Alles wat u moet weten over de nacht voor volwassenen in LEGOLAND

0
61
Wirestock Creators/Shutterstock.com

LEGO is geliefd bij zowel kinderen als volwassenen, dus het is logisch dat LEGOLAND Resorts en Discovery Centres altijd vol zitten met bouwers van alle leeftijden. Het kan echter moeilijk zijn om van LEGOLAND te genieten met kinderen die de show runnen. Het goede nieuws is dat veel LEGOLAND-locaties in de Verenigde Staten het hele jaar door speciale avonden voor volwassenen aanbieden.

Als u alles wilt weten over dit LEGO-evenement voor volwassenen, kunnen wij u helpen. We leggen alles uit wat u moet weten, inclusief wat u kunt verwachten van dit evenement, wie aanwezig kan zijn en hoeveel een ticket u kost.

Inhoudsopgave

Wat is LEGOLAND?
Wat is een avond voor volwassenen in LEGOLAND?
Wie kan een avond voor volwassenen in LEGOLAND bijwonen?
Wanneer zijn de avonden voor volwassenen in LEGOLAND?
Hoe ga ik naar een avond voor volwassenen in LEGOLAND?

Wat is LEGOLAND?

< img src="http://www.reviewgeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />Jaclyn Vernace/Shutterstock.com

Voordat we de Adult Night in LEGOLAND bespreken, is het logisch om te praten over wat LEGOLAND is. Voor degenen die het niet weten, LEGOLAND is niet zomaar een enkele locatie. De naam verwijst naar twee verschillende amusementsbestemmingen met een LEGO-thema in de Verenigde Staten en de rest van de wereld: LEGOLAND Resorts en Discovery Center-locaties.

LEGOLAND Resorts zijn themaparken boordevol actie met van alles, van attracties en gigantische LEGO-modellen tot shows en meet & greets. Wat LEGOLAND Discovery Centers betreft, dit zijn gezinsvriendelijke binnenruimtes met op LEGO geïnspireerde modellen en attracties. Je kunt ze zien als kleinere, overdekte versies van LEGOLAND Resorts.

Wat is een volwassen avond in LEGOLAND?

LEGOLAND

Nu we allemaal bekend zijn met LEGOLAND, is het tijd om naar dit specifieke evenement voor volwassenen te kijken. Zoals je misschien al uit de naam kunt raden, is Adult Night een tijd voor LEGO fans van 18 jaar en ouder om te genieten van geselecteerde LEGOLAND-locaties zonder kinderen in de buurt. U hoeft niet op de kleintjes te wachten of u hoeft zich geen zorgen te maken dat u een kind de kans ontneemt om te spelen omdat er geen kind te zien is.

Wat je ervaart bij Adult Night hangt af van welke LEGOLAND-locatie je bezoekt. Het LEGOLAND New York Resort biedt bijvoorbeeld speciale LEGO-constructies, activiteiten, spellen met prijzen, themaritten, ruilen van minifiguren, foto-ops en 20% korting bij The BIG Shop. Als u merkt dat u behoefte heeft aan een verfrissing, kunt u tijdens het evenement eten en drinken (zowel alcoholisch als non-alcoholisch) ophalen.

Als u een evenement bijwoont op een LEGOLAND Discovery Center-locatie, kunt u genieten van een soortgelijke ervaring. De centra organiseren activiteiten en bouwwerken met een LEGO-thema die zijn ontworpen voor volwassenen. Je hebt ook toegang tot alle activiteiten van het Discovery Centre om je weer een kind te voelen.

Wie kan er een volwassen avond bijwonen in LEGOLAND?

Het klinkt tot nu toe best goed, toch? Nu vraag je je misschien af ​​wie deze avondevenementen in LEGOLAND Resorts en Discovery Centers mag bijwonen.

Er is maar één regel als het gaat om wie de volwassenenavond in LEGOLAND mag bijwonen. Je moet een volwassene zijn van 18 jaar of ouder, dus wees bereid om een ​​identiteitsbewijs te tonen. Vergeet niet dat je 21 jaar of ouder moet zijn als je tijdens je bezoek wilt genieten van een boozy drankje.

Wanneer zijn LEGOLAND Adult Nights?

LEGOLAND

We hebben dus vastgesteld dat dit evenement perfect is voor jou als je een LEGO-fan bent die oud genoeg is om te stemmen. Hoe weet u echter wanneer de volgende Nacht voor volwassenen is, zodat u kunt deelnemen aan de LEGO-goedheid?

Het antwoord op deze vraag hangt af van de LEGOLAND Resort- of Discovery Center-locatie die u wilt bezoeken. Overnachtingen voor volwassenen vinden doorgaans plaats van een keer per maand tot een paar keer per jaar. U kunt uw favoriete LEGOLAND-locatie selecteren om de datum van de volgende volwassenavond te zien.

Hoe ga ik naar de volwassenavond in LEGOLAND?

We zijn aangekomen bij onze laatste vraag, en je zult blij zijn te weten dat het gemakkelijk is om een ​​Adult Night-evenement bij te wonen. Je hoeft alleen maar vooraf online een ticket te reserveren. Dit is belangrijk om te onthouden. Deze evenementen hebben een beperkte capaciteit, dus je kunt je kaartje niet zomaar aan de deur kopen.

De kosten van een kaartje voor LEGOLAND zijn afhankelijk van de locatie die je bezoekt. Over het algemeen varieert de prijs van $ 10 tot $ 24,99 per persoon voor een volwassen nacht in een LEGOLAND Discovery Center. Wat betreft een overnachting voor volwassenen in een LEGOLAND-resort, betaal je doorgaans ongeveer $ 50 om binnen te komen.

Als je een LEGOLAND-locatie niet kunt halen, maak je dan geen zorgen. Je kunt een paar van de nieuwste LEGO-sets kopen om thuis je eigen volwassenenavond in LEGOLAND-stijl te creëren.

The Best New LEGO Sets Releasing in 2023 Best Addition to Your LEGO City LEGO Jazz Club LEGO Beste Super Mario-set LEGO Peach's Garden Ballonvaart Uitbreiding LEGO Beste om het Jaar van het Konijn te vieren LEGO Lunar New Year Parade LEGO Beste voor Gryffindors LEGO Gryffindor House Banner LEGO Beste voor Marvel Adventures LEGO The Avengers Quinjet LEGO Beste voor Disney Princesses LEGO Moana's Wayfinding Boat LEGO Beste manier om een ​​Bugatti mee naar huis te nemen LEGO Bugatti Bolide LEGO Beste voor het verfraaien van je LEGO-boeket LEGO Narcissen LEGO Beste van het nieuwe Avatarfilm Payakan de Tulkun & versterker; Krabbenpak LEGO