De bästa prylarna för att göra vårstädningen till en vind

0
77
Justin Duino/Review Geek

Temperaturerna börjar stiga och blommorna blommar, vilket bara kan betyda en sak; det är dags för vårstädning. Om du har fruktat en djuprengöring kan du andas ut eftersom det inte behöver vara en utmattande syssla. Det finns gott om städprylar som kan förenkla denna uppgift.

Oavsett om du letar efter en robotdammsugare eller en luftrenare kan du hitta våra toppval för rengöringsprylar på den här listan. Gör dig redo att använda lite mindre tid och armbågsfett för att få ditt hem att gnistra i vår.

Innehållsförteckning

De bästa alternativen för robotdammsugning
Bäst för att säga hejdå till en sopskyffel: EyeVac Home Stationär dammsugare
Bäst för enkel moppning: Roborock S7 MaxV Ultra Robotdammsugare och -mopp
Bäst för husdjursrörlighet : Bissell Crosswave Pet Pro allt-i-ett våttorrvakuum
Bäst för att skrubba: Rubbermaid Reveal Cordless Scrubber
Bäst för luftrening: Coway Airmega True HEPA Air Purifier

The Best Alternativ för robotdammsugning

WYZE

Dammsugning är en splittrande syssla. Vissa människor tycker att det är tillfredsställande och avkopplande, medan andra skulle vara glada över att aldrig behöva göra det igen. Oavsett din hållning till detta sysslor, kommer du förmodligen att hålla med om att det är något frestande med att låta en robotdammsugare ta över det här jobbet åt dig.

Du räddar dig inte bara genom att äga en robotdammsugare tid (du kan programmera den att rengöra när du är upptagen eller borta), men den har också flera andra fördelar.

  • Många modeller är designade för att rengöra flera typer av golv, så det finns& #8217;det finns inget behov av att använda olika produkter för att få jobbet gjort.
  • Robotdammsugare kan komma in på de svåråtkomliga platserna för att plocka upp smulor, damm och hårstrån som kan gömma sig i springor.
  • De som bor med barn eller husdjur kan lägga mindre tid på att städa upp efter dem och mer tid att njuta av dem, medan den automatiserade roboten sköter arbetet.

Så vad är vårt bästa val för en robotdammsugare? Okej, vi måste erkänna att vi inte kunde välja bara en av dessa städprylar. Vi har alla olika typer av hem och unika städbehov, så det var inte vettigt att välja en enda modell. Istället valde vi ut några av våra favoriter.

The 7 Best Robot Vacuums of 2023 Bästa Roborock S7 MaxV Plus köp på Amazon Ett annat bra alternativ Yeedi mop Station pro Robotdammsugare och -mopp, självrengörande 3 i 1, Robotdammsugare med Dual Power Spin Mopping, 3000Pa sug, Smart Mapping, Mattdetektering, Husdjursvänlig design med 750 ml soptunna Köp på Amazon Bästa budgetdammsugare Wyze robotdammsugare köp på Amazon Bästa Premium iRobot Roomba s9+ Köp på Amazon Bästa Hybrid ECOVACS Deebot N8 Pro+ Köp på Amazon Bästa lågprofilerade eufy RoboVac 11S Köp på Amazon Bäst för husdjurshår iRobot Roomba i3 Köp på Amazon

Bäst för att säga adjö till en sopskyffel: EyeVac Home Stationary Vacuum

EyeVac

Ibland behöver du inte dammsuga ett helt rum. Du kanske bara behöver sopa upp en liten del av den. När detta händer kanske du tror att du måste bryta ut den gamla soptunnan med din pålitliga kvast. Emellertid är EyeVac Home Stationary Vacuum ett mycket bättre alternativ.

Istället för att böja dig ner för att bråka med en sopskyffel medan du sopar, kan du helt enkelt sopa in dina problem (och smuts) i denna eleganta enhet. Denna stationära 1 000-watts dammsugare suger upp hår, damm och skräp, inklusive husdjursmat och kattsand. Infraröda sensorer känner av när du sveper nära enheten och aktiverar automatiskt enheten, vilket möjliggör beröringsfri drift. Som en bonus inkluderar denna dammsugare två högeffektiva filter som förhindrar att damm blåser ut ur dess avgaser.

Bäst för att säga adjö till en soptunna

EyeVac Home Stationary Vacuum

Det finns inget behov av en soptunna när du har EyeVac Home Stationary Vacuum nära en enda röra.

Amazon

111,99 USD
119,99 USD Spara 7 %

Mål

129,00 $
 

Bäst för enkel moppning: Roborock S7 MaxV Ultra Robotdammsugare och -mopp

Roborock

Även om det inte finns någon brist på fantastiska robotdammsugare, kan detsamma i allmänhet inte sägas om robotmoppar. De flesta av dem kräver mycket underhåll för att göra ett mindre än fantastiskt jobb med att moppa. Det finns dock ett anmärkningsvärt undantag: Roborock S7 MaxV Ultra robotdammsugare och mopp.

RELATERADERoborock S7 MaxV Ultra Review: Det kompletta paketet

Denna fantastiska robotmopp kan vara dyr, men dess funktioner är väl värda det. En stor laddningsstation tömmer automatiskt enhetens soptunna, tvättar moppen och fyller på vattentanken för en handsfree-städupplevelse. För att undvika hinder, vilket traditionellt har varit ett problem för robotmoppar, använder Roborock egen teknologi för att känna igen och kartlägga hinder, som väggar eller möbler.

Bäst för enkel moppning

Roborock S7 MaxV Ultra Robotdammsugare och -mopp

☆☆☆☆☆ Länkikon Läs How-To Geeks fullständiga recension

Tackla spill och ytfläckar med denna helt automatiska robotmopp.

Amazon

1 399,99 USD
 

Bäst för sällskapsdjur: Bissell Crosswave Pet Pro All-in-One Wet Dry Vacuum

Bissell

Det går inte att förneka att husdjur är älskade familjemedlemmar och berikar våra liv. Men vi kan inte heller förneka att de kan göra några allvarliga röror. Tack och lov är Bissell Crosswave Pet Pro allt-i-ett våttorrvakuum väl lämpad att städa efter dina husdjur.

Även om den här städprylen inte är automatiserad, är den fortfarande en som husdjursföräldrar älskar att ha i sin arsenal. Den här dåliga pojken kan dammsuga och tvätta samtidigt, vilket gör både våta och torra sällskapsdjur till ett minne blott. Enheten är designad för att fungera på ytor som sträcker sig från linoleum och laminat till kakel och ytor. Bissell har också inkluderat massor av funktioner för att undvika problem som husdjurshår som lindas runt borstvalsen och tvåtanksteknologi för att hålla det smutsiga vattnet åtskilt från färskvattnet med rengöringslösning.

Bäst för husdjurssmärtor

Bissell Crosswave Pet Pro Allt-i-ett våttorrdammsugare och -mopp

Spendera mer tid med dina husdjur och mindre tid att städa upp deras röra med denna våta torra dammsugare och mopp.

Amazon

269,59 $
329,59 USD Spara 18 %

Bäst för skurning: Rubbermaid Reveal Cordless Scrubber

Rubbermaid

Även de som tycker om att städa tenderar att frukta att ta itu med problemområden som tvålskum i duschen och smutsigt injekteringsbruk. Det kan trots allt vara slitsamt och ibland otacksamt arbete med manuella skurborstar. Rubbermaid Reveal Cordless Scrubber ändrar dock på detta.

Även om den här rengöringsprylen kan se ut som din elektriska tandborste, låt dig inte luras. Denna batteridrivna skurborste har ett oscillerande huvud som skurar 60 gånger per sekund. Du kan välja en av de två inställningarna, som inkluderar puls och kontinuerlig skrubbning, för att få den perfekta rengöringen för injekteringslinjer, hörn och springor. Du kommer att älska att den här skrubben är hållbar och vattenavvisande och att prylen har ett mjukt ergonomiskt grepp.

Bäst för att skrubba

Rubbermaid Reveal Cordless Scrubber

Hämta saker glittrande rena utan att använda armbågsfett med hjälp av det här lilla verktyget.

Amazon

19,99 $
$26,16 Spara 24%

Bäst för luftrening: Coway Airmega True HEPA Air Purifier

Coway

Efter damning och sotning kommer golven och ytorna i ditt hem att se fantastiska ut. Däremot kanske du märker lite damm i luften. Den goda nyheten är att du kan rengöra och rena luften i ditt hem med hjälp av Coway Airmega True HEPA luftrenare.

Kroppen på denna luftrenare ser ut som en högtalare, men istället för att släcka söta ljud, renar den luften i utrymmen på upp till 874 kvadratfot. För ett rum som är 361 kvadratfot kan enheten rena luften på mindre än 15 minuter, medan ett område som är 874 kvadratfot kommer att vara färdigt på en halvtimme.

RELATERATAllt du behöver för att rengöra din äckliga bärbara dator

Airmega&#8217 ;s förfilter, deodoriseringsfilter och ett True HEPA-filter kan befria luften från 99,999 % av 0,01 mikropartiklar, vilket inkluderar pollen och andra allergener. Det kan också hjälpa till att minska nästan alla flyktiga organiska föreningar och obehagliga lukter.

Bäst för luftrening

Coway Airmega True HEPA Air Purifier

Gör luften lika ren och fräsch som allt annat i ditt hem med denna luftrenare.

Amazon

164,99 USD
229,99 USD Spara 28 %