Hvordan holde seg unna mat-appen og få sunne matvaner til å holde seg hele livet

0
75

Vaner kan enten skape eller ødelegge oss. Og å holde seg til et sunt spisemønster er riktignok en utfordring for mange. Men den gode delen er at hvis vi flytter fokus til ettervirkningene av å holde oss til matdisiplin, så føles en diettrutine ikke like straffende. Endringer i kroppen din, dine forbedrede energinivåer og måten du forbedrer utseendet på gir en god følelse.

Et godt kosthold betyr å ta valg som ikke bare er nærende, men også smakfulle, varige og egnet for dine unike behov. Her er noen enkle tips og triks:

Anbefalt for deg

  • 1Kan curcumin, vitamin D og fiskeolje kontrollere diabetesprogresjonen? Ny studie gir håp
  • 240 år gammel kvinne blir naturlig gravid til tross for brystkreftbehandling og cellegiftsykluser. Hun trengte ikke IVF eller eggfrysing
  • 3Kan eplecidereddik være den magiske kulen for vekttap, reversering av diabetes og senking av kolesterol?

1) Sørg for at du spiser sunt fem av syv dager i uken. Hvis du holder deg til parameteren om å gi flere dager til disiplinert spising, er det stor sjanse for at du ikke blir offer for matvarer som lokker deg.

2) Kom inn i et vanlig treningsmønster og varier rutinene. Å gjøre forskjellige øvelser kan hjelpe deg med å se kroppen din forandre seg før deg. Når du ser din utholdenhet, energi, kjernestyrke og smidighet klatre i en progressiv graf, vil du ha insentiv nok til å holde deg til en matdisiplin.

3) Bruk tid på det du elsker og gjør det daglig. Dette i seg selv tilpasser deg til å holde deg til sunne matvaner.

4) Ikke gå for food aggregator-appen: Slå først av rabattvarslene og varslene som frister deg til å bla i telefonen. Fortell deg selv at det er bedre å sette seg ned på en restaurant og spise fersk mat i helgen. Hold kun helsekostmenyer på siden din. Og hold deg til én app for nødstilfeller. Slett resten. Tabuler kostnadene dine ved slutten av måneden, og du vil umiddelbart gå tilbake til rutinen din.

5) Å holde seg til sunne matvaner kan også oppnås ved å forhåndsmeditere på sunn mat. Planlegg ukens menyer, gjør din egen dagligvarehandel av sunn mat du vil spise og finn velsmakende, gi deg selv det byrået du ønsker. Å ta en runde med økologiske gårder er insentiv nok til å plukke opp friske urter og saftige grønnsaker.

Annonse

6) Bestill en tid til å nyte favorittmaten din, og hold den definitivt ikke lett tilgjengelig når du er sulten eller når tankene dine er opptatt av noen tunge oppgaver og du tankeløst strekker ut hendene dine for å spise litt stress. Det er når du har en tendens til å overunne deg selv og har overflødige mengder. Å velge en tidsluke betyr at du vil spise sakte for å nyte det og ikke sluke det. Dette er det samme prinsippet som skal følges når du blir invitert til middager. Når du vet at det kan være tøffere å holde disiplinen, kan du forberede deg på det ved å kutte ned på maten tidlig på dagen.

7) Ta med din egen matbit: Ta med deg din egen stekte snacks, litt tørr frukt og nøtter til jobb eller til og med når du reiser rundt i byen og er fanget av trafikk. Vær mett når sulten melder seg i stedet for å hente noe fra kontorleverandøren.

8) Til slutt betyr matlaging hjemme at du kan kontrollere alt som kommer inn i menyen din. Mat kan gjøre deg kreativ og produktiv. “Hvis du hele tiden tar eierskap til det du gjør og spiser med måte, vil du få en sunnere livsstil,” sier klinisk psykolog Janet R. Laubgross.

Annonse

9) Vær realistisk i målsettingen din: Start liten og gradere fremgangen din. De modifiserte diettene kan deretter bli til langvarige vaner.

Les også

Kan eplecidereddik være den magiske kulen for vekttap, reversering av…

Kunstige søtningsmidler: kontrollerer de virkelig blodsukkernivået, øker…

Hvordan kan ingefær kontrollere blodsukkernivået og regulere insulin? Finn ut …

Oscars 2023 : Hvorfor spøkte verten Jimmy Kimmel om vekttapsmedisinen Ozempi…

(Dr. Mehta har trent Bollywood-superstjernene Akshay Kumar, Preity Zinta, milliardærer, politikere, Miss World/Miss Universe-kandidater og Maharashtra Police. En bestselger forfatter, han har blitt utnevnt til FIT India Movement Champion av Sports Authority of India).

© IE Online Media Services Pvt Ltd.