Over 6000 fakultetsstillinger ledige ved sentrale universiteter, 4500 ved IITs, 496 i IIMs: Dharmendra Pradhan

0
80

Totalt 6028 fakultetsstillinger er for tiden ledige ved de sentrale universitetene i landet. Dessuten forblir 4526 fakultetsstillinger ved IITs og 496 stillinger ved IIMs også ubesatte, c, informerte kunnskapsministeren til parlamentet onsdag.

“Kunnskapsdepartementet har pålagt alle de sentrale høyere utdanningsinstitusjonene å fylle opp ledige stillinger i Mission Mode, og så langt har mer enn 6000 stillinger ved fakultet/ikke-fakultet blitt besatt,” sa ministeren.

Anbefalt for deg

  • 1CRPF Rekruttering 2023: Over 9000 ledige stillinger, søk fra 27. mars
  • 2TSPSC Paper Leak Row: Rekrutteringseksamen kansellert, ny dato annonseres senere

Les |35 % økning i ledige stillinger for kvinner i Indias hvitsnippsektor: Rapport

Videre har 7 IIT-er, 22 NIT-er og 20 IIIT-er for tiden en ledig stilling som styreleder, styremedlem (BoGs). Ansvaret for stillingen som styreleder, styreledere i disse 7 IIT-ene er imidlertid tildelt styrelederen, styreledere for andre IIT-er med behørig godkjenning fra den besøkende ved instituttet.

Les også

img src=”https://images.indianexpress.com/2023/03/ch915968-1.jpg?resize=450,250″ />

CRPF-rekruttering 2023: Over 9000 ledige konstabler, søk fra 27. marsTSPSC Paper Leak Row: Rekrutteringseksamen kansellert, ny dato kunngjøres…

Indian Navy BTech-inngang juli 2022: Sjekk siste års frist for å angi …

Ser du etter offentlige jobber? Her er noen for personer i alderen 30-35…

Ved NITs utfører direktøren for det berørte NIT funksjonene som er tildelt lederen, instituttets styreleder inntil en ny styreleder, BoGs er nominert mens ved IIITs oppgaven gis enten til styrelederen, styregruppene for andre sentralt finansierte tekniske institusjoner eller ved å forlenge funksjonsperioden til eksisterende sittende eller ved å tildele oppgaven til de øverste lag i sentral- eller delstatsregjeringen, ble parlamentet informert.

 

 

 

© IE Online Media Services Pvt Ltd.