LEGO Land Rover Defender är redo för äventyr

0
85
LEGO

Om du letar efter ett äventyrsfordon som kan åka var som helst, göra vad som helst och ta itu med tuff terräng, behöver du inte leta längre än den nya LEGO Land Rover Defender. De som inte har råd med en rigg över land kan bygga detta fantastiska 2-i-1-set, komplett med 2 336 delar.

LEGO lanserade sin nya Defender terrängkonstruktion baserad på det klassiska fordonet för att hjälpa Land Rover att fira sitt 75-årsjubileum. Som förväntat kan du installera en mängd terrängtillbehör eller ha det i lager och njuta av det eleganta fordonet i dess ursprungliga form från 1983. När du ser alla tillgängliga lastbilsmodifieringar kommer du att inse att LEGO krossade den med den här nya versionen.

LEGO och Land Rover arbetade också tillsammans på en rolig äventyrsvideo där två förare byggde Land Rover Defender ligger på toppen av ett berg. Det är ganska episkt.

Spela upp video

När det gäller den helt nya LEGO Icons Land Rover Defender 90-seriens konstruktion, så är det en njutning. LEGO tänkte på allt. Till att börja med är detta en 2-i-1-konstruktion, vilket innebär att du kan skapa ett tidlöst fordon och njuta av det på en hylla eller utrusta det med allt du behöver för att krypa över ett berg och sova i vildmarken—valet är din.

Den levereras komplett med fullt fungerande fjädring för att ta dig av och flexa på hinder, en fungerande styrstång och en mycket detaljerad interiör med mugghållare och alla de unika egenskaperna hos Land Rover.

Växla vy i full storlek1 av 3Föregående bild
LEGONnästa bild Föregående bild
LEGONnästa bild Föregående bild < br/>LEGONext Slide

Som vi sa tidigare är detta inte din genomsnittliga konstruktion. Den levereras med 2 336 LEGO-klossar och tillräckligt med tillbehör för att modifiera fordonet hur du vill. Jag pratar om de där berömda jerryburkarna du ser på Toyotas överallt, en fungerande vinsch, stänkskärmar, återställningsbrädor och vad som ser ut som klippreglage och en ARB-stötfångare för att ge din åktur lite skydd.

Det finns till och med en brandsläckare, snorkel, spade och ett Hi-Lift-jack. Storleksmässigt är Land Rover totalt 13x7x7 tum. Det här stora projektet är inte för svaga hjärtan, men när du väl har satt ihop alla 2 336 delar kommer du att älska resultatet.

Den nya LEGO Classic Land Rover Defender 90 kommer den 4 april för $239. Skaffa en från länken nedan.

LEGO Icons Land Rover Defender Set

< p class="product-features">Bygg det ultimata terrängfordonet med LEGO Land Rover Defender.

Handla