Delhi Confidential: om de kwestie van Bihar's 'achterlijkheid' aan de orde te stellen, neemt BJP-parlementslid Rajiv Pratap Rudy een andere weg

0
61

Voormalig minister van de Unie en BJP-parlementslid Rajiv Pratap Rudy heeft de kwestie van Bihar's “achterlijkheid” aan de orde gesteld. al enige tijd. Maar niet in staat om “voldoende aandacht” voor de kwestie te krijgen, is hij nu een andere weg ingeslagen, die hij “onafhankelijk bewandelt”, maar waar “de partij uiteindelijk baat bij heeft”.

Rudy heeft documentaires gemaakt over “Waarom Bihar een achtergebleven staat is, ondanks dat Biharis overal op de voorgrond staat” en reist door de staat. Hij zegt dat hij al 14 districten heeft bestreken en dat de campagne loopt tot de volgende peilingen. De BJP-leider zegt dat hij zich heeft gerealiseerd dat “kaste een realiteit is” in de politiek van Bihar en heeft een Thakur Sammelan georganiseerd – om leden van de gemeenschap te vertellen dat ze geen “voorwaartse” (kaste) kunnen zijn zolang de staat “achterlijk” is. .

Zijaanzicht op de bank

Aanbevolen voor u

  • 1Delhi Vertrouwelijk : Breuklijnen in Tripura BJP over Pratima Bhoumik
  • 2Delhi Vertrouwelijk: Ayush Minister Sarbananda heeft grootse plannen voor het aftellen naar Yoga dag

De opperrechter van Kenia, Martha K Koome, zag dinsdag de procedure na de lunch voor een grondwetbank met vijf rechters van het Hooggerechtshof in de Shiv Sena-crisiskwestie. CJI D Y Chandrachud, die de gast voorstelde aan de balie, zei dat rechter Koome de eerste vrouwelijke opperrechter van de Oost-Afrikaanse natie is en “uitgebreid heeft geschreven, ook over kwesties met betrekking tot het grondwettelijk recht in India”. Het CJI zei dat ze onlangs een oordeel had geschreven over de mate waarin de basisstructuurdoctrine van toepassing zal zijn in Kenia, en dat ze deel uitmaakte van de Bench die besliste over de erkenning van LGBTQ-rechten in het land.

sterk>Bericht geretourneerd

Lees ook

Delhi Confidential: breuklijnen in Tripura BJP boven Pratima Bhoumik

Delhi Confidential: sparren over Nehru

Delhi Confidential: toplezing van de luchtmacht terug na een onderbreking van drie jaar

Delhi vertrouwelijk: op de vraag of hij het schrijven van een romantische roman in het Telugu…

DMK Rajya Sabha-lid P Wilson verzocht voorzitter Jagdeep Dhankhar dinsdag om de huisprocedure op te schorten op grond van Regel 267 om de terugkeer van de Tamil Nadu-wet op het verbod op online gokken en de regulering van online games, 2022 te bespreken , door gouverneur RN Ravi. De DMK heeft herhaaldelijk de verhuizing van Ravi geëist – de partij beweert dat hij heeft geweigerd om rekeningen te ondertekenen die zijn aangenomen door de staatsvergadering en heeft zijn stappen ongrondwettelijk en ondemocratisch genoemd. Wilson zei dat de orde van zaken moest worden opgeschort om de zaak te bespreken, die van dringend openbaar belang is aangezien 44 mensen zijn omgekomen in Tamil Nadu als gevolg van online gokken. Dhankhar heeft het bericht teruggestuurd.

© The Indian Express (P) Ltd