Waarom u geen wasmiddel zou moeten gebruiken om uw auto schoon te maken

0
66
Nejron Photo/Shutterstock.com

Als je een doe-het-zelver bent als het gaat om autowasstraten, dan wil je een paar basisprincipes kennen voordat je de klus frontaal aanpakt. U wilt uw auto echter niet beschadigen tijdens het onderhoud, en er is een verrassende manier waarop u dat misschien wel doet.

De meesten van ons grijpen naar de zeepproducten, zoals afwasmiddel en wasmiddel, hebben we al onder onze gootstenen. Als jij dat bent, stop dan nu. U mag nooit huishoudelijke zeep of wasmiddelen in uw auto gebruiken.

Handzeep, afwasmiddel, glasreiniger en wasmiddel doen geweldig werk door te reinigen waarvoor ze zijn ontworpen: huishoudelijke artikelen. Deze producten zijn echter gemaakt om stoffen te ontvetten en diep te reinigen. Ze zijn niet geformuleerd om autolak te reinigen en kunnen de beschermende was op je auto gemakkelijk verwijderen.

Adam's Mega Foam 16oz – Beste autowaszeep voor schuimkanon

Word schoon zonder de schade

Amazon

$ 16,71
$ 18,99 Bespaar 12%

Bespaar uzelf van een grote hoofdpijn en koop een auto reinigingsproducten die speciaal zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis op een auto. Wasmiddelen voor auto's worden vervaardigd met mildere chemicaliën, waardoor ze veilig kunnen worden gebruikt op autolak. Gebruik een zachte doek of spons om uw voertuig schoon te maken en gebruik geen ruwe of krassende voorwerpen bij het schrobben.

Als u op zoek bent naar de perfecte opstelling voor uw wasstraten thuis, zorg ervoor dat je onze lijst met de beste autowassets bekijkt.