7-Eleven kommer att ladda din elbil medan du suger en slurpee

0
73
7-Eleven

När du i framtiden stannar till för en drink i Big Gulp-fontänen eller en slurpee vid 7-Eleven, är chansen stor att du hittar en plats där du kan ladda din el fordon. Den berömda närbutiken lanserar 7Charge, ett enormt nytt EV-nätverk för snabbladdning.

Även om vi har sett en utbredd användning av elbilar på senare tid, var 7-Eleven en av de första när den lade till cirka 500 laddstationer till butiker redan 2021. Nu vill vi lägga till mycket mer.< /p>

Med 7Charge avser företaget att bygga ett av de största och mest kompatibla snabbladdningsnäten för elfordon (EV) hos någon återförsäljare i Nordamerika,” vilket skulle kunna ge Tesla en chans för pengarna. Det beror på att det finns över 13 000 7-Eleven-butiker i USA och Kanada, vilket ger företaget gott om bekväma ställen att erbjuda laddning av elbilar.

RELATEDHur mycket kostar det att ladda en elbil?

Här är vad Joe DePinto, VD och koncernchef på 7-Eleven, hade att säga: “I över 95 år har 7-Eleven innoverat för att möta våra kunder’ behov & # 8212; leverera bekvämlighet var, när och hur de vill ha det. Nu förnyar vi ännu en gång för att möta våra kunder’ var de är genom att utöka vår verksamhet för att ge elbilsförare framtidens bekvämlighet…idag.”

Snart kommer du att kunna hitta och använda en 7Charge snabbladdningsstation för elbilar på utvalda platser i Kalifornien, Colorado, Florida och Texas, med nätverket som stöder alla EV-modeller med vanliga CHAdeMo- eller CSS-pluggtyper. Och ja, det betyder att Tesla-ägare med en CCS-adapter kan vara med på slurpees och ladda.

7Charge

Enligt pressmeddelandet kommer 7Charge att rulla ut till utvalda stater först och sedan snabbt expandera till fler platser i hela USA innan den lanseras i Kanada. Sedan, vid ett senare tillfälle, kommer företaget att göra samma sak i sina Speedway- och Stripes-butiker.

Elbilsägare som är intresserade av att stanna för en topp-off på en 7-Eleven kan ladda ner 7Charge-appen och hitta en närliggande laddare.

via DriveTeslaCanada