GATE 2023 Resultaat vandaag: officiële website om de score te controleren

0
37

IIT Kanpur GATE 2023 Datum en tijd resultaat: Het Indian Institute of Technology, Kanpur (IIT Kanpur) zal vandaag het resultaat voor de (Graduate Aptitude Test of Engineering) GATE 2023 vrijgeven. kandidaten kunnen hun resultaat bekijken op de officiële website – gate.iitk.ac.in

Lees |GATE 2023 Resultaat LIVE Updates < p>GATE 2023 werd gehouden op 5, 6, 12 en 13 februari. De GATE-scorekaarten worden vrijgegeven op 21 maart. Het antwoordblad voor GATE 2023 werd vrijgegeven op 15 februari en de antwoordsleutel werd vrijgegeven op 21 februari.

Aanbevolen voor jou

  • 1IIT Guwahati-plaatsing (werktuigbouwkunde): hoogste pakket, gemiddelde CTC, beste wervingsbedrijven
  • 233 IIT-studenten stierven door zelfmoord in de afgelopen 5 jaar: regering in parlement
  • 3NTA om CUET UG in 3 ploegen te leiden; fusie met JEE, NEET wordt 2 jaar van tevoren aangekondigd: UGC Chief

Lees |PSU-werving via GATE Score: solliciteer op verschillende functies bij ONGC, NTPC, DRDO en meer

De grens voor GATE is het belangrijkste voor het opstellen van de GATE-score, de eindscore van het examen. De GATE-score wordt opgesteld op basis van onbewerkte cijfers of genormaliseerde cijfers. De onbewerkte markeringen worden gebruikt voor die papers die slechts in 1 sessie worden gehouden. Waar normalisatie van onbewerkte cijfers wordt gedaan voor die vakpapieren, die in meerdere sessies werden gehouden.

Door de ruwe GATE-score, die op 100 staat, te normaliseren, zorgen IIT's ervoor dat geen enkele kandidaat wordt benadeeld en dat de moeilijkheidsgraad in beide sessies onder dezelfde eenheid kan worden gebracht.

Lees ook

700 Indiase studenten dreigen uit Canada te worden uitgezet omdat visumpapieren vals zijn gevonden NEET UG: Govt zegt 97% meer MBBS-stoelen; check lijst van staten met …

< /figuur>GATE 2023 Resultaat LIVE Updates: resultaatlink om 16.00 uur live te gaan

PSU-werving via GATE Score: solliciteer op verschillende functies bij ONGC, NTPC, …

Directe werving voor functies op groep A-niveau bij de centrale overheid, d.w.z. senior field officer (Tele), senior research officer (Crypto) en senior research officer (S&T) in kabinetssecretariaat, regering van India, wordt nu uitgevoerd op basis van GATE-score.

© IE Online Me dia Services Pvt Ltd