Överladda din iPhone med en gratis provversion av Setapp, plus fler erbjudanden

0
70
Setapp, Apple, Samsung

Våren är bara några dagar borta och vi är redo att lämna kylan vädret bakom sig med ett nytt gäng heta nya erbjudanden. Den här veckan kan du få en gratis testversion av Setapp med tillgång till 240+ kraftfulla appar för iPhone, Mac och iPad, plus alla tiders lägsta rabatter på AirPods Pro, Samsung T7 SSD och mer.

Testa Setapp gratis i 30 dagar

Setapp

Få ut det mesta av din Mac, iPhone och iPad med Setapp, en robust prenumerationstjänst som släpper lös kraften hos 240+ premiumappar för en enkel månadsbetalning. Under en begränsad tid kan du till och med prova Setapp i 30 dagar, riskfritt, när du använder den exklusiva kupongkoden howtogeek vid registrering.

Din Mac är bara lika bra som de appar den har installerat, och med Setapp finns det mycket du kan göra. Från produktivitet, till ekonomi, till kreativitet, till appar som du till och med kan använda på din iPhone och iPad, det finns kategorier för nästan alla tillgängliga appar. Gå ner ännu längre så hittar du kraftfulla lösningar för dagliga krav, som CleanMyMac X som kan hjälpa till att hålla din Mac igång lika smidigt som dagen du först fick den, Ulysses som erbjuder en ren och kraftfull skrivmiljö för att göra anteckningar och skriva dokument, ClearVPN som skyddar dina surfvanor från nyfikna ögon och massor av mer.

De här apparna kan i sig kosta hundratals–om inte tusentals dollar i återkommande avgifter, men med Setapp får du tillgång till dem alla för bara $9,99 per månad. Idag kan How-To Geek-läsare prova Setapp med tillgång till 240+ Mac- och iOS-applikationer i 30 dagar gratis genom att använda kupongkoden howtogeekvid registrering krävs inget åtagande.

Testa Setapp gratis

Apple AirPods Pro (2:a generationen) för $199,99 ($49,01 rabatt)

Apple

De är de bästa trådlösa öronsnäckorna på marknaden, och nu är de tillbaka till sitt lägsta pris någonsin. Apple AirPods Pro (2:a generationen) har rikt ljud, effektiv brusreducering och en övertygande rumslig ljudupplevelse som placerar dig direkt i centrum för din musik, filmer och poddsändningar. Dessutom är AirPods Pro och det medföljande laddningsfodralet både vatten- och svettavvisande, vilket gör dem perfekta för träning och improviserade löpturer i regnet.

Apple AirPods Pro

Samsung T7 bärbar SSD från 79,99 USD (20 USD rabatt)

Samsung

Samsungs T7 bärbara SSD:er är några av mina favoritportabla lagringsalternativ på marknaden, och den här veckan är de ännu mer tilltalande än någonsin. Under en begränsad tid är 1TB- och 2TB-versionerna av T7 båda nere till de lägsta priserna vi någonsin sett. Oavsett vilken lagringsstorlek du väljer har T7 9,5 gånger snabbare prestanda än en vanlig hårddisk med läs-/skrivhastigheter på upp till 1 050/1 000 MB/s, avancerad termisk kontroll för att hålla din lagring sval och stöttålighet från fall på upp till sex fot.

T7 1TB SSDT7 2TB SSD

Fler erbjudanden den här veckan

Addtam

Oroa dig aldrig för var din nästa laddning kommer ifrån igen med dessa rabatter på väggladdare, utökade batteripaket och mer, av vilka några är nere till sina lägsta priser någonsin.

 • Addtam 5 Outlet Wall Outlet Extender med överspänningsskydd för $13,59 ($3,40 rabatt) — Bästa pris
 • Anker 511-laddare 20W USB-C-laddare för 11,99 USD (5 USD rabatt) — Bästa pris
 • TECKNET 65W GaN väggladdare för 29,59 USD (10,40 USD rabatt) — Bästa pris
 • Anker PowerCore 10000 bärbar laddare för $16,99 ($3 rabatt) — Bästa pris
 • One Beat Power Strip med USB-C för $13,50 ($6,49 rabatt) — Bästa pris
 • Zendure Power Bank 10000mAh bärbar laddare för $50,99 ($9 rabatt)

LÄS NÄSTA

 • › Så här skriver du ut textmeddelanden från iPhone
 • › Nej, Moon Photos på Samsung Galaxy-telefoner är inte “Fake”
 • › Windows 11 Update fixar 83 buggar, 2 nolldagars sårbarheter
 • › Plex Media Server släpper gamla Windows-datorer och Mac-datorer
 • › Fitbit Trackers får nu fler funktioner gratis
 • › Roku avslutar uppdateringar för sin första 4K-spelare