Wanneer gaat BeReal uit?

0
86
Jordan Gloor/How-To Geek

BeReal gaat elke dag op een willekeurig tijdstip af tussen 9.00 en 23.00 uur in jouw tijdzone. Er is geen specifiek tijdstip waarop de app de waarschuwing consistent verzendt, maar u kunt historische gegevens bekijken om een ​​schatting te maken.

Is er een specifieke tijd dat BeReal-waarschuwingen afgaan? Of krijgt iedereen tegelijkertijd de BeReal notificatie? Als u op zoek bent naar antwoorden op deze vragen, net als miljoenen andere gebruikers van deze app, bent u hier aan het juiste adres. Laten we uw vragen beantwoorden.

Inhoudsopgave

Hoe werkt BeReal Werk?
Hoe laat gaat BeReal uit?
Hoe vaak gaat BeReal elke dag uit?
Hoeveel tijd heb je om een ​​BeReal te posten?
Stuurt BeReal tegelijkertijd een waarschuwing naar iedereen?
Wat gebeurt er als u een BeReal-melding mist?

Hoe werkt BeReal?

Voordat je verder leest, is het belangrijk om te leren hoe de BeReal app werkt. Het is anders dan alle andere sociale media-apps die je hebt gebruikt.

Op BeReal krijg je, zodra je je hebt aangemeld voor een account, een melding waarin je wordt gevraagd om elke dag je foto te plaatsen. Wanneer de melding binnenkomt, tik je erop, waardoor de BeReal-app op je telefoon wordt geopend. Vervolgens maak je een foto met zowel de camera aan de voorkant als de camera aan de achterkant van je telefoon. BeReal voegt die foto's vervolgens toe aan je account, om je vrienden te laten weten dat je 'echt bent'.

Die spontane toevoeging van foto's is waarschijnlijk de reden genaamd BeReal. Je weet dus dat BeReal ergens overdag afgaat, maar wat is dat ergens?

Hoe laat gaat BeReal af?

Helaas is er geen vaste tijd waarop de BeReal-waarschuwing afgaat. De app stuurt de melding elke dag op een willekeurig tijdstip en dit kan 's morgens,' s middags of 's avonds gebeuren. Afhankelijk van jou en je vrienden’ respectievelijke tijdzones, ontvangt u mogelijk een melding op hetzelfde moment als hen of op een ander moment.

Hoewel er geen specifieke tijd is waarop BeReal afgaat, hebben sommige gebruikers gegevens uit het verleden verzameld om de gebruikelijke tijden te vinden waarop de melding afgaat in verschillende tijdzones. Een daarvan is de BeReal Time History-site gemaakt door ontwikkelaar Devin Batene, die u de details geeft over wanneer de BeReal-waarschuwingen zijn afgegaan in de afgelopen 90 dagen.

Met behulp van die gegevens kunt u inschatten wanneer de volgende BeReal-waarschuwing kan afgaan, maar u kunt nooit zeker zijn van de exacte timing.

Hoe vaak gaat BeReal elke dag af?

h2>

BeReal gaat maar één keer per dag af. Als gebruiker ontvangt u ergens overdag of 's nachts een berichtmelding. Als je de melding al hebt ontvangen, kun je op dezelfde dag geen nieuwe verwachten.

Hoeveel tijd heb je om een ​​BeReal te plaatsen?

Zodra je een BeReal-melding hebt ontvangen, heb je twee minuten om een ​​foto te plaatsen met de camera's aan de voor- en achterkant van je telefoon. Dit tijdsbestek lijkt misschien kort, maar het punt is dat van u wordt verwacht dat u “echt bent” laten zien hoe je leven echt is zonder de zorgvuldige voorbereiding en glans die mensen vaak in hun posts op sociale media stoppen.

Stuurt BeReal tegelijkertijd een waarschuwing naar iedereen?

Ja en nee. BeReal stuurt tegelijkertijd een alert naar een enkele tijdzone. Als jij en je vrienden zich in verschillende tijdzones bevinden, ontvang je op verschillende tijden meldingen.

Wat gebeurt er als je een BeReal-melding mist?

Als je je foto's niet binnen twee minuten na ontvangst van een BeReal-melding hebt geplaatst en je gaat je foto's uploaden, zal BeReal een “late” label aan die foto's. Dit laat je vrienden weten dat je te laat bent geweest met het publiceren van je foto's.

Als je actief wilt blijven op deze app, is het een goed idee om je spontane foto's altijd binnen de aangegeven tijd te plaatsen. tijdsbestek na ontvangst van de waarschuwing. Dit zorgt ervoor dat u inderdaad “echt bent”

En dat is alles wat er te weten valt over de meldingstijdstip van BeReal. We hopen dat de informatie je helpt.

GERELATEERD: Een BeReal-bericht verwijderen

LEES VOLGENDE

  • › Windows 11 geeft u meer controle over standaardapps
  • › Hoe u UFC 286 Edwards vs. Usman live online kunt bekijken
  • › Met Google Fi kunt u zijn netwerk gratis testen
  • › De Windows 0xc00000e5-fout oplossen
  • › Microsoft Edge krijgt om de een of andere reden mogelijk een crypto-portemonnee
  • › Hoe u uw Apple Music Replay kunt vinden