Delhi Confidential: Vlak voor de chaos in het parlement zorgt een foto op Sonia's telefoon voor veel opwinding

0
70

Congresleider Sonia Gandhi, die ruim voor 11.00 uur naar Lok Sabha kwam, wanneer het Huis met haar werkzaamheden begint, had haar tafelgenoten iets interessants te laten zien. Ze pakte haar telefoon en liet een zwart-witfoto zien aan collega-parlementsleden TR Baalu ​​(DMK) en Farooq Abdullah (NC). Maar meer dan beiden trok Sonia's opwinding de aandacht van Dayanidhi Maran (DMK), die erachter stond. Maran wilde dat de senior congresleider hem de foto stuurde. Sonia gaf de telefoon aan NCP-parlementslid Supriya Sule om de afbeelding naar Maran te laten sturen. Sule kon dat echter niet – blijkbaar vanwege de slechte connectiviteit in het huis. Ze pakte de telefoon van Maran en nam screenshots van de foto van de telefoon van Sonia. Ze klikte ook op een foto op haar telefoon.

Stoelscheidsrechter

Trinamool Congress Rajya Sabha-leider Derek O’Brien had een les voor de jonge onderzoeksmedewerkers over empowerment. Voorafgaand aan de persconferentie van de partij in de Constitution Club op donderdag, wilde O’Brien dat enkele van de stoelen die in de hal stonden, werden verwijderd. Toen hij de vrouwelijke onderzoeksmedewerkers vroeg om ze weg te halen, zeiden ze dat ze iemand hadden gevraagd om ze te verwijderen. Maar het parlementslid vroeg hen: “Waarom verwijdert u ze niet zelf? Maak je handen vuil…. Daar heb je geen mannen voor nodig.” De vrouwen begrepen het meteen en gingen aan de slag.

Lees ook

Delhi Vertrouwelijk: op sociale media maakt EC duidelijk dat EVM's geknoeid zijn…

Delhi vertrouwelijk: sparren over Nehru

Delhi Confidential: toplezing van de luchtmacht terug na een onderbreking van drie jaar

Delhi vertrouwelijk: juiste zetten aanbevolen voor jou

  • 1Delhi Vertrouwelijk: op sociale media maakt EC duidelijk dat EVM's fraudebestendig zijn
  • 2Delhi Vertrouwelijk: breuklijnen in Tripura BJP boven Pratima Bhoumik
  • 3Delhi Confidential: om de kwestie van Bihar's 'achterlijkheid' aan de orde te stellen, neemt BJP-parlementslid Rajiv Pratap Rudy een andere weg

Cultureel Evolutie

Minister van Cultuur G Kishan Reddy, die een Lok Sabha-parlementslid is uit Secunderabad in Telangana, heeft een brief geschreven aan Chief Minister K Chandrashekar Rao om land te verstrekken aan het ministerie van de Unie om een ​​speciaal regionaal centrum van de Unie op te zetten. Sangeet Natak Akademi. De Akademi zal specifiek Telangana's rijke culturele erfgoed van muziek, volkskunst en tribale kunsten promoten, verklaarde Reddy en vroeg de Chief Minister om “een geschikt perceel van 10 hectare in het hart van Hyderabad te identificeren en toe te wijzen”. /p> © The Indian Express (P) Ltd