Teach for India Fellowship: aanmeldingen geopend; uiterste datum om te solliciteren is 19 maart

0
46

Teach for India maakte dinsdag bekend dat de uiterste deadline voor hun fellowshipprogramma 19 maart is. Teach for India is een fulltime fellowship van twee jaar. Het heeft tot doel onderwijsongelijkheid uit te bannen door hun medestudenten op scholen in kansarme gemeenschappen te plaatsen.

Lees |GATE 2023 Resultaat LIVE Updates

Om de fellowship aan te vragen, moet de kandidaat een staatsburger van India of een overzeese burger van India (OCI) zijn. Ze moeten in juni of juli 2023 een bachelordiploma hebben en vloeiend Engels spreken.

Aanbevolen voor jou

  • 1JEE Advanced 2023: OCI/PIO-kandidaten hoeven niet te verschijnen voor JEE Main 2023
  • 2Bihar Board 12e resultaat 2023 Updates: BSEB Inter resultaat binnenkort, resultaatanalyse afgelopen 5 jaar
  • 3BSEM Manipur Board Examens 2023 beginnen, CM wenst studenten de beste wensen

De fellows hoeven geen eerdere onderwijservaring te hebben. Zij krijgen een gedegen opleiding van de organisatie. Teach for India-fellows werken als fulltime docenten. Hun operaties worden uitgevoerd in Mumbai, Delhi, Hyderabad, Chennai, Pune, Ahmedabad, Bangalore en Kolkata. De fellows krijgen een salaris van Rs 23.043 per maand en een huurtoeslag als ze vanuit hun woonplaats verhuizen voor de fellowship.

Lees ook

GATE Resultaat 2023 LIVE Updates: resultaten bekend, lijst met toppers wordt binnenkort vrijgegeven

NEET UG: Govt zegt 97% meer MBBS-stoelen; checklist van staten met …

700 Indiase studenten worden uit Canada uitgezet wegens toelatingsaanbod lette…

PSU-werving via GATE-score: solliciteer op verschillende functies bij ONGC, NTPC, … Lees ook |PSTET 2023: Dag na fout in vraagstuk, 2 GNDU-professoren geschorst

Het sollicitatieproces verloopt in drie fasen: sollicitatie formulier en online test, een telefonisch interview en een assessment center. In de eerste fase moeten kandidaten hun ervaringen uit het verleden en hun motivatie om lid te worden van de fellowship laten zien. In de tweede fase vindt er een telefonisch interview van 30 minuten plaats waarin hen vragen worden gesteld op basis van hun sollicitatieformulier. En in de laatste fase zullen kandidaten meer te weten komen over het programma en de fellowship en hun competenties laten zien. Er zullen in deze ronde voorbeeldles- en groepsactiviteiten zijn.

© IE Online Media Services Pvt Ltd