8 studenten geboekt voor diefstal op de Chhattisgarh-school

0
62

ACHT LEERLINGEN van een residentiële school in de wijk Kabirdham in Chhattisgarh werden geboekt en een van hen werd gearresteerd nadat bleek dat ze vorige week hun junioren in lompen sleurden – hen mishandelden en mishandelden en hun haar afknipten met een schaar.

p>

Het incident van 11 maart kwam woensdag aan het licht, zeiden functionarissen, nadat een aantal video's op sociale media verschenen waarin de studenten de junioren, allemaal tussen de 12 en 13 jaar oud, slaan en mishandelen. Op een van de video's is te zien hoe ouderejaars het haar van twee studenten knippen.

Aanbevolen voor jou

  • 1Het congres zegt dat NSE extra toezicht op Adani Group-aandelen, zet vraagtekens bij SEBI's ‘niet-handelen’
  • Case Chinese lening-app: ED dient aanklacht in tegen Razorpay, fintech-bedrijven, NBFC's
  • 3NMC niet stemmen in met voorstel om apothekers recepten te laten uitschrijven: MoS Health

Volgens ambtenaren waren ten minste vijf studenten haveloos bij het incident.

Nadat het incident aan het licht kwam, beval Kabirdham Collector Janmejay Mahobe een onderzoek naar het incident. De hoofdinspecteur van de residentiële school werd naar buiten gestuurd en er is een aanmaning gestuurd naar de schooldirecteur.

“Zeven van de acht beklaagden zijn minderjarig. Een van hen is een 18-jarige. Hij werd gearresteerd en voorgeleid aan een rechtbank die hem in voorlopige hechtenis heeft genomen”, zei een politiefunctionaris.

Lees ook

Live updates parlementaire begrotingssessie: Lok Sabha 'gedempt&#039 ;; Congres beweegt…

Verdrijving van Uddhav Govt | Hoe kan de rechtbank een CM herstellen die niet eens…

'Rahul Gandhi permanent onderdeel van anti-nationalistische toolkit': JP Nadda on Co…

Covid gevallen omhoog, Health Secy schrijft naar 6 staten: Step up tracking, tests

Een FIR is geregistreerd onder IPC Secties 294 (obsceniteiten in het openbaar), 342 (onrechtmatige opsluiting), 323 (verwonding veroorzaken) en 506 (criminele intimidatie) en sectie 4 (straf voor diefstal) van de Prohibition of Ragging Act, 2011.

© The Indian Express (P) Ltd