Teach for India Fellowship: Søknader åpne; siste frist for å søke er 19. mars

0
78

Teach for India kunngjorde tirsdag at siste frist for stipendprogrammet deres er 19. mars. Teach for India er et toårig heltidsstipend. Den tar sikte på å eliminere pedagogisk ulikhet ved å plassere sine stipendiater på skoler i underprivilegerte samfunn.

Les |GATE 2023 Resultat LIVE-oppdateringer

For å søke om stipendiet må kandidaten være statsborger i India eller utenlandsk statsborger i India (OCI). De bør ha en bachelorgrad innen juni eller juli 2023 og må være flytende i engelsk.

Anbefalt for deg

  • 1JEE Advanced 2023: OCI/PIO-kandidater er ikke påkrevd å møte for JEE Main 2023
  • 2Bihar Board 12. resultat 2023-oppdateringer: BSEB Interresultat snart, siste 5 års resultatanalyse
  • 3BSEM Manipur Board Eksamen 2023 begynner, CM gir studentene beste ønsker

Stipendiatene trenger ikke ha tidligere undervisningserfaring. De vil bli gitt grundig opplæring av organisasjonen. Teach for India-stipendiater jobber som heltidslærere. Deres operasjoner drives i Mumbai, Delhi, Hyderabad, Chennai, Pune, Ahmedabad, Bangalore og Kolkata. Stipendiene vil få utbetalt en lønn på 23 043 Rs per måned og bostøtte hvis de flytter fra hjembyen for stipendiet.

Les også

GATE-resultat 2023 LIVE-oppdateringer: Resultater ute, toppliste for utgivelse snart

NEET UG: Regjeringen sier 97 % økning i MBBS-seter; sjekkliste over stater med …

700 indiske studenter står overfor utvisning fra Canada som opptakstilbud…

PSU-rekruttering via GATE-score: Søk på ulike stillinger med ONGC, NTPC, … Les også |PSTET 2023: Dag etter goof-up i spørsmålsoppgave, 2 GNDU-professorer suspendert

Søknadsprosessen gjennomføres i tre stadier— søknad skjema og nettprøve, et telefonintervju og et vurderingssenter. I den første fasen må kandidatene vise frem sine tidligere erfaringer og motivasjon for å bli med i fellesskapet. I andre trinn vil det være et 30-minutters telefonintervju hvor de vil få spørsmål basert på søknadsskjemaet. Og i sluttfasen vil kandidatene få vite mer om programmet og fellesskapet, samt vise frem sin kompetanse. Det vil være eksempler på undervisning og gruppeaktiviteter i denne runden.

© IE Online Media Services Pvt Ltd