NEET UG 2023: NTA gir avklaring for SC, ST skjæringsdato

0
31

NEET UG 2023: National Testing Agency (NTA) avklarte nylig at det ikke er fastsatt noen frist for SC/ST-sertifikat til fordel for berørte kandidater. Avklaringen ble utstedt på den offisielle NTA-nettsiden — neet.nta.nic.in.

Denne avklaringen er gitt med henvisning til National Eligibility cum Entrance Test Undergradute (NEET UG) 2023. “ Med hensyn til informasjonsbulletinen for NEET (UG) – 2023, er det avklart at det ikke er fastsatt noen avskjæringsdato for SC/ST-sertifikat til fordel for berørte kandidater,” det offisielle varselet oppgitt.

Anbefalt for deg

  • 1Canada-migrasjonsrasket vil sannsynligvis være mye større
  • 2MPBSE Paper Leak Row: Handling tatt på midthodene for ‘uaktsomhet ved å opprettholde konfidensialitet’
  • 3CBSE advarer skoler mot å starte akademisk økt før 1. april

NEET UG 2023 |NEET UG 2023: Studer MBBS fra Ukraina – kvalifisering, avgifter, liste over medisinske høyskoler og mer

“Klausul 6.2.3 i informasjonsbulletinen for NEET (UG) – 2023 er endret tilsvarende. Para (1) og para (2) i vedlegg-XB i informasjonsbulletinen er også oppdatert,” meldingen lagt til.

NTA presiserte også at ingen slik skjæringsdato er gjeldende i SC/ST-sertifikatformatet gitt i vedlegg-XA, og heller ikke i det elektroniske søknadsskjemaet for NEET UG 2023.

I mellomtiden informerte statsministeren i departementet for helse og familievelferd, Bharati Pravin Pawar parlamentet om at det har vært en økning på 97 prosent i MBBS-seter. Setene har økt fra 51 348 før 2014 til 101 043 per nå, hvorav 52 778 er tilgjengelige i de statlige medisinske høgskolene og resten 48 265 plasser er tilgjengelige i de private medisinske høgskolene.

Les også

CBSE advarer skoler mot å starte akademisk økt før 1. aprilJEE Advanced 2023: OCI/PIO-kandidater må ikke vises for JEE Main…

GATE 2023 Topper: Civil Engineering AIR 1 Suban Kumar Mishra venstre corpora…

Adani Group, TCS topprekrutterere i IIM Ahmedabad MBA-plasseringer i år

I tillegg har Dept of Medical Education, Uttar Pradesh annonserte også tillegg av 1300 nye MBBS-seter i medisinske høyskoler drevet av delstatsregjeringen. Så mange som 13 nye medisinske høyskoler vil starte fra studieåret 2023-24, heter det.

© IE Online Media Services Pvt Ltd