De bästa smarta sprinklerkontrollerna

0
74
AG-PHOTOS/Shutterstock.com, Rachio

Med hjälp av bland annat automatisk väderinformation, lokala väderprognoser och avstängningstimer hjälper smarta sprinklerkontroller dig att följa dina lokala vattenrestriktioner och förhindra övervattning . Eftersom vi också älskar gröna gräsmattor och trädgårdar, gick vi vidare med att sammanställa några av de bästa smarta sprinklersystemen som finns tillgängliga.

Vad man ska leta efter i en smart sprinkler. Styrenhet

Alla smarta sprinklerkontroller är inte skapade lika. Vissa nyckelkrav måste dock beaktas innan du klickar på köpknappen. Dessa inkluderar följande:

 • Enkel installation: Även om alla smarta sprinklerkontroller kräver någon form av installation eller installation, som involverar (om)ledningar, gör de bästa sprinklerkontrollerna det enkelt. Vissa tillhandahåller DIY-genomgångsvideor eller instruktioner. Här är viktiga gör-det-själv-verktyg för att komma igång.
 • Användningsområde: Smarta sprinklerkontroller kan användas (eller monteras) inomhus eller utomhus. Dock kan endast väderbeständiga kontroller användas utomhus. (Vissa inomhussprinklerkontroller kan monteras utomhus om du köper ett kompatibelt väderbeständigt hölje.)
 • Vattningszoner: Olika smarta sprinklerkontroller stöder olika antal bevattningszoner. Se till att köpa en styrenhet med lämpliga bevattningszoner, särskilt om du uppgraderar ett befintligt bevattningssystem. (Du kan också köpa en med extra bevattningszoner om du flyttar.)
 • WaterSense Compliance: Detta är den absolut viktigaste funktionen att hålla utkik efter i en smart sprinklerkontroller . Enligt EPA kan en WaterSense-certifierad bevattningskontroller spara upp till 15 000 liter per hushåll och år för USA.
 • Driftspänning: Smarta sprinklerkontroller kommer med olika VAC-klassificeringar. Köp bara en som matchar din regions strömförsörjningsstandard för att undvika risken för explosion eller brand. Alternativt kan du köpa en kontaktadapter eller strömomvandlare. (Alla produkter som länkas till i den här artikeln är anpassade för amerikanska energistandarder. Som sagt, de är också tillgängliga på marknader utanför USA.)

Bäst totalt sett: Rachio 8ZULW-C 3:e generationens Smart Sprinkler Controller

Rachio

Proffs

 • ✓ Åtta olika bevattningszoner att välja mellan
 • ✓ Lätt att sätta upp och installera. Ersätter enkelt gamla bevattningskontroller
 • ✓ Fjärråtkomst med stöd för mobilappar och självprogrammerbar

Nackdelar

 • ✗ Ej lämplig för utomhusbruk utan väderbeständig utomhuskapsling (säljs separat)

 Rachio 8ZULW-C 3:e generationens Smart Sprinkler Controller är överlägset en av de bästa smarta sprinklerkontrollerna på marknaden. Denna bevattningskontroller med åtta zoner är den tredje generationen av Rachio smarta sprinklers och har kommit långt. Det är lätt att installera med genomgångsvideon i appen och kan ersätta 99 % av befintliga sprinklerkontroller. Den fungerar med Alexa och kan automatiskt skapa bevattningsscheman som följer lokala vattenrestriktioner.

Med sin WeatherSense-kompatibla Weather Intelligence Plus-teknik använder Rachio 8ZULW-C hyperlokal väderdata för att automatiskt hoppa över vattning på regniga, blåsiga och snöiga dagar. Med hjälp av mobilappen kan du också ställa in anpassade zoner och fjärråtkomst, styra och övervaka dina bevattningsscheman och vattenanvändning. Denna 1-punds inomhuskontroll mäter 9,1 x 1,4 x 5,6 tum och finns även i fyra- och 16-zonsvarianter.

Rachio 8ZULW-C 3:e generationens Smart Sprinkler Controller

Lätt att installera och full av funktioner, 8-Zone Ranchio 8ZULW-C Smart Sprinkler Controller är en av de bästa sakerna som kan hända din gräsmatta eller trädgård.

Amazon

199,00 USD < br/>229,99 USD Spara 13 %

Bästa köp

203,99 USD
229,99 USD Spara 11 %

Bästa premium: Rain Bird ESP-TM2 Smart Irrigation Controller

Rain Bird

Proffs

 • ✓ 12 olika bevattningszoner stöds
 • ✓ Konfigurera, installera och hantera enkelt via medföljande mobilapp
 • ✓ Fungerar inomhus eller utomhus tack vare dess väderbeständiga hölje

Nackdelar

 • ✗ Ganska dyr
 • ✗ Kompatibel LNK Wi-Fi-modul säljs separat

Om ditt landskap har mer än åtta zoner och du har råd med det, skaffa Rain Bird ESP-TNZ bevattningskontroll. Denna förstklassiga bevattningskontroll styr upp till 12 bevattningszoner. Liksom Rachio 8ZULW-C smarta sprinklerkontroller, är den också enkel att installera och kan enkelt fungera som en ersättningsbevattningskontroll för din föråldrade eller skadade enhet. Den har ett modernt användargränssnitt som är ganska lätt att programmera och använda, tack vare dess extra enkel programmeringsfunktion.

RELATERADEDe bästa utomhussmarta pluggarna

WeatherSense-certifierad, 3,5-pund Rain Bird ESP-TM2 smarta sprinklerkontroller har tre program och fyra starttider per program. Dessa gör att du enkelt kan hantera ditt bevattningsschema och vattenanvändning i linje med lokala vattenrestriktioner. Till skillnad från Rachio 8ZULW-C, och tack vare dess anpassade väderbeständiga hölje, kan denna enhet användas inomhus och utomhus. Den går även att uppgradera till en Wi-Fi-kontroller vid köp av en LNK Wi-Fi-modul. Den ska dock endast användas med 120VAC.

Rain Bird ESP-TM2 Smart Irrigation Styrenhet

Rain Bird ESP-TM2 är en kraftfull 12-zons smart bevattningskontroller som får jobbet gjort och lämnar ditt landskap fräscht och grönt samtidigt som du sparar vatten.

Amazon

189,95 USD
205,95 USD Spara 8 %

Bästa budget: WYZE WSPRK1 Smart Sprinkler Controller

WYZE

< p>Proffs

 • ✓ WaterSense-certifierad med stöd för upp till 8 bevattningszoner
 • ✓ Prisvärd och enkel att installera på några minuter med genomgångsvideo
 • ✓ Wi-Fi-kompatibel med fjärråtkomst via mobilapp

Nackdelar

 • ✗ Programvara och support kan båda vara problematiska

Medan Rain Bird ESP-TM2 Smart Irrigation Controller kostar hundratals dollar, är WYZE WSPRK1 Smart Sprinkler Controller en av de bästa budgetbevattningskontrollerna som finns. För mindre än 60 USD kan denna enkla men kraftfulla 8-zons Wi-Fi-kompatibla och WeatherSense-kompatibla sprinklerkontroller ge de dyrare kontrollerna pengar för pengarna samtidigt som den håller jämna steg med lokala vattenbegränsningar. Den mäter 9,1 x 1,5 x 3,3 tum och väger 7,6 uns.

Denna inomhuskontroller är också enkel att ställa in och installera men kräver ytterligare installationsinstruktioner (tillgänglig på begäran) om du har regn- eller jordsensorer installerade. Dess intelligenta väderbaserade algoritm använder hyperlokal väderdata för att avgöra om, när och hur mycket du ska vattna dina gräsmattor och trädgårdar. Den har en enkel layout med knappar och LED-lampor för enkel användning och kan fjärråtkomst, styras och hanteras via den medföljande mobilappen.

WYZE WSPRK1 Smart Sprinkler Controller

Trång för en budget? Skaffa sedan WYZE WSPRK1 Smart Sprinkler Controller. Även om den är billigare än andra, får den ändå jobbet gjort, och lite till.

Amazon

49,98 USD
89,98 $ Spara 44 %

Bäst för inomhusbruk: Netro Sprite-6 Smart Sprinkler Controller

Netro

Proffs

 • ✓ Stöder sex bevattningszoner och är WeatherSense-certifierad
 • ✓ Enkel att installera på några minuter och enkel att programmera
 • ✓ Wi-Fi kompatibel med gratis Netro Cloud-tjänst

Nackdelar

 • ✗ Designad för inomhusbruk, kräver separat väderbeständigt hölje för utomhusmontering

Om du föredrar att montera ditt bevattningskontrollsystem inomhus är Netro Sprite-6 Smart Sprinkler Controller ett av dina bästa alternativ. Denna miljövänliga sexzons Wi-Fi-kompatibla sprinklerkontroller är enkel att installera och kan enkelt ersätta din gamla eller föråldrade installation. Den är också kompatibel med Alexa och dess mobilapp låter dig komma åt, styra och hantera ditt bevattningssystem på distans.

RELATERATEcobee Smart Thermostat Premium Review: Den nya bästa smarta termostaten

Dess inbyggda Weather-Aware (WeatherSense-kompatibel) och Restrictions Aware-teknik hämtar automatiskt lokala väderprognoser och överensstämmer automatiskt med dina lokala vattningsregler. Med sin kostnadsfria Netro Cloud-tjänst och omfattande jord-/växtbibliotek kan du aktivera Smart Zone för att automatiskt schemalägga anpassade bevattningszoner, och det fungerar med alla sprinklersystem. Denna helautomatiska AI-drivna bevattning, som mäter 5,7 x 5,7 x 1,2 tum och väger 8,2 ounce, är superlätt och bärbar.

Netro Sprite-6 Smart Sprinkler Controller

Om du vill ha en kraftfull 6-Zone smart sprinklerkontroll för inomhusbruk, bör det vara Netro Sprite- 6.

Amazon

99,99 USD
 

Bästa väderbeständig: Orbit 57985 B-hyve XR Smart Sprinkler Controller

Orbit

Pros

 • ✓ CES Innovation Award-vinnare, WaterSense-certifierad och stöder 8 bevattningszoner
 • ✓ Lätt att installera och programmera
 • ✓ Wi-Fi och Bluetooth-kompatibel med fjärråtkomst via mobilapp

Nackdelar

 • ✗ Stöder endast 110VAC

Till skillnad från Netro Sprite-6 Sprinkler Controller är Orbit 57985 B-hyve XR Smart Sprinkler Controller designad för både inomhus- och utomhusmontering, utan behov av ett separat väderbeständigt hölje. Denna 8-zoners smarta bevattningskontroller är också vinnaren av CES Innovation Award. Som förväntat är den WeatherSense-kompatibel, Wi-Fi-kompatibel, superlätt att installera (på några minuter) och ersätter enkelt andra sprinklerkontroller.

Också kompatibel med Alexa, 4-pounds Orbit 57985 är lätt programmerbar. Med B-hyve-appen kan du skapa anpassade bevattningsscheman, ställa in varaktigheter, få varningar och hantera hela ditt bevattningssystem. Den hoppar automatiskt över vattning på regniga, blåsiga och snöiga dagar. På torrare dagar anpassar den sig automatiskt för att leverera så mycket vatten som behövs. Den har flerfärgade LED-ljusringar och knappar, inklusive en manuell överstyrningsknapp. Detta får dock endast användas med 110 VAC.

Orbit 57985 B-hyve XR Smart Sprinklerstyrenhet

Orbit 57985 B-hyve XR Smart Sprinklerkontroll är idealisk för både inomhus- och utomhusbruk.

Amazon

150,56 USD
169,99 USD Spara 11 %