Horoscoop vandaag, 17 maart 2023: controleer de astrologische voorspelling voor Ram, Weegschaal, Steenbok, Vissen en andere tekens

0
44

Venus en Pluto sturen intrigerende berichten, een die vrede en verzoening aanmoedigt, en een andere die ons verleidt tot roekeloze beloften. Natuurlijk kunnen we niet verwachten dat zulke dingen plaatsvinden alleen maar omdat de planeten bepaalde posities innemen. We moeten er echt aan werken om ze voor het beste te laten gebeuren, en dat betekent dat we hersenloze confrontaties de rug moeten toekeren.

ARIES (21 maart – 20 april)

Het ziet er vrij zeker uit dat partners vandaag een voorsprong op je zullen hebben. Het is echter ook een zeer goede tijd voor stevige, praktische maatregelen en degenen onder u die de wet willen vastleggen, zullen uw best doen. Houd er rekening mee dat vrienden misschien een iets andere aanpak verwachten.

Aanbevolen voor jou

  • 1Horoscope Today, 18 maart 2023 : Controleer astrologische voorspelling voor Kreeft, Leeuw, Weegschaal, Tweelingen en andere tekens
  • 2Horoscope Today, 16 maart 2023: Controleer astrologische voorspelling voor Waterman, Steenbok, Vissen, Tweelingen en andere tekens

STIER (21 april – 21 mei)

Er is veel voor te zeggen om door te gaan met elk routineklusje dat nodig is om te overleven. Er is ook een welkome afwezigheid van moeilijke planetaire aspecten, wat betekent dat je alle ongewenste en onafgemaakte zaken van de kaart kunt vegen – zo snel mogelijk.

GEMINI (22 mei – 21 juni)

Als je verschillende klusjes en taken kunt verschuiven naar volgende week, lijkt er geen goede reden te zijn om dat niet te doen. Ongeveer de enige verantwoordelijkheden die moeilijk lijken te zijn, betreffen kinderen en jongere relaties. U kunt er zelfs goed aan doen om zelf luchtiger te zijn!

KANKER (22 juni – 23 juli)

Mercurius nestelt zich nu in een harmonieuze relatie met Venus, een bijna perfecte indicatie van hartstochtelijke ontmoetingen en intieme, bijna gezellige momenten met dierbaren. Geef plezier de hoogste prioriteit en onthoud dat, als jij geniet, anderen dat ook zullen doen.

LEES OOK |De relatie tussen India en Australië: strategische en handelsbetrekkingen; de China-factor

LEO (24 juli – 23 aug.)

U kunt ongeplande reizen verwachten en u moet erop anticiperen dat de redenen om zakelijke redenen zullen zijn, of in ieder geval om een ​​andere serieuze reden, in plaats van voor het plezier. Uw algemene benadering moet solide en verstandig zijn, dus volg geen nutteloze afleidingen.

MAAGD (24 aug. – 23 sept.)

Het lijkt er sterk op dat de prijs van dingen nu gaat bepalen waar je wel en niet mee wegkomt. Het zou echter verkeerd zijn om een ​​contante waarde te hechten aan persoonlijke relaties die wat serieuzere overweging vereisen, maar dat wist je altijd al.

Advertentie

LIBRA (24 september – 23 oktober)

De maan galoppeert nu in een behoorlijk oud tempo door je horoscoop. Interessant genoeg kun je nu romantisch succes plannen, dus een partner moet accepteren dat jij de baas bent! Vragen over contant geld zouden zeer snel moeten worden opgelost, dus raak niet in paniek.

SCHORPIOEN (24 okt. – 22 nov.)

De meest opmerkzame onder jullie zullen zich al gerealiseerd hebben dat het onvermijdelijke moet gebeuren, terwijl de wijste individuen weten dat wanneer het gebeurt, het moet gebeuren verwelkomd. Een uiteindelijke uitkomst zou een enorm verhoogde beveiliging thuis moeten zijn, dus neem de nodige stappen.

 BOOGSCHUTTER (23 nov. – 22 dec.)

Venus maakt een uitlijning die vrij buitengewoon is, hoewel zeer vluchtig, en brengt verbazingwekkende emotionele contacten met het verleden met zich mee. Je hoopt op het beste en dat betekent dat er echt iemand moet terugkeren uit je oude leven, hopelijk met mooie herinneringen.

Advertentie

CAPRICORN (23 december – 20 januari)

Dit zou een vrij bevredigend moment moeten zijn voor alle professioneel ingestelde mensen. De fundamentele planetaire dispositie is het grootste deel van de dag gunstig, waardoor de kans op wrijving pas later op de avond toeneemt, maar dan alleen als je geen tijd hebt vrijgemaakt om te ontspannen.

LEES OOK |De dagen na Vrouwendag: Integreer vrouwelijke politieagenten als leiders in de politie

AQUARIUS (21 jan. – 19 feb.)

Je gaat nu een nieuwe fase waarin de enige beloften of toezeggingen die u doet, die zijn die u bereid bent na te komen. Veel actieve en levendige individuen brengen juridische vragen nu tot voltooiing, of in ieder geval tot een meer bevredigend stadium.

Lees ook

Horoscoop vandaag, 16 maart 2023: controleer de astrologische voorspelling voor Waterman…

Numerologische voorspellingen – 13 maart tot 19 maart

Weekhoroscoop, 12 maart 2023 – 18 maart 2023: Ram, Weegschaal, Maagd en…

Horoscoop vandaag, 15 maart 2023: Controleer astrologische voorspelling voor Leo, P..

 PISCES (20 februari – 20 maart)

Vanaf nu kunt u niet langer vertrouwen op persoonlijke contacten op het werk om u door moeilijkheden heen te helpen. Dat kan geen slechte zaak zijn als je gedwongen wordt om verschillende talenten te ontwikkelen, ook talenten waarvan je niet wist dat je ze had. Ga door – verras anderen en verbaas jezelf!