De beste Samsung Galaxy S23- en S23 Plus-accessoires

0
73
Justin Duino/Review Geek

De Samsung Galaxy S23 en S23 Plus zijn solide telefoons op zich, met topspecificaties en bijbehorende forse prijskaartjes. Toch zijn ze niet compleet zonder de juiste telefoonaccessoires. Of het nu gaat om een ​​hoesje of een oplader, we hebben alles wat je nodig hebt om je nieuwe telefoon perfect te maken.

Telefoonhoesje: Otterbox Galaxy Defender Series Pro Case

Otterbox

De Galaxy S23 en Galaxy S23 Plus voelen zich thuis en goed beschermd in respectievelijk de Otterbox Defender Series Pro Galaxy S23 Case en de Otterbox Defender Series Pro Galaxy S23 Plus Case. Ze zijn gemaakt van eersteklas pc-materiaal en synthetisch rubber en hebben beide antislipgrepen voor veilig gebruik. En in het geval van een val, kunt u erop vertrouwen dat ze allebei 4x op militaire kwaliteit zijn getest. Ze behoren tot de beste hoesjes voor de Galaxy S23 en S23 Plus.

Verhoogde randen beschermen het scherm, de achterkant en de cameralenzen van de Galaxy S23 en S23 Plus tegen krassen op het oppervlak. Net als de beste Galaxy S23 Ultra-hoesjes, worden deze hoesjes geleverd met nauwkeurige uitsparingen voor gemakkelijke toegang tot alle poorten en knoppen op je telefoon, inclusief poortafdekkingen om vuil en stof buiten te sluiten. Ze bevatten een antimicrobieel additief dat helpt de groei van microben op de koffers te remmen’ buitenkant. Ze hebben ook een holster die u aan uw riemen en tassen kunt bevestigen en ook dienst doet als standaard.

Telefoonhoesje

Otterbox Defender Series Pro Galaxy S23-hoesje

De Otterbox Defender Series Pro Galaxy S23 Case biedt bescherming tegen microben en schade door dagelijks gebruik.

Otterbox

$ 64,95
 

* Prijs vanaf publicatiedatum

Telefoonhoesje

Otterbox Defender Series Pro Galaxy S23 Plus Case

De Otterbox Defender Series Pro Galaxy S23 Plus Case biedt volledige bescherming voor jou en je apparaat.

Otterbox

$ 64,95
 

* Prijs vanaf publicatiedatum< /p>The Best Cases for the Samsung Galaxy S23 and S23+ Clearly Official Samsung Galaxy S23 Clear Gadget Case Buy at Samsung Clearly Official Samsung Galaxy S23+ Clear Gadget Case Buy at Samsung Volledig bewapende UAG Plasma Series Galaxy S23 Case Shop Volledig bewapende UAG Plasma Series Galaxy S23 Plus+ Shop Een case study CASETiFY Kingsnake Galaxy S23 Case Shop Een casestudy CASETiFY Kingsnake Galaxy S23+ Case Shop All Round Defense Otterbox Defender Series Pro Galaxy S23 Case Shop All Round Defense Otterbox Defender Series Pro Galaxy S23+ Case Shop Wallet Case Smartish Wallet Slayer Case voor Galaxy S23 Koop bij Amazon Wallet Case Smartish Galaxy S23+ Wallet Case – Wallet Slayer Vol. 1 Koop bij Amazon

Wandoplader: snelladende voedingsadapter van Samsung

Samsung

De Galaxy S23 en S23 Plus worden (net als de S23 Ultra) alleen geleverd met een oplaadkabel. Als je momenteel geen compatibele Samsung-oplader hebt van een eerder Samsung-apparaat, koop dan de Samsung-lichtnetadapter van 25 watt van Samsung. Het is de perfecte snellaadadapter voor de 25 Watt Galaxy S23. Deze 3-Ampère Power Delivery 3.0 snellader kan ook andere mobiele telefoons, oordopjes, tablets en laptops snel opladen, maar er wordt geen USB-C-kabel meegeleverd.

De Galaxy S3 Plus en de S23 Ultra hebben daarentegen beide een vermogen van 45 watt. Ben je in het bezit van de Galaxy S23 Plus (of de S23 Ultra), ga dan voor de Samsung 45 Watt Power Adapter van Samsung. Hij wordt geleverd met een USB-C-kabel en biedt onder andere supersnel opladen, kortsluitbeveiliging en overstroom- en oververhittingsbeveiliging. Het is compact, lichtgewicht en draagbaar. Het ondersteunt ook een geluidsarme werking en een lage lekstroom.

Wandoplader

Samsung 25 watt voedingsadapter

De Samsung 25 Watt Power Adapter van Samsung is de perfecte snellaadadapter voor de 25 Watt Galaxy S23.

Amazon

$14,99
$ 19,99 Bespaar 25%

Best Buy

$ 14,99
$ 19,99 Bespaar 25%

Wandoplader

Samsung 45 Watt Power Adapter

De Samsung 45 Watt Power Adapter van Samsung is de ideale snellaadadapter voor de Galaxy S23 Plus.

Amazon

$42.02
$49.99 Opslaan 16%

Best Buy

$ 45,99
$ 49,99 Bespaar 8%

Samsung

$ 49,99
 

Galaxy Watch: Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Samsung

De Samsung Galaxy Watch 5 Pro is met afstand een van de beste accessoires voor de Galaxy S23 en S23 Plus. Naast het vertellen van de tijd, kan deze robuuste smartwatch met veel functies u helpen uw vitale functies te bewaken, uw hartslag vast te leggen en uw gezondheid bij te houden. Als onderdeel van het Galaxy-ecosysteem van apparaten, past het perfect bij de Galaxy S23 en S23 Plus om state-of-the-art draagbare technische gezondheidsmonitoring te leveren.

Eenmaal gekoppeld, kan de Galaxy Watch 5 Pro automatische workouttracking bieden voor meer dan 90 oefeningen, Body Mass Index (BMI) en analyse van de lichaamssamenstelling (voor lichaamsvet, skeletspieren, lichaamsvocht en basaal metabolisme). Ook kan het helpen om je slaappatroon bij te houden en te trainen via Advanced Sleep Coaching. En als je ooit verdwaalt, zal de GPS-enabled TrackBack-functie je terugleiden naar je startpunt via turn-by-turn navigatie.

Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

☆☆☆☆☆ Linkpictogram Lees Review Geek's Full Bekijk

Bewaak uw vitale functies, leg uw hartslag vast en houd uw gezondheid bij met de Galaxy Watch 5 Pro van Samsung.

Amazon

$ 419,00
$ 449,99 Bespaar 7%

Best Buy

$ 419,99
$ 449,99 Bespaar 7%

Samsung

$ 419,99
$ 449,99 Bespaar 7%

Oordopjes: Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Samsung

De Samsung Galaxy Buds 2 Pro is een ander cool OEM-accessoire voor de Galaxy S23 en de Galaxy S23plus. Net als de Galaxy Watch 5 Pro past hij ook perfect bij de Galaxy S23 en S23 Plus. De Galaxy Buds 2 Pro is de oordopjes die je moet verslaan als je hifi-geluid van hoge kwaliteit wilt ervaren, vooral als je een Samsung-fan bent of als je waarde hecht aan merknaam en apparaatuniformiteit.

Zowel de Galaxy S23 als de S23 Plus ondersteunen Dolby Atmos-geluid. U kunt dus een kristalhelder geluid verwachten van de ingebouwde luidsprekers. Met de Galaxy Buds 2 Pro kun je echter verbeteren wat je in het oor hoort. Deze waterbestendige, echt draadloze Bluetooth-oordopjes worden geleverd met intelligente actieve ruisonderdrukking, hifi-geluid en 360-audio. De Galaxy Buds 2 Pro beschikt ook over Comfort Ear Fit en heldere HD Voice in Conversation Mode.

Best Buddies < h3>Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Geniet van full-range hifi Dolby Atmos-audio van je Galaxy S23 of S23 Plus in combinatie met de krachtige Galaxy Buds 2 Pro.

Amazon

$199.99
$229.99 Bespaar 13%

Best Buy

$ 199,99
$ 229,99 Bespaar 13%

Samsung

$ 199,99
$ 229,99 Bespaar 13%

USB-C naar HDMI Adapter: Uni USB-C naar HDMI Adapter

Uni

Met USB-C naar HDMI-adapters kunt u USB-C-apparaten aansluiten op grotere schermen voor video/audio in HD-kwaliteit met behulp van HDMI-kabels. Als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare USB-C naar HDMI-adapter voor je Galaxy S23 of S23 Plus, raden we de Uni USB-C naar HDMI-adapter aan. Deze budgetvriendelijke man-naar-vrouw-converter wordt geleverd met kabels van 9, 1,8, 10 en 4,5 meter die elk een levendige 4K-resolutie kunnen produceren bij 60 Hertz.

Compatibel met Thunderbolt 4/3, de nylon gevlochten Uni USB-C naar HDMI-converter is ook compatibel met onder andere Apple MacBook-apparaten, iPad Pro 2021, Microsoft Surface Book 2, Samsung Galaxy S22, tv's en projectoren. Het is plug-and-play, unidirectioneel, ondersteunt HDMI 2.0 en werkt in Mirror- of Extend-modus. Met deze robuuste adapter verander je de USB-C-poort van je laptop of telefoon eenvoudig in een HDMI-poort.

USB-C naar HDMI Adapter

Uni USB-C naar HDMI Adapter

Met de Uni USB-C naar HDMI-adapter kun je je Galaxy S23 of S23 Plus aansluiten op grotere schermen voor audio/video in HD-kwaliteit.

Amazon

$ 17,99 < img src="http://www.reviewgeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />
$ 23,99 Bespaar 25%

Pop Grip: PopSockets PopGrip met verwisselbare bovenkant

PopSockets

Elke telefoon kan op elk moment vallen, inclusief de krachtige Galaxy S23 en Galaxy S23 Plus. En als dat het geval is, kan het, afhankelijk van de ernst, kleine tot grote schade aanrichten. Gelukkig kun je maatregelen nemen om uitglijden te voorkomen. Een van de manieren om dit te doen is door de PopSocket PopGrip met verwisselbare bovenkant te gebruiken. Het is ook compatibel met iPhones, andere telefoons, tablets en andere draagbare elektronische apparaten.

De PopSocket PopGrip met verwisselbare bovenkant biedt solide antislipgrepen en uitgebreid gebruik met één hand. Het kan ook worden gebruikt als standaard om de Galaxy S23/S23 Plus te ondersteunen, waardoor handsfree gebruik wordt vergemakkelijkt. Het is compatibel met auto-, muur-, bureau- of flex-mounts en kan eenvoudig worden verwijderd voor draadloos opladen. Het werkt ook perfect met of zonder telefoonhoesje en plakt niet aan telefoons met siliconen of zelfs glazen achterkant.

Pop Grip

PopSockets PopGrip

De PopSockets PopGrip met verwisselbare bovenkant brengt extra grips, een standaard en handsfree bediening naar de Galaxy S23 en S23 Plus.< /p> Amazon

$ 9,97
 

Beste koop

$ 9,99
 

Doel

$ 9,99