Köp en SmooSat E-Scooter för vuxna, få en E-Scooter för barn gratis

0
90
SmooSat

Ta med ditt barn på en tur runt kvarteret med SmooSat’s köp en, skaffa en e- skotererbjudande. Under en begränsad tid kan du köpa en SmooSat SA3 e-skoter för vuxna för $539,99 ($60 rabatt) och få en E9 barnskoter gratis (ett värde på $210). Affären ger dig ett bra tillfälle att starta en ny rolig hobby med ditt barn samtidigt som det njuter av en lugn åktur, och det fungerar till och med som ett omtänksamt presentpaket till dina närmaste vänner eller familj.

SmooSat SA3 vuxenskotern är ganska mycket kraftfullare än E9-barnvarianten, med ett 288Wh uppladdningsbart batteri som kan ta dig upp till 20 miles med en maxhastighet på 15MPH. E9 körs på ett 54Wh uppladdningsbart batteri som räcker cirka 5 miles och når en maxhastighet på 10MPH. Även om den inte är avsedd för långa sträckor, låter E9 ditt barn ge sig ut på ett kort äventyr nerför gatan. Du kanske har mer kontroll över hastigheten på SA3, men den barnvänliga E9:an har endast 2 hastigheter och är designad med en bakskärmsfot för att maximera säkerheten.

SmooSat

SmooSat vet att barn finns i alla storlekar och har lagt till tre justerbara höjder för ryttare från 4 till 5,3 fot. Vuxen SA3 är en storlek passar alla med en viktgräns på 220lb. SA3 har också ett intelligent körläge som aktiverar farthållaren för att minimera handtrötthet och ta bort distraktionen av hastighetshantering. Även om de två modellerna kan skilja sig åt i funktionalitet för att passa sina respektive användare, erbjuder de samma fantastiska utomhusunderhållning.

Att ha två e-skotrar under ett tak låter som att det kan ta för mycket plats, men både SA3 och E9 är vikbara för enkel förvaring. Vill du ta dem en tur genom en lokal park? Den större SA3 går sönder till 42,1 tum gånger 19,7 tum gånger 20,3 tum och E9 är ännu mindre för enklare transport.

SmooSat’s köp en, få ett erbjudande handlar om att skapa minnen, oavsett om du gör dem till dig själv eller ger möjligheten till en annan förälder och barn. Ta en vuxen SA3-skoter för $539,99 ($60 rabatt), så kan du ta hem den barnvänliga E9 helt gratis.

Köp en SmootSat-skoter, få en gratis

SmootSats elektriska skotrar för vuxna och barn åker smidigt och släpper ut noll koldioxid, vilket gör dem till en rolig , bekvämt och miljövänligt sätt att ta sig runt.

Handla

LÄS NÄSTA

  • › Bing Chat Now kommer inte att få dig att vänta på åtkomst
  • › Så här hittar du Windows 11's Blue Screen of Death-loggar
  • › Så här åtgärdar du inget ljud på TV:n på ett Steam-däck med Windows
  • › Minecraft: Bedrock Edition kommer till Chromebook
  • › Snapdragon 7+ Gen 2-chip kommer att ge budgettelefoner ett lyft
  • › YouTube TV går upp i pris