Bihar Board 12e resultaat 2023: wat zijn de criteria om te slagen?

0
43

BSEB Bihar Board 12e resultaat 2023: De Bihar School Examination Board (BSEB) Patna zal waarschijnlijk deze maand het resultaat vrijgeven voor klasse 12 of intermediate board examens 2023. De BSEB heeft dit jaar een nieuw examenpatroon ingevoerd en daarom zijn ook de slaagcriteria aangepast.

Volgens het nieuwe beoordelingsschema is het minimumcijfer dat moet worden behaald om te slagen voor de tussentijdse examens 30 voor elk vak. Het totale aantal punten voor elk vak is 100 (theorie en praktijk gecombineerd), behalve voor optionele vakken die 50 punten opleveren.

Aanbevolen voor jou

    < li>133 IIT-studenten stierven door zelfmoord in de afgelopen vijf jaar: regering in parlement
  • 2NTA leidt CUET UG in 3 ploegen; fusie met JEE, NEET wordt twee jaar van tevoren aangekondigd: UGC-voorzitter
  • 3Delhi HC zoekt autoriteiten’ reactie op geleiding van CLAT in regionale talen

Lees |Bihar Board Class 12e Resultaten: Door de jaren heen meer jongens aanwezig, meisjes scoren beter

Voor de beoordeling wordt de eerste divisie veiliggesteld door de studenten die in totaal 300 of meer punten behalen. Studenten die tussen de 225 en 300 punten hebben gescoord, krijgen de tweede divisie, terwijl de derde divisie wordt gegeven aan de studenten die tussen de 150 en 225 punten hebben gescoord.

Lees ook

NEET UG: Govt zegt 97% meer MBBS-stoelen; lijst met staten met de meeste m…

NBE geeft resultaat NEET PG 2023 vrij, controleer per categorie off score

Dr Syedna Mufaddal Saifuddin verkozen tot nieuwe kanselier van Jamia Millia Is…

GATE 2023 Resultaat LIVE Updates: resultaten worden aangekondigd op 16 maart na …

Bihar Board heeft tussen 1 en 11 februari de tussentijdse examens afgenomen in twee ploegen. Onder het nieuwe examenpatroon heeft het bestuur meer MCQ-gebaseerde vragen geïntroduceerd in alle drie de streams.

© IE Online Media Services Pvt Ltd