Delhi Confidensial: Øyeblikk før parlamentets kaos vekker bildet på Sonias telefon mye spenning

0
76

Kongressleder Sonia Gandhi, som kom til Lok Sabha mye før klokken 11.00, når huset starter sin saksbehandling, hadde noe interessant å vise sine benkekamerater. Hun tok frem telefonen og ble sett vise et svart-hvitt bilde til andre parlamentsmedlemmer TR Baalu ​​(DMK) og Farooq Abdullah (NC). Mer enn dem begge fikk imidlertid Sonias begeistring oppmerksomheten til Dayanidhi Maran (DMK), som sto bak. Maran ville at seniorkongresslederen skulle sende ham bildet. Sonia ga telefonen til NCP-parlamentsmedlem Supriya Sule for å få bildet sendt til Maran. Sule kunne imidlertid ikke – tilsynelatende på grunn av dårlig tilkobling inne i huset. Hun fikk Maran’s telefon og tok skjermbilder av bildet fra Sonias telefon. Hun klikket på ett bilde på telefonen også.

Stoldommer

Trinamool Congress Rajya Sabha-leder Derek O’Brien hadde en leksjon for unge forskningsmedarbeidere om empowerment. I forkant av partiets pressekonferanse i Constitution Club torsdag ønsket O’Brien at noen av stolene som lå i salen skulle fjernes. Da han ba kvinnene om å få dem vekk, sa de at de hadde bedt noen om å fjerne dem. Men MP spurte dem: “Hvorfor fjerner dere dem ikke selv? Gjør hendene skitne…. Du trenger ikke menn for å gjøre dette.» Kvinnene fikk beskjeden umiddelbart og begynte å jobbe.

Les også

Delhi Confidensial: På sosiale medier kjører EC hjem at EVM's er tukle…

Delhi Confidential: Sparring Over Nehru

Delhi Confidential: Luftforsvarets toppforelesning tilbake etter tre års pause

Delhi konfidensielt: Right MovesRecommended for you

  • 1Delhi Confidential: På sosiale medier kjører EC hjem at EVM’er er manipulasjonssikre
  • 2Delhi Confidential: Faultlines in Tripura BJP over Pratima Bhoumik
  • 3Delhi Confidential: For å ta opp spørsmålet om Bihars ‘etterlevelse’, tar BJP-parlamentsmedlem Rajiv Pratap Rudy en annen vei

kulturell Evolusjon

Unionens kulturminister G Kishan Reddy, som er en Lok Sabha-parlamentsmedlem fra Secunderabad i Telangana, har skrevet til sjefsminister K Chandrashekar Rao for å gi land til unionsdepartementet for å sette opp et dedikert regionalt senter for Sangeet Natak Akademi. Akademiet vil spesifikt fremme Telangana’s rike kulturarv av musikk, folkemusikk og stammekunst, uttalte Reddy og ba sjefsministeren om å «identifisere og tildele en passende tomt på 10 hektar i hjertet av Hyderabad».< /p> © The Indian Express (P) Ltd