Privé-internettoegang geeft u nu onbeperkte verbindingen

0
90

Privé-internettoegang is een van de meest populaire VPN's en het is ons huidige budget om de beste VPN-services te selecteren. Nu wordt het nog beter, met de toevoeging van onbeperkte gelijktijdige verbindingen.

Veel VPN-providers stellen een limiet aan het aantal apparaten dat u tegelijk kunt verbinden, deels om de netwerkcapaciteit te beheren en ook om te voorkomen dat iemand zijn account met veel andere mensen deelt. Private Internet Access, ook wel kortweg PIA genoemd, had voorheen een limiet van 10 gelijktijdige verbindingen. Als je echter je hele netwerk via PIA laat lopen met een router die VPN's ondersteunt (wat meestal geen goed idee is), telde je hele huis als slechts één apparaat voor die limiet.

Vanaf vandaag telt je hele huis als één apparaat.

PIA laat de apparaatlimiet volledig vallen, waardoor mensen zoveel apparaten kunnen aansluiten via hetzelfde abonnement als gewenst. Het bedrijf zei in zijn aankondiging: “PIA's nieuwe aanbod van onbeperkte apparaatverbindingen per abonnement is van toepassing op zowel nieuwe als bestaande klanten, en is een aanzienlijke upgrade van de 10 apparaatverbindingen die eerder werden aangeboden.” /p>

Private Internet Access heeft al de meeste functies die u van een VPN-provider mag verwachten, inclusief apps op elk groot platform, browserextensies, WireGuard-ondersteuning, servers over de hele wereld en beperkte ondersteuning voor streamingdiensten. De meeste mensen haalden waarschijnlijk niet het maximale uit die verbindingslimiet van 10 apparaten, maar het laten vallen ervan maakt PIA zeker een betere algemene waarde.

U kunt meer informatie over de service vinden op de officiële site van PIA , en als u overweegt om u aan te melden, bekijk dan onze beoordeling van Private Internet Access voor meer informatie.

LEES VOLGENDE

  • › Waarom Jellyfin het Plex-alternatief is waar je op hebt gewacht
  • › U moet een AirTag (of andere tracker) in uw auto hebben
  • › Hoe te voorkomen dat OneDrive Windows Desktop-snelkoppelingen synchroniseert
  • › Gaming-laptop versus desktop: welke moet je kopen?
  • › Videobellen op Android
  • › Midjourney V5 zorgt voor betere beelden, minder nachtmerrieachtige handen