Delhi Konfidensielt: På sosiale medier, EC kjører hjem at EVM-er er manipulasjonssikre

0
78

Valgkommisjonen i India har brukt sosiale medier denne uken for å gjenta at elektroniske stemmeautomater (EVM) er manipulasjonssikre. ECI har tvitret korte klipp av sjefsvalgkommissær Rajiv Kumars svar på spørsmål på en pressekonferanse i Bengaluru forrige uke. I et av klippene sier CEC at EVM har bevist seg selv og at det ikke har vært noen klager i de siste fem valgene. I følge EF-tjenestemenn blir CECs kommentarer delt for å gjenta at EVM-spørsmålet er løst.

Walk For A Cause

Rundt 450 kvinnelige embetsmenn, inkludert IAS-, IPS- og IRS-offiserer fra hele landet, gikk rampen ved ‘Walk For A Cause’ moteshow arrangert av IAS Officer’s Women Association (IASOWA) i New Delhi 14. mars. Drapert dem i sari i 54 stiler var designeren Shaina NC, som også er BJP-talsperson. Moteshowet ble arrangert for å samle inn bidrag til kreftpasienter.

Les også

Delhi Confidensial: Sparring Over Nehru

Delhi Confidential: Luftforsvarets toppforelesning tilbake etter tre års pause

Delhi Confidensial: Senior BJP-leder Shahnawaz Hussain har en klage på…

Delhi Konfidensielt: Mukhtar Abbas Naqvi er en mann på oppdrag i Uttar Pr…Anbefalt for deg

  • 1Delhi Konfidensielt: Øyeblikk før parlamentets kaos , bilde på Sonias telefon vekker mye spenning
  • 2Delhi Confidential: Faultlines in Tripura BJP over Pratima Bhoumik
  • 3Delhi Confidential: To raise issue of Bihar’s ‘backwardness‘ 8217;, BJP-parlamentsmedlem Rajiv Pratap Rudy tar en annen vei

Hjelp for helse

Over 71 000 personer har meldt seg frem fra hele landet for å støtte rundt 10 lakh TB-pasienter ved å tilby månedlige ernæringssett under regjeringens Ni-kshay Mitra-program. Programmet ble lansert i november i fjor for å sikre tilstrekkelig ernæring for tuberkulosepasienter, i tillegg til kontantstøtten som myndighetene gir når folk får diagnosen sykdommen. Dette er et av initiativene til regjeringen mot ‘TB Mukt Bharat’. Unionens helseminister flagget også av 75 lastebiler som vil spre bevissthet om sykdommen over hele landet.

© The Indian Express (P) Ltd