NEET UG 2023: NTA geeft opheldering voor SC, ST-sluitingsdatum

0
77

NEET UG 2023: Het National Testing Agency (NTA) heeft onlangs verduidelijkt dat er geen einddatum voor het SC/ST-certificaat is vastgesteld ten gunste van betrokken kandidaten. De toelichting is verstrekt op de officiële NTA-website — neet.nta.nic.in.

Deze toelichting is verstrekt in verwijzing naar de National Eligibility cum Entrance Test Undergradute (NEET UG) 2023. “ Met betrekking tot het Informatiebulletin voor NEET (UG) – 2023, wordt verduidelijkt dat er geen sluitingsdatum voor het SC/ST-certificaat is vastgesteld ten gunste van de betrokken kandidaten,” de officiële melding vermeld.

Aanbevolen voor jou

  • 1Canada-migratieracket zal waarschijnlijk veel groter zijn
  • 2MPBSE Paper Leak Row: actie ondernomen op centrumhoofden wegens “nalatigheid bij het handhaven van vertrouwelijkheid”
  • 3CBSE waarschuwt scholen tegen het starten van academische sessie voor 1 april

NEET UG 2023 |NEET UG 2023: Studie MBBS uit Oekraïne – geschiktheid, vergoedingen, lijst met medische colleges en meer

“Artikel 6.2.3 van het Informatiebulletin voor NEET (UG) – 2023 is dienovereenkomstig gewijzigd. Paragraaf (1) en paragraaf (2) van Bijlage-XB in het Informatiebulletin zijn ook bijgewerkt,” de kennisgeving toegevoegd.

De NTA verduidelijkte ook dat een dergelijke sluitingsdatum niet van toepassing is in het SC/ST-certificaatformaat dat wordt gegeven in bijlage XA, noch in het online aanvraagformulier voor NEET UG 2023.

>

Ondertussen informeerde de staatsminister van het ministerie van Volksgezondheid en Gezinswelzijn, Bharati Pravin Pawar, het parlement dat het aantal MBBS-zetels met 97 procent is gestegen. Het aantal stoelen is gestegen van 51.348 vóór 2014 tot 101.043 nu, waarvan 52.778 beschikbaar zijn in de medische hogescholen van de overheid en de overige 48.265 stoelen beschikbaar zijn in de particuliere medische hogescholen.

Lees ook

CBSE waarschuwt scholen om niet vóór 1 april te beginnen met academische lessen =”non_premium_icon”>JEE Advanced 2023: OCI/PIO-kandidaten hoeven niet te verschijnen voor JEE Main…

GATE 2023 Topper: Civiele Techniek AIR 1 Suban Kumar Mishra verliet corpora…

Adani Group, toprecruiters van TCS in IIM Ahmedabad MBA-plaatsingen dit jaar

Daarnaast de afdeling Medisch Onderwijs, Uttar Pradesh kondigde ook de toevoeging aan van 1.300 nieuwe MBBS-stoelen in medische hogescholen die worden beheerd door de deelstaatregering. Maar liefst 13 nieuwe medische hogescholen zullen starten vanaf het academiejaar 2023-24, zei het.

© IE Online Media Services Pvt Ltd