Sluit je aan bij je favoriete 'Star Wars'-factie met MobyFox Smartwatch-bandjes

0
57
MobyFox

Lang geleden, in een melkwegstelsel ver, ver weg, was mode nog verrassend genoeg voor iedereen’ zijn geest. Ondanks het voortdurende conflict tussen de rebellen en het Galactic Empire, hielden Jedi, Sith en stormtroopers zich bezig met het vinden van de beste band voor hun smartwatches. Wat is een betere optie dan de Star Wars smartwatch-bandjes van MobyFox?

Verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende stijlen, deze officieel gelicenseerde Star Wars smartwatch-bandjes maken je look echt af, of je nu deel uitmaakt van het rebellentuig of een hoge officier van het rijk. De serie smartwatch-bandjes van MobyFox bevat ontwerpen met personages uit de hele Star Warstijdlijn.

MobyFox

Het is nu een goed moment om je stijl te kiezen, zodat je je Apple-, Samsung- of Android-smartwatch tijdens je The Mandalorian bekijk feest (bedoelde woordspeling) op Disney+. Klassieke Star Warsiconen zoals Darth Vader, C-3PO, R2-D2, Chewbacca, Boba Fett en Princess Leia hebben allemaal een uniek ontwerp dat bij hun karakter past. De line-up put zelfs uit nieuwere Star Wars-titels, waaronder Finn, Kylo Ren, Grogu, Cassian Andor en (spoiler!) Luke's verrassingsoptreden in The Mandalorian . Zelfs Ahsoka voegt zich bij de strijd, klaar voor alles met haar dubbele lichtzwaarden in de hand.

MobyFox Star Wars smartwatch-bandjes | $ 39,95 | MobyFox

Het grootste deel van de Star Wars smartwatch-bandcollectie is gemaakt van hoogwaardig UV- en zweetbestendig silicium. Je pols en smartwatch blijven droog, zelfs als je met je Obi-Wan-bandje duelleert met Anakin op Mustafar. Speciale logo-opties van Darth Vader, Boba Fett en Rebel Alliance zijn verkrijgbaar in handgemaakt vintage leer.

GERELATEERDDe beste Apple Watches van 2023 De Star Wars-smartwatchbandjes van MobyFox zijn compatibel met alle Apple Watch-modellen, zoals de SE en Series 8, en alle Android-, Samsung- of Fossil-horloges met een diameter van 22 mm pin. Hoewel het grootste deel van de collectie beschikbaar is voor Apple Watches, werken slechts een handvol ontwerpen met je Samsung-horloge, zoals de Galaxy Watch 5 of een Android-apparaat.

Of je nu lid wordt van de Rebel Alliance, dienst neemt bij het Empire, vecht met de Jedi of je voorbereidt als Mandalorian, je wilt je smartwatch uitrusten met een van deze gedetailleerde, duurzame en stijlvolle MobyFox-< i>Star Wars smartwatchbandjes. Kies de jouwe voordat Watto ze allemaal meeneemt en zorg ervoor dat je de QR-code in het pakket scant voor 20 gratis wijzerplaten (alleen Apple Watch).

MobyFox Star Wars smartwatch-bandjes

Kies je alliantie met een duurzame siliconen of leren smartwatch-band met personages uit het hele pantheon van de Star Wars-franchise.

Winkel

$ 39,95
 

LEES VOLGENDE

  • › Heeft ChatGPT een app?
  • › Weggeefactie: Kensington SlimBlade Pro TrackBall
  • › De beste pc-behuizingen van 2023
  • › Discord gebruiken op een PS5
  • › Mint Mobile sluit zich aan bij T-Mobile
  • › OpenAI heeft GPT-4 onthuld en het zit al in Bing Chat