Hoe u UFC 286 Edwards vs. Usman live online kunt bekijken

0
69
UFC

Je kunt de hoofdkaart van UFC 286 tegen een extra vergoeding alleen streamen op ESPN+, dat is inbegrepen bij de Disney-bundel. Voorlopige gevechten worden gestreamd op UFC Fight Pass en op ESPN2, dat beschikbaar is met veel live-tv-streamingabonnementen.

Leon Edwards en Kamaru Usman nemen het voor de derde keer op tegen UFC 286, uitgezonden vanuit de Londense O2 Arena op 18 maart 2023 om 17.00 uur ET/14.00 uur PT. Hier leest u hoe en waar u het live kunt streamen.

UFC 286 live streamen in de Verenigde Staten

Video afspelen

UFC 286's belangrijkste kaartstreams exclusief op ESPN+ in de Verenigde Staten. De uitzending is beschikbaar voor $ 79,99 extra voor huidige abonnees van ESPN+ ($ 9,99 per maand of $ 99,99 per jaar) of de Disney-bundel (met ESPN+, Disney+ en Hulu voor $ 12,99+ per maand). Nieuwe abonnees kunnen een jaar ESPN+ krijgen samen met UFC 286 voor $ 124,98.

Bekijk op ESPN+

Usman zal huidig ​​kampioen Edwards uitdagen voor de weltergewichttitel, in de derde wedstrijd van het paar. Elke vechter heeft een van hun twee voorgaande wedstrijden gewonnen, waardoor dit zowel een tiebreak als een kampioenschap is. De hoofdkaart van UFC 286 omvat ook een lichtgewicht gevecht tussen Justin Gaethje en Rafael Fiziev, een weltergewicht gevecht tussen Gunnar Nelson en Bryan Barberena, een vlieggewicht gevecht voor vrouwen tussen Jennifer Maia en Casey O'Neill, en een middengewicht gevecht. tussen Marvin Vettori en Roman Dolidze.

Alle abonnees op ESPN+ en de Disney-bundel kunnen de voorbereidende wedstrijden van UFC 286 vanaf 15.00 uur streamen. ET /  12.00 uur PT. De voorlopige wedstrijden worden ook uitgezonden op ESPN2, dat beschikbaar is via live-tv-streamingdiensten, waaronder DirecTV Stream ($ 74,99+ per maand na een gratis proefperiode van vijf dagen), Fubo TV ($ 74,99+ per maand na een gratis proefperiode van drie dagen) , Hulu + Live TV ($ 69,99+ per maand na een gratis proefperiode van zeven dagen), Sling TV ($ 40+ per maand), Vidgo ($ 64,95+ per maand) en YouTube TV ($ 64,99 per maand na een gratis proefperiode van zeven dagen ).

De vroege voorlopige wedstrijden worden om 13.00 uur gestreamd op UFC Fight Pass ($ 9,99 per maand of $ 95,99 per jaar). ET/10:00 uur PT.

Geografische beperkingen omzeilen met een VPN

Als u buiten de Verenigde Staten woont of naar het buitenland reist, en je wilt nog steeds UFC 286 streamen op ESPN+, UFC Fight Pass of een live-tv-streamingdienst, dan kun je het beste een VPN gebruiken. Met een VPN kunt u geografische beperkingen omzeilen en UFC 286 streamen op de aangewezen platforms.

ExpressVPN is onze keuze voor de beste algehele VPN en de beste VPN voor streaming. Het is een snelle en gemakkelijke manier om UFC 286 te bekijken, waar u ook bent. Zo gaat u aan de slag:

  1. Download ExpressVPN.
  2. Maak verbinding met een server in de Verenigde Staten.
  3. Ga naar ESPN+ om de hoofdkaartuitzending te kopen, of log in op uw ESPN+, UFC Fight Pass of live-tv-streamingaccount om de voorlopige wedstrijden te bekijken. U moet een geldige Amerikaanse postcode opgeven.

ExpressVPN biedt ook een gratis proefperiode, dus als u niet tevreden bent met de service, kunt u direct na het bekijken van UFC 286 annuleren.

The Best VPN Services of 2023 Beste algehele VPN ExpressVPN ExpressVPN Beste budget VPN Privé-internettoegangswinkel Beste VPN voor Windows NordVPN Shop Beste gratis VPN Windscribe Windscribe Beste VPN voor iPhone Proton VPN-winkel Beste VPN voor Android Hide.me-winkel Beste VPN voor streaming ExpressVPN ExpressVPN Beste VPN voor gaming TorGuard TorGuard Beste VPN voor torrenting IVPN IVPN Beste VPN voor China VyprVPN VyprVPN Beste VPN voor privacy Mullvad VPN Mullvad LEES VOLGENDE

  • › Met Google Fi kunt u zijn netwerk gratis testen
  • › Microsoft Edge krijgt om de een of andere reden mogelijk een crypto-portemonnee
  • › Hoe u uw Apple Music Replay kunt vinden
  • › Wanneer gaat BeReal van start?
  • › De Windows 0xc00000e5-fout oplossen
  • › Windows 11 geeft u meer controle over standaardapps