RRR-ster Jr NTR wordt lastiggevallen door fans op de luchthaven van Hyderabad terwijl hij het welkom van een held ontvangt na het succes van de Oscars 2023. Bekijk video

0
143

RRR-ster Jr NTR is terug in India na het bijwonen van de prestigieuze Oscars 2023-ceremonie in Hollywood, op zondag. De ster werd dinsdagavond gespot op de luchthaven van Hyderabad, waar hij werd lastiggevallen door fans die wanhopig een glimp van hem wilden opvangen. Jr NTR, zijn co-ster Ram Charan en filmmaker SS Rajamouli promootten RRR in de VS voor de Oscars. Na het bijwonen van de 95e Academy Awards-ceremonie, waar RRR’s vreugdevol energieke volkslied “Naatu Naatu” won de prijs voor het beste originele nummer, Jr NTR landde in Hyderabad en zijn vrouw Lakshmi Pranathi kwam hem ophalen.

Er kwam echter ook een zee van fans om de RRR-ster te verwelkomen, die uiteindelijk werd lastiggevallen . Op sociale media zijn video's van de luchthaven opgedoken. Kijk hier:

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Indian Express Entertainment (@ieentertainment)

In één video zijn fans te zien die met RRR-vlaggen zwaaien. Velen van hen werden ook gezien met posters van Tarak. De acteur werd vervolgens lastiggevallen door de paparazzi en de media terwijl hij op weg was naar zijn auto. De acteur ging toen bovenop zijn auto staan ​​en zwaaide naar iedereen die hem was komen verwelkomen, en blies kusjes naar hen terwijl ze hem toejuichten.

Bekijk dit bericht op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kamlesh Nand (werk) (@artistrybuzz_)

Lees ook

AR Rahman: 'Er worden verkeerde films ingezonden voor Oscars'

Rana Daggubati heeft gedeeltelijk zicht en ondergaat hoornvliestransplantatie: '…De reactie van Tom Cruise op Naatu Naatu laat tekstschrijver Chandrabose opgetogen achter: …Shivangi Joshi opgenomen in ziekenhuis wegens nierinfectie; Rubina Dilaik, Dheer…Aanbevolen voor jou

  • 1Saif Ali Khan prijst Naatu Naatu: 'What crazy steps… Ik zou een hartaanval krijgen als ik dat deed'
  • 2Swara Bhasker-Fahad Ahmad arriveert hand in hand voor hun receptie in Delhi, Jaya Bachchan en Arvind Kejriwal zijn aanwezig. Zie video
  • 3Taapsee Pannu antwoordt of ze ooit nog met Kangana Ranaut zal praten? ‘Problem to usse hai…’

Tarak sprak de media toe en sprak zijn dankbaarheid uit voor de liefde die hij en het RRR-team hebben ontvangen van fans en publiek over de hele wereld. Volgens ANI zei Tarak: “Toen MM Keeravaani en Chandrabose de Oscar-prijs in ontvangst namen, was het beste moment.” Ik ben erg trots op RRR. Ik wil elke Indiaan bedanken voor het aanmoedigen van RRR, deze prijs (Oscar) die we hebben gewonnen is alleen mogelijk geweest met de liefde van het publiek en de filmindustrie.

© IE Online Media Services Pvt Ltd