När går BeReal av?

0
33
Jordan Gloor/How-To Geek

BeReal går igång vid en slumpmässig tidpunkt varje dag mellan 09:00 och 23:00 i din tidszon. Det finns ingen specifik tidpunkt då appen konsekvent skickar varningen, men du kan titta på historiska data för att gissa.

Finns det en specifik tidpunkt för BeReal-varningar? Eller får alla BeReal-aviseringen samtidigt? Om du letar efter svar på dessa frågor—precis som miljontals andra användare av den här appen—har du kommit till rätt plats. Låt oss få dina frågor besvarade.

Innehållsförteckning

Hur fungerar BeReal Arbete?
Vilken tid försvinner BeReal?
Hur många gånger försvinner BeReal varje dag?
Hur mycket tid måste du lägga upp en BeReal?
Skickar BeReal en varning samtidigt till alla?
Vad händer om du missar en BeReal-avisering?

Hur fungerar BeReal?

Innan du läser vidare är det viktigt att lära dig hur BeReal-appen fungerar. Den är olik någon annan app för sociala medier som du har använt.

På BeReal, när du har registrerat dig för ett konto, får du ett meddelande som ber dig att lägga upp ditt foto varje dag. När aviseringen kommer trycker du på den, vilket öppnar BeReal-appen på din telefon. Sedan tar du ett foto med telefonens främre kamera och den bakre kameran. BeReal lägger sedan till dessa foton på ditt konto och låter dina vänner veta att du är äkta. som heter BeReal. Så du vet att BeReal stängs av någon gång under dagen, men vad är det någon gång?

Vilken tid går BeReal av?

Tyvärr finns det ingen fast tidpunkt för BeReal-varningen. Appen skickar meddelandet vid en slumpmässig tidpunkt varje dag, och det kan ske på morgonen, eftermiddagen eller kvällen. Beroende på din och dina vänner’ respektive tidszon, kan du få ett meddelande i samma ögonblick som dem eller vid en annan.

Även om det inte finns någon specifik tidpunkt för BeReal slocknar, har vissa användare samlat in tidigare data för att hitta vanliga tider då meddelandet slocknar i olika tidszoner. En av dessa är webbplatsen BeReal Time History skapad av utvecklaren Devin Batene, som ger dig information om när BeReal-varningarna har utlösts under de senaste 90 dagarna.

Med hjälp av den informationen kan du uppskatta när nästa BeReal-varning kan utlösas, men du kan aldrig vara säker på den exakta tidpunkten.

Hur många gånger går BeReal av varje dag?

BeReal stängs bara av en gång varje dag. Som användare kommer du att få ett meddelande om inlägg någon gång under dagen eller natten. Om du redan har fått varningen kan du inte förvänta dig en till samma dag.

Hur mycket tid har du på dig lägga upp en BeReal?

När du har fått en BeReal-avisering har du två minuter på dig att lägga upp ett foto med telefonens främre och bakre kameror. Den här tidsramen kan verka kort, men poängen är att du förväntas “vara verklig,” visar hur ditt liv verkligen är utan den noggranna förberedelse och glans som folk ofta lägger i sina inlägg på sociala medier.

Sänder BeReal en varning till alla samtidigt?

Ja och nej. BeReal skickar en varning samtidigt till en enskild tidszon. Om du och dina vänner befinner dig i olika tidszoner får ni varningar vid olika tidpunkter.

Vad händer om du missar en BeReal-avisering?

Om du missar att lägga upp dina bilder inom två minuter efter att du fått ett BeReal-meddelande, och sedan laddar upp dina bilder, kommer BeReal att lägga till ett “sent” tagga till dessa foton. Detta talar om för dina vänner att du har varit sen med att publicera dina bilder.

Om du vill fortsätta vara aktiv på den här appen är det en bra idé att alltid lägga upp dina spontana bilder inom de angivna tidsram efter att ha fått varningen. Detta säkerställer att du verkligen är “är verklig.”

Och det är allt som finns att veta om BeReals aviseringstid. Vi hoppas att informationen hjälper dig.

RELATERAT: Hur man tar bort ett BeReal-inlägg

LÄS NÄSTA

  • › Google Fi låter dig testa sitt nätverk gratis
  • › Så här ser du UFC 286 Edwards vs. Usman live online
  • › Microsoft Edge kan få en kryptoplånbok av någon anledning
  • › Så här åtgärdar du Windows 0xc00000e5-felet
  • › Så här hittar du din Apple Music Replay
  • › Windows 11 ger dig mer kontroll över standardappar