Maak kennis met CA Topper, auteur, rockstar en motiverende spreker Rupansh Ashwani, MD, CEO van AGASS, SHASHIKUL en SHASHWANI

0
66

Chartered Accountant, MBA, CFA, MFA, DISA en B.Com Hons behoren tot de referenties van Rupansh Ashwani. Hij werd eerste in India's Chartered Accountant-examens in 2011. Loopbaan- en studieadviseurs in het buitenland behoren tot zijn referenties. Hij schreef ook “Pulchritude – An Eternal Love Story” en “Het verblijf,” een poëzieboek over de mysteries van het universum. Hij schreef, zong en componeerde ook “Proud to be a CA,” “Liefde kan zo ver gaan,” “Laat me de weg zien,” en “Je bent in mijn dromen.” Hij spreekt ook over motivatie.

Rupansh Ashwani is de algemeen directeur en CEO van SHASHIKUL. Reizen en onderwijs behoren tot de diensten van de organisatie. Loopbaanbegeleiding, studeren in het buitenland, NEET- en universitaire toelating, en online YOGA-, IELTS- en PTE-lessen worden aangeboden door de organisatie. Studenten moeten een psychometrische test afleggen op de website van het bedrijf voor loopbaanaanbevelingen. Ze ontvangen daarna een gedetailleerd rapport en loopbaanbegeleiding.

Aanbevolen voor jou

  • 1Bigguy’s eerste winkel in Wingery gelanceerd in Bengaluru verovert de stad stormenderhand
  • < li>2GenWorks Health viert 9e verjaardag – kondigt een reeks strategische partnerschappen aan

  • 3Astroloog Pt Umesh Chandra Pant – Gerenommeerde astroloog in Delhi, India, leverancier van levenstransformerende oplossingen

Studenten die in het buitenland willen studeren, moeten een paar vragen beantwoorden en een rapport krijgen over de universiteiten en landen waar ze het meest waarschijnlijk zullen worden toegelaten. Online SOP-procedures zijn beschikbaar. De organisatie regelt alles, van visumaanvragen tot aanbiedingsbrieven. De organisatie boekt ook accommodaties en transfers. Het bedrijf biedt ook de apps SHASHIKUL Schoolsy en SHASHIKUL Schoolsio aan, die video's, quizzen, evaluatie, testpatronen en leerlingvoortgang bevatten. SHASHIKUL Examera biedt voorbeeldvragen voor Indiase examens.

Met behulp van de educatieve sociale netwerken van SHASHIKUL, Edura en Pictora, kunnen klanten nieuwe mensen ontmoeten, communiceren en van elkaar leren. Elke SHASHIKUL-klant heeft onbeperkte toegang tot deze sociale netwerken. De organisatie stuurt ook gratis films en aantekeningen naar schoolkinderen. Het biedt ook video's voor het voorbereiden van banktesten. Naast tours en reispakketten boekt het bedrijf vluchten, hotels, vervoer en andere diensten. De website van SHASHIKUL is https://www.shashikul.com.

Rupansh Ashwani staat aan het roer van SHASHWANI als CEO en Managing Director. Dit bedrijf verkoopt betaalbare artikelen van hoge kwaliteit online op Shashwani.com. Deze producten omvatten kleding, schoenen, huishoudelijke artikelen, speelgoed en technische accessoires. Consumenten kunnen online of contant betalen voor hun bestellingen bij het bedrijf. http://www.shashwani.net is de online juwelier van SHASHWANI. Het bedrijf verkoopt op deze website juwelen met een keurmerk van goud en diamant met verbluffende patronen. De GIA, SGL, GSI en IGI hebben de authenticiteit van de sieraden geverifieerd.

Bovendien is Rupansh Ashwani de MD en CEO van AGASS. AGASS verkoopt cloudsoftware tegen lage prijzen op hun website, Agass.online. De software behandelt alle aspecten van het bedrijfsleven, waaronder het starten van een bedrijf, marketing, financiering, operaties, personeelszaken, marketing en beheer van sociale media, freelancen, management, branchespecifieke bedrijven en nog veel meer. Het bedrijf biedt ook gecharterde boekhouding, verzekeringen, human resources, financiering en nog veel meer. Met Agass.biz en Agass.site kan iedereen zijn eigen bedrijf voor mobiele app en webontwikkeling starten. Het bedrijf biedt gratis webhosting aan Agass.co-leden. De officiële website van het bedrijf is Agass.org.

Rupansh Ashwani beheert Rupansh.net, dat gratis romanfragmenten aanbiedt. Met Rupansh.org kunnen gebruikers films huren en kopen.

Lees ook

Ahmedabad's Inclined Studio herdefinieert fotografie – van idee tot uitvoering

GPRC op basis van Noida heeft de sleutel tot de toekomst van startup- gebaseerd PR-beheer

Eindelijk is er Een astrologie-app die meer dan 95% nauwkeurige voorspellingen biedt…

Top 10 inspirerende leiders om in de gaten te houden in 2023Advertentie

Rupansh Ashwani spreekt ook bij veel instellingen en organisaties over de wonderen van het universum, de waarde van motivatie en loopbaanbegeleiding, en andere actuele onderwerpen. Zijn uitgebreide artikelen worden dagelijks op veel online sites gepubliceerd. De diensten van Rupansh Ashwani zijn gericht op het verhogen van de wereldwijde levenskwaliteit.