Privat internetåtkomst ger dig nu obegränsade anslutningar

0
84

Privat internetåtkomst är en av de mest populära VPN:erna, och det är vår nuvarande budgetval för de bästa VPN-tjänsterna. Nu blir det ännu bättre, med tillägget av obegränsade samtidiga anslutningar.

Många VPN-leverantörer sätter en gräns för hur många enheter du kan ha anslutna samtidigt, dels för att hantera nätverkskapacitet, och även för att hindra någon från att dela sitt konto med många andra personer. Privat internetåtkomst, även känd som helt enkelt PIA, hade tidigare en gräns på 10 samtidiga anslutningar. Men om du körde hela ditt nätverk genom PIA med en router som stöder VPN (vilket vanligtvis inte är en bra idé), räknas hela ditt hem som bara en enhet mot den gränsen.

Från och med idag, PIA släpper sin enhetsgräns helt, vilket gör att människor kan ha så många enheter anslutna via samma abonnemang som önskat. Företaget sa i sitt tillkännagivande, “PIA’s nya erbjudande om obegränsade enhetsanslutningar per prenumeration gäller både nya och befintliga kunder, och är en betydande uppgradering från de 10 enhetsanslutningar som tidigare erbjudits.”< /p>

Privat internetåtkomst har redan de flesta funktioner du kan förvänta dig från en VPN-leverantör, inklusive appar på alla större plattformar, webbläsartillägg, WireGuard-stöd, servrar över hela världen och begränsat stöd för streamingtjänster. De flesta maximerade förmodligen inte den anslutningsgränsen på 10 enheter, men att ta bort den gör verkligen PIA till ett bättre övergripande värde.

Du kan lära dig mer om tjänsten från PIAs officiella webbplats , och om du funderar på att registrera dig, kolla in vår recension om privat internetåtkomst för mer information.

LÄS NÄSTA

  • › Midjourney V5 skapar bättre bilder, färre mardrömshänder
  • › Du bör ha en AirTag (eller annan spårare) i bilen
  • › Hur man stoppar OneDrive från att synkronisera Windows skrivbordsgenvägar
  • › Bärbar speldator kontra stationär dator: Vilken ska du köpa?
  • › Hur man videosamtal på Android
  • › Varför Jellyfin är Plex-alternativet du har väntat på