Razer lanserar en ny musmatta i härdat glas

0
83
Razer

PC-spelare vet att en bra musmatta kan göra stor skillnad, vilket är anledningen till att den populära speltillbehörstillverkaren Razer precis tillkännagav Atlas, dess helt nya musmatta i härdat glas. Den har en ultraslät men ändå etsad yta för att ge konsekventa och snabba svep, allt för endast 99 USD.

Det här är inte din vanliga vävda tyg eller gummimusmatta. Istället är det en massiv 18×16-tums matta gjord av slitstarkt och förstärkt härdat glas. Det betyder att det ser bra ut och känns bra.

RELATERAT Razer avslöjar sin lättaste spelmus någonsin

Razer Atlas är bara 5 mm tjock (0,2 tum) och har en helt täckt anti-halk gummibas som är perfekt för spelare och e-sportatleter. Mellan basen och dess splittersäkra glasskiva är resultatet en stabil och ultratyst musmatta som Razer hävdar ger oslagbar hållbarhet och prestanda.

Med en extremt slät yta kommer spelare inte att upplev motstånd eller friktion när du drar med musen eller sveper för att få en snabb huvudbild. Razer sa att eftersom de flesta spelmöss använder optiska sensorer, lade företaget till en unik mikroetsningsbehandling ovanpå, som hjälper optiska sensorer att upptäcka varje textur med precision. Så den är slät men ändå strukturerad.

Om du letar efter en ny musmatta som är tyst, hållbar och kapabel, skaffa Razer Atlas i svart eller vitt från vår länk nedan.

Razer Atlas-musmatta i härdat glas

Få oöverträffad noggrannhet med den helt nya Razer-musmattan i härdat glas för endast 99 USD.

Handla