7-Eleven laadt je EV op terwijl je een Slurpee slurpt

0
74
7-Eleven

Als je in de toekomst stopt voor een Big Gulp-fonteindrankje of slurpee bij 7-Eleven, is de kans groot dat je een plek vindt om je elektrische energie op te laden voertuig. De beroemde gemakswinkel lanceert 7Charge, een gigantisch nieuw EV-snellaadnetwerk.

Hoewel we de laatste tijd een wijdverbreide acceptatie van elektrische voertuigen hebben gezien, was 7-Eleven een van de eersten toen het in 2021 ongeveer 500 laadstations aan winkels toevoegde. Nu wil het er nog veel meer toevoegen.< /p>

Met 7Charge is het bedrijf “van plan een van de grootste en meest compatibele snellaadnetwerken voor elektrische voertuigen (EV) te bouwen van alle detailhandelaren in Noord-Amerika,” die Tesla een run voor zijn geld zou kunnen geven. Dat komt omdat er meer dan 13.000 7-Eleven-winkels zijn in de VS en Canada, waardoor het bedrijf tal van handige plaatsen heeft om EV-opladen aan te bieden.

GERELATEERDHoeveel kost het om een ​​elektrische auto op te laden?

Dit is wat Joe DePinto, President en CEO van 7-Eleven te zeggen had: “Al meer dan 95 jaar innoveert 7-Eleven om onze klanten tegemoet te komen’ behoeften — gemak bieden waar, wanneer en hoe ze dat willen. Nu zijn we opnieuw aan het innoveren om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. waar ze zijn door ons bedrijf uit te breiden om EV-rijders het gemak van de toekomst – vandaag – te bieden.

Binnenkort kun je op geselecteerde locaties in Californië, Colorado, Florida en Texas een 7Charge-snellaadstation voor elektrische voertuigen vinden en gebruiken, waarbij het netwerk elk EV-model met gangbare CHAdeMo- of CSS-stekkertypes ondersteunt. En ja, dat betekent dat Tesla-eigenaren met een CCS-adapter kunnen meedoen aan slurpen en opladen.

7Charge

Volgens het persbericht zal 7Charge eerst worden uitgerold naar bepaalde staten en vervolgens snel worden uitgebreid naar meer locaties in de Verenigde Staten voor de lancering in Canada. Op een later tijdstip zal het bedrijf hetzelfde doen in zijn Speedway- en Stripes-winkels.

EV-bezitters die geïnteresseerd zijn om te stoppen voor een top-off bij een 7-Eleven, kunnen de 7Charge-app downloaden en een oplader in de buurt.

via DriveTeslaCanada