Minderjarigen aangevallen, hun haar afgeknipt op de residentiële school van Chhattisgarh, acht studenten boekten een gevangenisstraf

0
69

Minstens vijf scholieren, in de leeftijd van 12 tot 13 jaar, werden door hun senioren afgetuigd op een residentiële school in de wijk Kabirdham in Chhattisgarh. Volgens rapporten werden ze vorige week misbruikt, mishandeld en werd hun haar afgeknipt met een schaar.

De zaak kwam woensdag aan het licht, waarna acht ouderejaarsstudenten werden opgepakt en een ander naar de gevangenis werd gestuurd.

p>Aanbevolen voor u

  • 1CBI, ED werkt onpartijdig, de meeste gevallen worden onderzocht geregistreerd tijdens UPA-tijd: Amit Shah
  • 2Modi wordt premier voor derde achtereenvolgende termijn in 2024, zegt Amit Shah
  • 3Op zoek naar R&AW-rapporten over voorstellen is geen praktijk: Govt

Het incident vond plaats op 11 maart op een school in het dorp Targegaon Jungle onder het ontwikkelingsblok van Bodla. Alle studenten van de school wonen in een hostel op het terrein en hebben verschillende kamers gekregen. De senioren gingen een van de kamers van een junior binnen en vroegen de andere junioren om daar te verzamelen. Vervolgens begonnen ze naar verluidt de studenten aan te vallen omdat ze hun werk niet deden en omdat ze lang haar lieten groeien.

Een paar video's, waarin te zien was hoe de beschuldigde drie minderjarigen sloeg en op hun hoofd sloeg, doken op op sociale media media platforms. Op een van de video's was te zien hoe ouderejaarsstudenten het haar van twee studenten afknipten.

Nadat het incident aan het licht kwam, beval Kabirdham Collector Janmejay Mahobe een onderzoek naar het incident. De hoofdinspecteur van de residentiële school werd naar buiten gestuurd en er werd een aanklacht ingediend bij de schooldirecteur.

“Zeven van de acht beklaagden zijn minderjarig. Een van hen is een 18-jarige student. Hij werd gearresteerd en voorgeleid aan een rechtbank die hem naar gerechtelijke hechtenis stuurde. Hij zal in de gevangenis moeten blijven totdat hij op borgtocht vrijkomt. zei een politieagent.

Lees ook

De impasse wordt groter: BJP zegt dat Rahul Gandhi deel uitmaakt van toolkit, ziet congres pl…Z -plus beveiliging, 5-sterrenverblijven: man doet zich voor als PMO-functionaris in J&K, aangehouden

Amit Shah: Laat twee partijen zitten met Spreker, bespreek een uitweg

ED chargesheets Razorpay, anderen in zaak Chinese lening-app

Een FIR is geregistreerd onder secties 294 ( obsceniteit in het openbaar), 342 (onrechtmatige opsluiting), 323 (verwonding veroorzaken) en 506 (criminele intimidatie) van de IPC en sectie 4 (straf voor diefstal) van het verbod op Raggin g Wet, 2011.