Waarom je een lege fles mee moet nemen naar het vliegveld

0
83
Sergey Furtaev/Shutterstock.com

De luchthaven kan een stressvolle plek zijn. Je moet je gate halen, grote menigten ontwijken en brandstof blijven tanken terwijl je het doet! Helaas is het ook een dure plaats. Het laatste dat u wilt doen nadat u zich heeft gehaast om uw vlucht te halen, is meer van uw vakantiebudget uitgeven.

Een handige tip voor het budgetteren van een luchthaven die kan helpen? Een lege waterfles meebrengen.

Als u vaak vliegt, weet u al dat u geen volle flessen water door de beveiliging kunt nemen dankzij strikte TSA-regels. Maar er zijn geen beperkingen als het gaat om het meenemen van een lege fles, of het nu een doorzichtige plastic fles is of een herbruikbare fles van thuis.

Hydro Flask rietje met brede opening

Blijf gehydrateerd!

Amazon

Ga door de beveiliging en vind de dichtstbijzijnde drinkfontein om te tanken. Nu kunt u voorkomen dat u uw vakantiebudget opblaast, gewoon om gehydrateerd te blijven, en u kunt uw drankje meenemen in het vliegtuig.

De meeste luchthavens in de VS hebben tankstations waar u waterflessen kunt bijvullen voor vrij. Je vindt ze meestal in de buurt van de toiletten. Maar als u er geen in de buurt van uw poort kunt vinden, overweeg dan om een ​​restaurant of voedselverkoper te vragen om het voor u te vullen. Sommigen zullen het gratis doen. Anderen vragen je misschien om iets te kopen, maar je moet toch eten, toch?

Een paar euro besparen op een fles water lijkt in eerste instantie misschien niet zo veel. Maar als u regelmatig reist en u tijdens één reis op meerdere luchthavens bent, lopen de besparingen snel op. Blijf gehydrateerd en houd uw portemonnee tegelijk tevreden met deze eenvoudige geldbesparende hack.