Gå med i din favorit “Star Wars”-fraktion med MobyFox Smartwatch-band

0
25
MobyFox

För länge sedan i en galax långt, långt borta var mode fortfarande överraskande nog hos alla’ s sinne. Trots den pågående konflikten mellan rebellerna och Galactic Empire brydde sig både Jedi, Sith och stormtroopers om att hitta det bästa bandet för sina smartklockor. Vilket bättre alternativ kan det finnas än MobyFox’s Star Warssmartwatch-band?

Finns i mer än 30 olika stilar, dessa officiellt licensierade Star Wars smartwatch-band fulländar verkligen ditt utseende, oavsett om du är en del av rebellavskummet eller en högt uppsatt officer i imperiet. MobyFoxs serie av smartwatch-band inkluderar design med karaktärer från hela Star Wars s tidslinje.

MobyFox

Nu är det en bra tid att välja stil så att du kan bära din Apple-, Samsung- eller Android-driven smartklocka under din The Mandalorian titta på fest (pun intended) på Disney+. Klassiska Star Wars -ikoner som Darth Vader, C-3PO, R2-D2, Chewbacca, Boba Fett och Princess Leia har alla unik design som passar deras karaktär. Uppställningen kommer till och med från nyare Star Wars -egenskaper till att inkludera Finn, Kylo Ren, Grogu, Cassian Andor och (spoiler!) Luke’s överraskande framträdande på The Mandalorian . Till och med Ahsoka går med i striden, redo för vad som helst med sina dubbla ljussabel i handen.

MobyFox Star Wars Smartwatch-band | 39,95 USD | MobyFox

Det mesta av Star Wars s smartwatch-bandkollektion är gjord av högkvalitativt UV- och svettbeständigt kisel. Din handled och smartklocka förblir torra, även om du duellerar med Anakin på Mustafar med ditt Obi-Wan-band. Specialiteterna Darth Vader, Boba Fett och Rebel Alliance-logotypen finns i handgjorda vintageläder.

RELATERATDe bästa Apple Watches från 2023 MobyFox’s Star Wars smartwatch-band är kompatibla med alla Apple Watch-modeller, som SE och Series 8, och alla Android-, Samsung- eller Fossil-klockor med 22 mm stift. Även om huvuddelen av samlingen är tillgänglig för Apple Watches, fungerar bara en handfull design med din Samsung-klocka, som Galaxy Watch 5 eller Android-baserad enhet.

Oavsett om du går med i Rebel Alliance, tar värvning med imperiet, slåss med jedi eller förbereder dig som en Mandalorian, vill du utrusta din smartklocka med en av dessa detaljerade, hållbara och snygga MobyFox < i>Star Wars smartwatch-band. Välj ut ditt kort innan Watto tar dem alla och se till att skanna QR-koden i paketet för 20 gratis urtavlor (endast Apple Watch).

MobyFox Star Wars Smartwatch-band

Välj din allians med ett hållbart smartklockband av kisel eller läder med karaktärer från hela pantheon Star Wars-serien.

Handla

39,95 USD
 

LÄS NÄSTA

  • › Hur man använder Discord på en PS5
  • › Giveaway: Kensington SlimBlade Pro TrackBall
  • › OpenAI har avslöjat GPT-4, och den finns redan i Bing Chat
  • › Har ChatGPT en app?
  • › Mint Mobile ansluter sig till T-Mobile
  • › De bästa PC-fallen 2023