Hur man skriver ut textmeddelanden från iPhone

0
62
Joe Fedewa/How-To Geek

Det enklaste sättet att skriva ut iPhone-textmeddelanden är att ta skärmdumpar av konversationen och skriv ut skärmdumparna. Det är också möjligt att använda programvara från tredje part för att skriva ut fullständiga transkriptioner.

iPhone-textmeddelanden—inklusive iMessage—live på din iPhone eller Mac. Om du vill få ut dessa meddelanden i den verkliga världen—antingen för domstol eller personliga register—måste du vara kreativ. Vi visar dig två sätt att skriva ut textmeddelanden på iPhone.

Innehållsförteckning

Hur man skriver ut iPhone-textmeddelanden skärmdumpar
Hur man skriver ut ett iPhone-textmeddelandeavskrift

Hur man skriver ut iPhone-textmeddelanden Skärmdumpar

Det bästa sättet att bevara och skriva ut det autentiska utseendet på iPhone-textmeddelanden är att ta skärmdumpar. Att skriva ut skärmdumpar är inte den mest eleganta lösningen, men det fungerar.

Öppna först textkonversationen du vill skriva ut och rulla till en plats för att ta en skärmdump. För att ta en skärmdump på en iPhone, tryck och håll nere Power + Volym upp-knapparna eller Power + Home-knappen.

Apple

Det finns några skärmdumpknep som också kan vara till hjälp. När du har tagit skärmdumpar av textmeddelandena kanske du också vill skära bort onödiga delar (var försiktig om du behöver skärmdumpar för juridiska ändamål). När du har alla dina skärmdumpar kan vi skriva ut dem.

När du är klar med att ta dina textmeddelanden, öppnar du “Foton” app på din iPhone.

Gå till &#8220 ;Album” fliken och scrolla ner för att välja “Skärmdumpar.”

Nästa, tryck på “Välj” högst upp på skärmen och välj alla skärmbilder du vill skriva ut.

Med skärmdumparna markerade trycker du på delningsikonen (fyrkanten med pilen uppåt) i längst ner till vänster.

Bläddra upp och välj “ Skriv ut” från delningsmenyn.

Apples inbyggda utskriftsalternativ visas. Tryck på “Skrivare” för att välja en skrivare som är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk, eller tryck på delningsikonen för att spara den som en PDF och skriva ut den någon annanstans.

Du kan se en förhandsvisning av utskriften längst ned på skärmen. Beroende på vilken typ av skrivare du använder kan du ha några extra inställningar att justera.

Gå vidare och tryck på “Skriv ut” när allt ser bra ut.

Denna metod är&#8217 Det är inte det bästa om du har många skärmdumpar att skriva ut eftersom det placerar varje skärmbild på sin egen sida. Det är dock enkelt och det får jobbet gjort.

Så här skriver du ut ett iPhone-textmeddelande

Att skriva ut en utskrift av en iPhone-sms-konversation kräver programvara från tredje part och en Windows- eller Mac-dator. Till skillnad från när man skriver ut textmeddelanden på Android, finns det inget bra sätt att få en utskrift av textmeddelanden med en app på själva iPhone.

Det finns flera stationära appar som kan göra jobbet, men många av dem är inte gratis. Vi kommer att använda en app som heter “AnyTrans” som har en gratis provperiod på tre dagar. Vi kan använda den för att skapa en utskriftsbar utskrift av individuella konversationer.

Ladda ner appen för Windows eller Mac och anslut din iPhone till din PC med en USB-kabel. När den första installationen är klar går vi till “Meddelanden” avsnitt.

Du ser alla konversationer från din iPhone visas. Markera rutan bredvid konversationen du vill skriva ut.

Klicka nu på “Skriv ut” knappen uppe till höger.

Ett fönster med en förhandsgranskning visas. Tryck på “Skriv ut nu” för att fortsätta.

Utskriftsdialogrutan för Windows eller Mac kommer öppen. Välj din skrivare och inställningar och klicka på “Skriv ut!”

< /p>

Du är redo! Avskriften är en mycket snyggare presentation, men den kommer med nackdelen att den verkar lättare att redigera. Det är något att tänka på om du behöver textmeddelandena för juridiska ändamål.

Det finns verkligen inget bra sätt att skriva ut iPhone-textmeddelanden, tyvärr. Båda dessa metoder fungerar, men ingen av dem är perfekt. Tack och lov är det mycket lättare att skriva ut andra saker från en iPhone eller iPad. iPhone Messages-appen har också några riktigt trevliga funktioner inbyggda—bara att inte skriva ut. Du kan också skriva ut textmeddelanden från en Android-telefon på liknande sätt.

LÄS NÄSTA

  • › Nej, Moon Photos på Samsung Galaxy-telefoner är inte “Fake”
  • › Fitbit Trackers får nu fler funktioner gratis
  • › Windows 11 Update fixar 83 buggar, 2 nolldagars sårbarheter
  • › Överladda din iPhone med en gratis provversion av Setapp, plus fler erbjudanden
  • › Plex Media Server släpper gamla Windows-datorer och Mac-datorer
  • › Roku avslutar uppdateringar för sin första 4K-spelare