Vieringen van het 9-jarig jubileum van de regering van Modi: de populariteit van de premier, sociale regelingen om in de schijnwerpers te staan

0
68

De BJP-dispensatie heeft een commissie gevormd van ministers van de Unie die verschillende programma's zouden opstellen ter gelegenheid van de negende verjaardag van de regering van Narendra Modi op 30 mei, aldus partijbronnen.

Volgens BJP-bronnen zei Union Minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah had vorige week een ontmoeting met de leden van dit panel om de jubileumvieringen te plannen – een gelegenheid die de regerende partij wil gebruiken om de populariteit van premier Modi en de sociale voorzieningen van zijn regering te projecteren.

Aanbevolen voor jou

 • 1Akalis ruikt vendetta als borgtocht afgewezen voor Sukhbir Badal in Kotkapura-ontslagzaak in 2015
 • 2Congres slaat terug: 'Schending van privileges' tegen premier Modi na opmerkingen over ‘Rahul, Sonia’
 • 3Online trollen van CJI DY Chandrachud: 13 oppositieleiders schrijven de president om dringende actie
 • < /ul>

  Het panel, dat bestaat uit een groot aantal kabinetsministers en ministers van staat, zal naar verwachting binnenkort weer bijeenkomen om verschillende aspecten van de vieringsprogramma's te bespreken.

  De commissie bestaat uit Gajendra Shekhawat, Prahlad Joshi, Arjun Ram Meghwal , onder andere V Muraleedharan, Rajeev Chandrasekhar, Bharti Pawar, Darshana Jardosh, L Murugan en Subhash Sarkar.

  Van de ministers wordt verwacht dat ze samenwerken met verschillende ministeries en staatseenheden om een ​​reeks evenementen te houden die de prestaties van de door Modi geleide partijregering in de afgelopen negen jaar onder de aandacht zullen brengen.

  Vorig jaar heeft de partij de partij geopend. had vanaf 30 mei een 15 dagen durend speciaal publieksbereik uitgerold over de welzijnsregelingen van de Modi-regering.

  “Ook dit jaar is de belangrijkste focus van de partij om campagne te voeren voor de welzijnsregelingen, de begunstigden te mobiliseren en ervoor te zorgen dat elke regeling het basisniveau bereikt. Premier Modi heeft een duidelijke boodschap gegeven dat de partij ervoor moet zorgen dat elk plan in elke staat een succes wordt”, aldus een bron.

  Advertentie

  Temidden van een verscheidenheid aan promotieprogramma's zal de saffraanpartij ook het succes van zijn grote campagnes zoals Amrit Mahotsav en Tiranga Yatra benadrukken, naast het projecteren van de ontwikkeling van spirituele bestemmingen zoals de Kashi Vishwanath-corridor, zei een bron.

  Met de campagne van de BJP om de Lok Sabha-verkiezingen van 2024 te concentreren op de populariteit van Modi en de welzijnsregelingen van zijn regering, heeft de partij al een video uitgebracht – “Mujhe chante jaana hai” – wat laat zien hoe Modi op weg is naar een nieuwe triomf terwijl hij de aanvallen van de oppositie op een reeks kwesties afwijst.

  “Er zullen meer van dergelijke video's en korte films in de aanloop komen- tot aan de verkiezingen,” zei een bron.

  Advertentie

  Nu de BJP een ambitieus doel heeft gesteld van meer dan 400 zetels bij de verkiezingen van 2024, heeft partijvoorzitter JP Nadda een team van drie leden aangesteld

  Lees ook

  BJP wil Rahul Gandhi schorsen van Lok Sabha, politie stuur hem n…

  Online trollen van CJI DY Chandrachud: 13 oppositieleiders schrijven naar Pre…

  Congres slaat terug: 'Schending van privileges' bericht tegen premier Modi over com…

  Rahul Gandhi in BJP-vuurlinie, Varun Gandhi zegt nee tegen Oxford Union de…

  van nationale secretarissen-generaal – Sunil Bansal, Vinod Tawde en Tarun Chugh – ter voorbereiding op de peilingen. Dit team zou coördineren tussen de centrale partij en de staatseenheden om jubileumvieringen op organisatorisch niveau te organiseren.