Eerste Kamer ‘werkt’ 3 min in 2 helften, verdaagd

0
70

De Rajya Sabha werd donderdag binnen twee minuten na bijeenroeping voor de dag verdaagd omdat zowel de schatkist als de oppositiebanken de procedure bleven verstoren, zoals de hele week het geval was.

Terwijl de Eerste Kamer bijeenkwam om Om 11.00 uur hielden BJP-parlementsleden hun eis voor een verontschuldiging van congresleider Rahul Gandhi voor zijn recente opmerkingen over India in het buitenland. Kamerleden van het Trinamool-congres waren in de put van het huis, met hun mond gekneveld met een stuk stof als teken van protest. Sanjay Singh van de Aam Aadmi-partij was ook te zien in de Well, terwijl parlementsleden van het Congres op hun stoelen stonden en protesteerden.

Aanbevolen voor jou

  • 1Congres zegt dat NSE extra toezicht op aandelen Adani Group heeft opgeheven, zet vraagtekens bij SEBI's ‘niet-handelen’
  • 2Chinese lening-app-zaak: ED dient aanklacht in tegen Razorpay, fintech-bedrijven, NBFC's
  • 3NMC ging niet akkoord met voorstel om apothekers toe te staan ​​recepten uit te schrijven: MoS Health

Met beide partijen die de procedure blijven verstoren, verdaagde voorzitter Jagdeep Dhankhar om 11.02 uur de procedure tot 14.00 uur.

Lees ook

Parlementsbegrotingssessie Live updates: Lok Sabha 'gedempt'; Congres beweegt…

Verdrijving van Uddhav Govt | Hoe kan de rechtbank een CM herstellen die niet eens…

'Rahul Gandhi permanent onderdeel van anti-nationalistische toolkit': JP Nadda on Co…

Covid-gevallen gestegen, Health Secy schrijft naar 6 staten: Step up tracking, tests

De situatie bleef hetzelfde na de Het huis kwam weer in elkaar voor de middagsessie, met verschillende parlementsleden al in de put van het huis. Vice-voorzitter Harivansh vroeg de leden om terug te keren naar hun stoelen en de procedure te laten doorgaan. Maar terwijl de leden bleven protesteren, verdaagde hij het Huis voor een dag om 14.01 uur.

© The Indian Express (P) Ltd