Samsungs nya prisvärda telefon har en vacker skärm

0
47
Samsung

Tillgänglig för förbeställning den 30 mars, Samsung Galaxy A54 5G erbjuder en 120Hz-skärm och fyra års garanterade OS-uppdateringar. Det bästa av allt är att den kostar bara 450 USD och du kan få den för 200 USD med ett kvalificerat inbyte.

Jag är ganska imponerad av den här enhetens specifikationer. Den använder en ospecificerad åttakärnig processor (troligen Samsung’s Exynos 1380) med 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme (kan utökas upp till 1 TB med ett microSD-kort). Det massiva batteriet på 5 000 mAh bör hålla i mer än en hel dag, och den 6,4-tums 1080p AMOLED-skärmen erbjuder en uppdateringsfrekvens på 120 Hz för supersmidiga animationer.

Samsung

Kameramässigt tittar vi på en 50 MP huvudkamera, en 12 MP ultravid kamera, ett 5 MP makroobjektiv och en 32 MP selfiekamera. Baserat på min erfarenhet av Samsungs telefoner i A-serien är dessa kameror förmodligen ganska anständiga (även om jag inte har så stora förhoppningar på makroobjektivet).

RELATERADESamsung Inches mot reparation med Galaxy S23 Ultra

Och till min förvåning har Galaxy A54 5G en IP67 vatten- och dammbeständighet. Detta är något du sällan ser i prisvärda enheter; tekniskt sett borde A54 5G tåla ett halvtimmes långt dopp i upp till en meter vatten.

Men min favoritfunktion hos Galaxy A54 5G är dess supportcykel. Samsung garanterar fyra års OS-uppdateringar för den här enheten—den levereras med Android 13, och den kommer att nå slutet av sitt liv på Android 17. Kunder får också fem års säkerhetsuppdateringar och buggfixar, så Galaxy A54 5G bör vara användbar fram till 2028. (Som sagt, om du planerar att använda en telefon i fem hela år bör du förmodligen köpa något kraftfullare.)

Samsung Galaxy A54 5G kostar 450 USD före eventuella inbyten eller kampanjer. Förbeställningar öppnar 30 mars, medan allmän tillgänglighet börjar i början av april.

Samsung Galaxy A54 5G

Samsungs senaste budgettelefon har en stor 6,4-tums skärm, 5G-stöd och flera år av utlovade OS- och säkerhetsuppgraderingar.

Samsung