Delhi Confidensial: For å ta opp spørsmålet om Bihars “tilbakestående” tar BJP-parlamentsmedlem Rajiv Pratap Rudy en annen vei

0
90

Tidligere unionsminister og BJP-parlamentsmedlem Rajiv Pratap Rudy har tatt opp spørsmålet om Bihars «bakstreveri” en stund. Men ikke i stand til å få “tilstrekkelig oppmerksomhet” inn i saken, har han nå begitt seg ut på en annen vei, som han “vandrer på uavhengig”, men hvor “partiet vil tjene til slutt”.

Rudy har laget dokumentarer. om “Hvorfor Bihar er en tilbakestående stat til tross for at de har Biharis i forkant overalt” og reiser over hele staten. Han sier at han allerede har dekket 14 distrikter og kampanjen vil pågå frem til neste valg i forsamlingen. BJP-lederen sier at han har innsett at “kaste er en realitet” i Bihar-politikk og har organisert en Thakur Sammelan – for å fortelle medlemmer av samfunnet at de ikke kan være en “fremover” (kaste) så lenge staten er “bakover” .

Benk fra siden

Anbefalt for deg

  • 1Delhi Confidential: Faultlines in Tripura BJP over Pratima Bhoumik
  • 2Delhi Confidential: Ayush-minister Sarbananda har store planer for nedtelling til yogadagen
  • 3Delhi Confidential: Post Rahul Gandhi’s ‘mikrofoner slått av i parlamentet’ bemerkning, en subtil melding fra Om Birla

Høyesterettssjef i Kenya, Martha K Koome, så tirsdag saksgangen etter lunsj for en konstitusjonsbenk med fem dommere i Høyesterett i Shiv Sena-krisesaken. CJI D Y Chandrachud introduserte gjesten for advokaten og sa at Justice Koome er den første kvinnelige sjefsjefen i den østafrikanske nasjonen og har skrevet «omfattende, inkludert om spørsmål knyttet til konstitusjonell lov i India». CJI sa at hun nylig hadde skrevet en dom om i hvilken grad den grunnleggende strukturdoktrinen vil gjelde i Kenya, og at hun var en del av benken som vedtok anerkjennelse av LHBTQ-rettigheter i landet.

< strong>Melding returnert

Les også

Delhi Confidential: Sparring over Nehru

Delhi Confidential: Picture Perfect

Delhi Confidential: Luftforsvarets toppforelesning tilbake etter tre års pause

Delhi Konfidensielt: Vil Ghulam Nabi Azad være en felles opposisjonskandidat f…

DMK Rajya Sabha-medlem P Wilson ba tirsdag styreleder Jagdeep Dhankhar om å suspendere husforhandlingene i henhold til regel 267 for å diskutere saken retur av Tamil Nadu lov om forbud mot online gambling og regulering av nettspill, 2022, av guvernør RN Ravi. DMK har gjentatte ganger krevd Ravis flytting – partiet hevder at han har nektet å signere lovforslag vedtatt av delstatsforsamlingen og har kalt hans trekk grunnlovsstridige og udemokratiske. Wilson sa at forretningsordenen måtte suspenderes for å diskutere saken, som er av presserende offentlig betydning siden 44 mennesker har dødd i Tamil Nadu som en konsekvens av online gambling. Dhankhar returnerte varselet.

© The Indian Express (P) Ltd