De beste gadgets om de voorjaarsschoonmaak een fluitje van een cent te maken

0
77
Justin Duino/Review Geek

De temperaturen beginnen te stijgen en de bloemen bloeien, wat maar één ding kan betekenen; het is tijd voor de voorjaarsschoonmaak. Als je tegen een grondige schoonmaak hebt gevreesd, kun je opgelucht ademhalen, want het hoeft geen uitputtende klus te zijn. Er zijn tal van schoonmaakgadgets die deze taak kunnen vereenvoudigen.

Of je nu op zoek bent naar een robotstofzuiger of een luchtreiniger, je vindt onze topkeuzes voor schoonmaakgadgets op deze lijst. Maak je klaar om wat minder tijd en moeite te gebruiken om je huis dit voorjaar te laten sprankelen.

Inhoudsopgave

De beste opties voor robotstofzuigen
Beste om afscheid te nemen van een stofblik: EyeVac Home stationaire stofzuiger
Beste voor eenvoudig dweilen: Roborock S7 MaxV Ultra robotstofzuiger en dweil
Beste voor huisdierpoep : Bissell Crosswave Pet Pro alles-in-één nat-droogzuiger
Beste voor schrobben: Rubbermaid Reveal draadloze schrobzuigmachine
Beste voor luchtzuivering: Coway Airmega True HEPA-luchtreiniger

De beste Opties voor robotstofzuigen

WYZE

Stofzuigen is een karwei dat verdeeldheid zaait. Sommige mensen vinden het bevredigend en ontspannend, terwijl anderen het graag nooit meer hoeven te doen. Ongeacht uw standpunt over deze klus, zult u het er waarschijnlijk mee eens zijn dat er iets verleidelijks is aan het hebben van een robotstofzuiger om deze taak van u over te nemen.

Het bezit van een robotstofzuiger bespaart u niet alleen tijd (je kunt hem programmeren om schoon te maken terwijl je bezig bent of weg bent), maar hij heeft ook verschillende andere voordelen.

  • Veel modellen zijn ontworpen om meerdere soorten vloeren schoon te maken, dus er is #8217;het is niet nodig om verschillende producten te gebruiken om de klus te klaren.
  • Robotstofzuigers kunnen op moeilijk bereikbare plaatsen komen om kruimels, stof en haarlokken op te zuigen die zich in spleten kunnen verbergen.
  • Degenen die met kinderen of huisdieren samenwonen, kunnen minder tijd besteden aan opruimen na hen en meer tijd om ervan te genieten, terwijl de geautomatiseerde robot het werk doet.

Dus, wat is onze beste keuze voor een robotstofzuiger? Oké, we moeten toegeven dat we niet slechts één van deze schoonmaakgadgets konden kiezen. We hebben allemaal verschillende soorten huizen en unieke schoonmaakbehoeften, dus het was niet logisch om één model te kiezen. In plaats daarvan hebben we een paar van onze favorieten uitgekozen.

The 7 Best Robot Vacuums of 2023 Beste algehele Roborock S7 MaxV Plus Koop bij Amazon Nog een geweldige optie Yeedi dweilstation pro Robotstofzuiger en dweil, zelfreinigend 3 in 1, robotstofzuiger met Dual Power Spin-dweilen, 3000 Pa zuigkracht, Smart Mapping, tapijtdetectie, huisdiervriendelijk ontwerp met 750 ml vuilnisbak Koop bij Amazon Beste budgetstofzuiger Wyze Robotstofzuiger Koop bij Amazon Beste Premium iRobot Roomba s9+ Koop bij Amazon Beste hybride ECOVACS Deebot N8 Pro+ Koop bij Amazon Beste Low-Profile eufy RoboVac 11S Koop bij Amazon Beste voor dierenhaar iRobot Roomba i3 Koop bij Amazon

Beste om afscheid te nemen van een stofblik: EyeVac Home stationaire stofzuiger

EyeVac

Soms hoeft u niet een hele kamer te stofzuigen. Het kan zijn dat u slechts een klein deel ervan hoeft op te vegen. Wanneer dit gebeurt, zou je kunnen denken dat je de oude stoffer met je trouwe bezem moet uitbreken. De EyeVac Home Stationary Vacuum is echter een veel betere optie.

In plaats van te bukken om een ​​stoffer en blik te wringen terwijl u veegt, kunt u eenvoudig uw problemen (en vuil) in dit slanke apparaat vegen. Deze stationaire stofzuiger van 1000 watt zuigt haar, stof en vuil op, inclusief voer voor huisdieren en kattenbakvulling. Infraroodsensoren detecteren wanneer u in de buurt van het apparaat veegt en activeren het apparaat automatisch, waardoor een aanrakingsloze bediening mogelijk is. Als bonus bevat deze stofzuiger twee zeer efficiënte filters die voorkomen dat er stof uit de uitlaat wordt geblazen.

Het beste om afscheid te nemen van een stofblik

EyeVac Home stationaire stofzuiger

Er is geen stoffer en blik nodig als u de EyeVac Home stationaire stofzuiger in de buurt van een puinhoop heeft staan.

Amazon

$ 111,99
$ 119,99 Bespaar 7%

Doel

$ 129,00
 

Beste voor eenvoudig dweilen: Roborock S7 MaxV Ultra robotstofzuiger en dweil

Roborock

Hoewel er geen tekort is aan geweldige robotstofzuigers, kan hetzelfde over het algemeen niet worden gezegd over robotmoppen. De meeste van hen hebben veel onderhoud nodig om een ​​minder dan geweldige dweilbeurt te doen. Er is echter één opmerkelijke uitzondering: de Roborock S7 MaxV Ultra robotstofzuiger en dweil.

GERELATEERDRoborock S7 MaxV Ultra Review: het complete pakket

Deze geweldige robotdweil is misschien prijzig, maar de functies zijn het zeker waard. Een groot laadstation leegt automatisch de vuilnisbak van het apparaat, wast de dweil en vult het waterreservoir voor een handsfree schoonmaakervaring. Om obstakels te vermijden, wat van oudsher een probleem is voor dweilrobots, gebruikt de Roborock eigen technologie om obstakels, zoals muren of meubels, te herkennen en in kaart te brengen.

Beste voor eenvoudig dweilen

Roborock S7 MaxV Ultra robotstofzuiger en dweil

☆☆☆☆☆ Koppelingspictogram Lees How-To Geek's volledige review

Bestrijd gemorste vloeistoffen en vlekken op het oppervlak met deze volledig automatische dweilrobot.

Amazon

$1399.99
 

Beste voor huisdierpoep: Bissell Crosswave Pet Pro alles-in-één nat-droogzuiger

Bissell

Het valt niet te ontkennen dat huisdieren geliefde leden van het gezin zijn en ons leven verrijken. We kunnen echter ook niet ontkennen dat ze er behoorlijk wat puinhoop van kunnen maken. Gelukkig is de Bissell Crosswave Pet Pro All-in-One nat-/droogzuiger zeer geschikt om uw huisdieren op te ruimen.

Hoewel deze schoonmaakgadget niet geautomatiseerd is, is het er nog steeds een die ouders graag in hun arsenaal hebben. Deze slechterik kan tegelijkertijd stofzuigen en wassen, waardoor zowel natte als droge rommel van huisdieren slechts een herinnering wordt. Het apparaat is ontworpen om te werken op oppervlakken die variëren van linoleum en laminaat tot tegels en karpetten. Bissell heeft ook tal van functies toegevoegd om problemen te voorkomen, zoals haren van huisdieren die zich rond de borstelrol wikkelen en technologie met twee tanks om het vuile water gescheiden te houden van het zoete water met een reinigingsoplossing.

Het beste voor huisdieren

Bissell Crosswave Pet Pro Alles-in-één nat-droogstofzuiger en dweil

Uitgaven meer tijd met je huisdieren en minder tijd met het opruimen van hun rotzooi met deze nat/droog stofzuiger en dweil.

Amazon

$ 269,59
$ 329,59 Bespaar 18%

Beste voor schrobben: Rubbermaid Reveal draadloze schrobzuigmachine

Rubbermaid

Zelfs degenen die van schoonmaken houden, hebben de neiging om bang te zijn om probleemgebieden zoals zeepresten in de douche en vuile voegen aan te pakken. Het kan immers vermoeiend en soms ondankbaar werk zijn met handmatige schrobborstels. De Rubbermaid Reveal draadloze schrobzuigmachine brengt hier echter verandering in.

Hoewel deze schoonmaakgadget eruitziet als je elektrische tandenborstel, laat je niet misleiden. Deze schrobborstel op batterijen heeft een oscillerende kop die 60 keer per seconde schrobt. U kunt een van de twee standen selecteren, waaronder pulserend en continu schrobben, voor de perfecte reiniging van voegen, hoeken en spleten. Je zult het geweldig vinden dat deze scrubber duurzaam en waterbestendig is en dat de gadget een zachte, ergonomische grip heeft.

Beste voor schrobben

Rubbermaid onthult draadloze schrobzuigmachine

Krijg dingen sprankelend schoon zonder elleboogvet met behulp van dit kleine hulpmiddel.

Amazon

$ 19,99
$ 26,16 Bespaar 24%

Beste voor luchtzuivering: Coway Airmega True HEPA-luchtreiniger

Coway

Na het afstoffen en vegen zien de vloeren en oppervlakken in je huis er fantastisch uit. U kunt echter wat stof in de lucht opmerken. Het goede nieuws is dat u de lucht in uw huis kunt reinigen en zuiveren met de Coway Airmega True HEPA-luchtreiniger.

Het lichaam van deze luchtreiniger ziet eruit als een luidspreker, maar in plaats van zoete geluiden uit te zetten, reinigt hij de lucht in ruimtes tot 874 vierkante voet. Voor een kamer van 35 vierkante meter kan de unit de lucht in minder dan 15 minuten reinigen, terwijl een ruimte van 874 vierkante meter binnen een half uur klaar is.

GERELATEERDAlles wat je nodig hebt om je walgelijke laptop schoon te maken

De Airmega&#8217 ;s voorfilter, ontgeuringsfilter en een True HEPA-filter kunnen de lucht ontdoen van 99,999% van de 0,01 microdeeltjes, waaronder pollen en andere allergenen. Het kan ook helpen bijna alle vluchtige organische stoffen en onaangename geuren te verminderen.

Beste voor luchtzuivering

Coway Airmega True HEPA-luchtreiniger

Maak de lucht net zo schoon en fris als al het andere in uw huis met deze luchtreiniger.

Amazon

$164.99
$229.99 Bespaar 28%