Amit Shah: Laat twee partijen bij Spreker zitten en bespreek een uitweg

0
41

In navolging van de kritiek van zijn partij op congresleider Rahul Gandhi, zei minister van Binnenlandse Zaken en BJP-leider Amit Shah vrijdag dat er een einde kan komen aan de impasse in het parlement als de oppositie komt praten.

Hij zei dat de regering dat zal doen. ga “twee stappen vooruit” als de oppositie “twee stappen vooruit” zet.

Aanbevolen voor u

  • 1Dumka Literature Festival: International Booker Prize-winnaar Geetanjali Shree zegt dat verlichte feesten in kleine steden erg belangrijk zijn
  • 2Geen sprake van druk… rechtbanken houden regering constant ter verantwoording, zegt CJI
  • 3Crackdown on Waris Punjab De: Security blanket over Punjab terwijl de politie Amritpal nadert, 78 aangehouden

Tijdens het India Today Conclave-2023 zei Shah: “Laat de twee partijen voor de spreker zitten en bespreken. Zij zouden twee stappen vooruit moeten komen en wij zullen twee stappen vooruit gaan. Dan begint het parlement te lopen. Maar je houdt gewoon een persconferentie en doet niets, zo kan het niet doorgaan. .

“Ondanks ons initiatief is er geen voorstel voor gesprekken van de oppositie. Dus met wie gaan we praten? Ze praten met de media. Ze creëerden een slogan dat er vrijheid van meningsuiting zou moeten zijn in het parlement. Er is volledige vrijheid van meningsuiting in het parlement. Niemand kan je ervan weerhouden om te praten', zei hij.

Shah richtte zich tot Rahul en zei dat er bepaalde kwesties zijn die boven politiek staan ​​en zelfs voormalig premier Indira Gandhi had geweigerd om binnenlandse politiek te bespreken terwijl hij in het buitenland was.

Lees ook

Hardhandig optreden tegen Waris Punjab De: Veiligheidsdeken over Punjab terwijl de politie sluit… ” />

Bilaspur-jongere valt dood tijdens het filmen van een Instagram-reel met vrienden

Enkele gepensioneerde rechters maken deel uit van 'anti-India gang' proberen om van de rechterlijke macht een…

Gekwetst door het succes van de Indiase democratie en instellingen, vallen sommige mensen…

“This trust… Er zijn een aantal onderwerpen die over politiek gaan. Ik vind dat iedereen deze traditie moet volgen. Moeten we naar het buitenland gaan en beschuldigingen uiten over India en moeten we naar het parlement van andere landen gaan en opmerkingen maken over India? Ik geloof dat het Congres hierop zal moeten antwoorden', zei hij.

– Met PTI

© The Indian Express (P) Ltd