Peloton Guide Review: krachttraining in uw woonkamer

0
86

Beoordeling:
7/10
? < ul>

 • 1 – Absoluut hete rotzooi
 • 2 – Een beetje lauwe rotzooi
 • 3 – Sterk gebrekkig ontwerp
 • 4 – Enkele voordelen, veel nadelen< /li>
 • 5 – Aanvaardbaar imperfect
 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig, maar niet de beste in zijn klasse
 • 8 – Fantastisch, met enkele voetnoten
 • 9 – Hou je mond en pak mijn geld
 • 10 – Absoluut ontwerp Nirvana
 • Prijs:
  Vanaf $ 195
  Amazon Peloton

  Michael Bizzaco/How-To Geek

  Het wordt tijd! Na jarenlang krachttrainingscursussen te hebben aangeboden, heeft Peloton zijn eigen spiergerichte hardware in de vorm van de Peloton Guide. Eenvoudig in te stellen en zeer intuïtief, na een beetje tweaken, zul je in een mum van tijd dumbbells optillen als een professional.

  Dit is wat we leuk vinden

  • Geweldig alternatief voor traditionele krachttraining
  • Eenvoudige installatie
  • Zeer responsieve bewegingsregistratie
  • Intuïtieve gebruikersinterface
  • Geen slechte prijs (en veel bundels om uit te kiezen)

  En wat we niet doen

  • Gebruikersbeelden kunnen er beter uitzien
  • Stemassistent kan kieskeurig zijn
  • Afstandsbediening neemt even wennen

  Review Geek's deskundige reviewers gaan praktisch aan de slag met elk product dat we reviewen. We hebben elk stuk hardware urenlang getest in de echte wereld en ze door benchmarks in ons lab laten lopen. We accepteren nooit betalingen om een ​​product aan te bevelen of te beoordelen en verzamelen nooit beoordelingen van andere mensen. Lees meer >>

  Inhoudsopgave

  Ontwerp: een eenvoudige en moderne benadering
  Setup: volle kracht vooruit in slechts Minuten
  Gebruikersinterface: Peloton's Best in Show
  Trainen met de Peloton-gids: Krachttraining thuis op zijn best
  Videokwaliteit: enige ruimte voor verbetering aan de kant van de gebruiker
  Prijs en lidmaatschap: À La Carte of gebundeld
  Moet je de Peloton-gids kopen?

  Ontwerp: een eenvoudige en moderne benadering

  Michael Bizzaco/How-To Geek

  • Afmetingen (zonder standaard): 2,5 x 1,7 x 6,5 inch (0,063 x 0,043 x 0,16 mm)
  • Afmetingen (met standaard): 2,5 x 2,6 x 6,5 inch (0,063 x 0,066 x 0,16 mm)
  • Gewicht: 1,25 lbs (0,56 kg)
  • Aansluitingen: HDMI 2.x met 4K, USB-C (voeding)

  De Peloton-gids is 6,5 inch breed, 1,7 inch lang, 2,5 inch van voren naar achteren en weegt 1,25 pond. Naast de camera zelf bevat de doos een afstandsbediening, de Guide-bevestiging en HDMI- en stroomkabeladapters.

  Op het eerste gezicht lijkt de Guide op een soort add-on voor een gameconsole (herinner je je de Xbox Kinect?) A/V meubelen. Ik waardeerde ook de opname van een verschuifbare lensdop voor wanneer je bewegingsregistratie wilt uitschakelen (daarover later meer).

  Wat de plaatsing betreft, kunt u de gids bovenop uw tv-standaard plaatsen of de meegeleverde beugel gebruiken om hem aan de bovenkant van uw tv te bevestigen. Welke opstelling je ook kiest, de gids zelf is gemagnetiseerd op de zitstok, en hoewel ik me zorgen maakte over het vastbinden aan de bovenkant van mijn led-tv (ik koos er onvermijdelijk voor om hem op de standaard te houden), ging ik toch door en probeerde te monteren het aan het frame van mijn Samsung, en de gids deed behoorlijk werk door niet te wijken, te vallen, het scherm te breken en me aan het huilen te maken.

  Setup : Volle kracht vooruit in slechts enkele minuten

  Michael Bizzaco/How-To Geek

  De Peloton Guide aan de praat krijgen is zo eenvoudig als maar kan. Zodra je de HDMI op je tv hebt aangesloten en het netsnoer op een beschikbaar stopcontact hebt aangesloten (kies voor overspanningsbeveiliging als je kunt), doorloop je een snelle installatiewizard waarmee je verbinding kunt maken met wifi en je kunt aanmelden bij je Peloton rekening. Als spraakbesturing interessant voor je is, kun je tijdens de installatie ook de initiële kalibratie voor deze functie doorlopen, maar je kunt dit ook later configureren.

  De meegeleverde afstandsbediening kan ook worden gekoppeld aan je tv, zodat je het volume kunt regelen, en er is zelfs een ingebouwde stemassistent voor afspelen/pauzeren en wisselen van volume. Ik zal eerlijk zijn: ik vond het leuk dat de afstandsbediening aan de basiskant was, maar het wennen aan de knopindeling duurde langer dan ik dacht.

  In tegenstelling tot de meeste afstandsbedieningen van streaming-apparaten, zijn navigatieopdrachten verbannen naar een ring die de actieknop van de afstandsbediening omringt. Als je ernaar kijkt, zou je denken: “Hoe kan dat zo moeilijk te gebruiken zijn?” maar ik kan je niet vertellen hoe vaak ik per ongeluk op “omhoog” drukte toen ik van plan was op de actieknop te drukken en vice versa. Als je het mij vraagt, zou het leuk zijn geweest als er wat meer onderscheid was gemaakt tussen knophoogte en textuur.

  Wat de bediening van de tv betreft, paste de afstandsbediening het volume van onze Samsung-tv echter probleemloos aan, en de ingebouwde stemassistent werkte ook relatief goed. Toegegeven, mijn vriendin en ik moesten af ​​en toe schreeuwen en aankondigen, maar voor iedereen die gewend is om met Alexa of Google Assistant te werken, zal de assistent van de Peloton Guide redelijk vertrouwd aanvoelen (we hebben allemaal een of twee keer genegeerd door Alexa).

  Wat betreft de trainingsruimte, raadt Peloton aan dat je 4,5 tot 6 voet (1,37 tot 1,82 meter) onroerend goed hebt om bewegingen uit te voeren. Onze woonkamer meet ongeveer 10 x 14 voet, en hoewel ik de poef aan de kant moest zetten wanneer het tijd was om te sporten, had ik achteraf genoeg vierkante meters om mee te werken, en dat geldt ook voor de meeste andere appartementsbewoners.

  Gebruikersinterface: Peloton's Best in Show

  Michael Bizzaco/How-To Geek

  Net als andere Peloton-hardware, < /b>de Peloton-gids voert een aangepaste Android TV-gebruikersinterface (UI) en back-end uit, dus als u bekend bent met het instellen en navigeren door de schermen en menu's van de Peloton Bike of Tread, voelt u zich goed thuis. Mijn vriendin en ik zijn zelfs eigenaar van de Bike, en we hebben ontdekt dat de gebruikersinterface van de Guide eigenlijk sneller reageert en beter is geoptimaliseerd voor een snelle lancering. Dit is vooral belangrijk voor degenen onder ons die niet tegen sporten kunnen, want als je eenmaal de basis hebt verzameld om te beginnen met tillen, wil je niet wachten tot een apparaat het doet. langzaam opstarten.

  In tegenstelling tot de Peloton Bike of Tread, plaatsen de menu's en algehele lay-out van de Peloton Guide zeker de schijnwerpers op krachttraining. Onder je wekelijkse streak-teller bovenaan het startscherm kun je trainingen filteren op basis van verschillende krachtcategorieën, waaronder “Full Body,” “Bovenlichaam,” “Onderlichaam,” “Kern,” en nog een paar subtypes. Daaronder vind je alle klassen die je aan je stapel hebt toegevoegd, wat in feite een apparaatoverschrijdende wachtrij is van je aankomende cursussen. En wat synchronisatie betreft, alles wat ik toevoegde aan de Peloton-app op mijn iPhone (die ook beschikbaar is op Android) werd vrijwel onmiddellijk in de Peloton-gids geladen, en vice versa.

  Op het startscherm zie je ook een Body Activity-tracker in de rechterbovenhoek. De lichtblauwe gebieden zijn de spiergroepen waarop u zich het meest richt, waarbij donkerblauw en grijs de gebieden vertegenwoordigen die aandacht nodig hebben. Een ding dat ik vooral leuk vond, was dat nadat ik een paar lessen had gevolgd, de gids cursussen kon samenstellen op basis van mijn eerdere trainingen, ondergebracht in een menu met de naam “Gebaseerd op je lichaamsactiviteit.” Voor iemand die niet bijzonder handig is op het gebied van fitness, was het leuk om te weten welke soorten lessen het beste passen bij mijn huidige ervaringsniveau.

  Michael Bizzaco/How-To Geek

  Aan de linkerkant van het scherm vindt u al uw andere opties. “Profiel” geeft je een gedetailleerd overzicht van je trainingsgeschiedenis, verschillende prestaties en andere cruciale statistieken. “Lessen” stelt u in staat om uit verschillende trainingscategorieën te kiezen, waarbij krachttraining voorop loopt. “Programma's” en “Collecties” laat je kiezen uit een aantal wekelijkse trainingsgidsen en themalessen, met degenen die op maat zijn gemaakt voor de gids (aangeduid als “Made for Movement Tracker”) bovenaan elke pagina.

  Dat is nog iets cools aan de Peloton Guide: hoewel het het beste kan worden gebruikt voor klassen die zijn gebouwd om te profiteren van bewegingsregistratie, kun je nog steeds andere soorten niet-tracker openen en bekijken Peloton-workouts, zoals goede ole’ cardio.

  Michael Bizzaco/How-To Geek

  Last but not least, “Instellingen” is waar je naartoe gaat om je Apple Watch (“Heart Rate Monitor”) te koppelen, trackingvoorkeuren aan te passen (“Movement Tracker”), invoergewichten (“Weight Rack& #8221;), en rotzooi met tal van andere gidsaanpassingen.

  Trainen met de Peloton-gids: krachttraining thuis op zijn best< /h2>

  Peloton

  Opmerking: Mijn vriendin en Ik ben volledig eigenaar van onze Peloton Guide en mijn testervaring voor deze review vond plaats gedurende een reeks van drie weken.

  Ten eerste heb ik wat lof te zingen: de Peloton Guide is een superdoordacht stuk AI-aangedreven apparatuur dat perfect is voor vrijwel iedereen die thuis wil trainen. En of je nu voor het eerst een lifter bent of een krachttrainingsarts bent, de gids heeft lessen en programma's voor iedereen.

  Als krachttraining of Peloton in het algemeen nieuw voor je is, is een ding dat ik echt op prijs stelde, dat de gids is gebouwd om je spieren vanaf de basis te trainen. In feite kun je niet alleen trainingen filteren op basis van gemeenschappelijke krachttrainingsgroepen (zoals “Upper Body” en “Core”), maar de beschrijvingen van op de gids afgestemde cursussen zullen je vertellen precies welke spieren je zult aanspannen in die specifieke training.

  The Best Fitness Trackers of 2023 Beste fitnesstracker Algehele Fitbit Charge 5 Koop bij Amazon Beste budgetfitnesstracker Fitbit Inspire 3 Koop bij Amazon Beste fitnesstracker voor kinderen Fitbit Ace 3 Koop bij Amazon Beste fitnesstracker met GPS Fitbit Charge 5 Koop bij Amazon Beste fitnesstracker Bekijk Apple Watch Series 8 Koop bij Amazon Beste schermloze fitnesstracker Whoop 4.0 Beste koop

  Dus wat is 8217; Is een door een gids aangedreven krachttrainingsles eigenlijk leuk? Reactief en informatief, met af en toe een kleine hapering. Je weet wel, typische technische dingen.

  Wanneer je een les start, krijg je een overzicht van de soorten gewichten die je gaat gebruiken (variërend van kleine tot middelgrote en zware maten). Ik vond het leuk dat je de gewichtsgrootte ook handmatig kunt aanpassen als je werkt met uitrusting die in halve stappen komt (zoals 12,5 pond). U kunt ook zien aan welke oefeningen een specifieke gewichtsklasse zal worden gewijd.

  Als je daadwerkelijk in een klas zit, kun je de feed van de instructeur afspelen/pauzeren met zowel de afstandsbediening als de stemassistent. Door op de knop met de drie horizontale lijnen op de afstandsbediening te drukken (of door omlaag te navigeren naar 'Klasse-instellingen' onder de tijdstempel van de video), krijgt u toegang tot enkele handige trainingsinstellingen.

  Ik had mijn eigen “Zelfmodus” (een lijst met instellingen voor hoe u op het scherm verschijnt) ingesteld op “Gestapeld,” maar u kunt kiezen tussen “Geminimaliseerd,” “Naast elkaar,” en “Verborgen” ook. Houd er rekening mee dat bepaalde krachtstatistieken, zoals verbrande calorieën, ook verdwijnen (en niet worden vastgelegd) wanneer u zich in de verborgen modus bevindt. En dat gezegd hebbende, raad ik aan om rond te hangen in “Stacked” modus voor de beste lay-out in termen van statistieken.

  Andere snelle instellingen zijn onder meer een timer voor de klas, ondertitels, calorieën en hartslag voor degenen onder ons met gekoppelde Apple Watches. Er is ook een handige jump-to voor de volledige “Instellingen” menu.

  Zowel de interne Movement Tracker als Rep Tracker worden aangedreven door de AI van je gids en ik merkte dat beide functies heel goed werkten. Wanneer u een krachtklasse start, wordt uw zelf op het scherm in een witte rechthoekige doos gewikkeld, wat de manier is waarop de gids uw formulier in de gaten houdt. Terwijl u beweegt en deze arm of dat been strekt, zal de tracker groeien of krimpen, afhankelijk van uw bewegingen.

  Het leuke is dat, afhankelijk van het type training dat je doet, de tracker hierop reageert. Moet je een plank 15 seconden vasthouden? Als je het formulier laat vallen, pauzeert de timer, zodat je tijd hebt om weer in de juiste positie te komen. Hetzelfde geldt voor zoiets als een dumbbelloefening boven het hoofd, waarbij de rep pas wordt geteld als je de volledige vorm hebt ingevuld.

  De gids is voor het grootste deel echt goed in het bijhouden van jou en je bewegingen, maar niets is perfect, toch? Er waren een paar keer dat ik gewoon rechtop stond en de Rep Tracker met één omhoog ging. Dit soort verkeerde tellingen waren echter zeldzaam en gelukkig kun je feedback geven voor de meeste cursussen zodra ze zijn afgelopen, wat ik ten zeerste aanbeveel.

  Nu wat betreft wat het is alsof je jezelf op het scherm ziet: Umm. Het is… raar?

  Videokwaliteit: enige ruimte voor verbetering aan de kant van de gebruiker

  Michael Bizzaco/How-To Geek

  • Camerasensor: 12MP
  • Resolutie: 4K
  • Frame rate: 30fps

  Ik zou graag willen zeggen dat kijken naar de AI-omhulde versie van jezelf van de Peloton Guide niet anders is dan kijken naar een sportschoolspiegel, maar dat is het gewoon niet. De camera van de Guide heeft een grappige manier om een ​​klein fish-eye-effect aan jou en je trainingsomgeving toe te voegen, en welke aanpassingen ik ook heb gemaakt, ik kon de look van de videodeurbel echt niet laten verdwijnen.

  Ja, die 4K/60 fps wordt mooi weergegeven aan de kant van de instructeur. Als je met een fatsoenlijke internetverbinding werkt, ervaar je misschien alleen een beetje buffering aan het begin van je training, maar zodra de bandbreedte inbelt (wat snel gebeurt), zou die UHD-resolutie goed moeten werken De geüploade beelden van Peloton. En terwijl de meesten van ons tegenwoordig 4K-tv's rocken, is de Peloton Guide absoluut een geweldige manier om die pixels te zien schitteren.

  Maar zelfs met de 12-megapixelsensor in het spel, was er gewoon iets griezeligs aan de manier waarop ik persoonlijk op mijn tv-scherm keek, en hoe vaak ik de lens opnieuw kalibreerde en de verlichting in de kamer afstelde, ik kon 8217;t laat dingen er veel beter uitzien.

  Prijs en lidmaatschap: à la carte of gebundeld

   < li>Peloton Guide-kosten: $195 ($295 retail)
  • Peloton Guide-lidmaatschapskosten: $24 per maand
  • Gids Starter kosten: $370
  • Gids Select kosten: $445
  • Guide Ultimate cost: $695

  Op het moment van publicatie zal de Peloton Guide u $195 opleveren voor het apparaat zelf (down vanaf $ 295). U moet zich ook aanmelden voor het gidslidmaatschap om toegang te krijgen tot alle vele functies die de gids te bieden heeft.

  Als de gids de enige Peloton-hardware is die u bezit, kost het abonnement $ 24 per maand en kunnen maximaal vijf gebruikers één abonnement delen. Handig, als je al betaalt voor het lidmaatschap van $ 40 dat vereist is voor de Peloton Bike of Tread, hoef je je ook niet aan te melden voor de Guide.

  Mijn vriendin en ik hadden het geluk dat we onze eigen gewichten om mee te beginnen, maar als je dumbbells en andere fitnessaccessoires nodig hebt, kan de Peloton Guide worden gekocht als onderdeel van drie unieke bundels die zijn verpakt met gewichten en andere add-ons: Guide Starter, Guide Selecteer en begeleid Ultimate.

  Moet je de Peloton-gids kopen?

  De Peloton Guide is een geweldig apparaat dat de beste aspecten van persoonlijke krachttraining aanscherpt. Soms had het echt het gevoel dat ik echte één-op-één begeleiding en feedback kreeg van een enthousiaste mentor, en hoewel ik mijn kleine lijst met klachten heb (meestal in termen van gevoeligheid van gebruikersvideo en stemassistent), denk ik dat de Guide is een geweldig fitnessapparaat voor thuis voor de prijs die u betaalt en de prestaties die u krijgt.

  Beoordeling:
  7/10
  ?

  • 1 – Absoluut hete rotzooi
  • 2 – Een beetje lauw afval
  • 3 – Sterk gebrekkig ontwerp
  • 4 – Enkele pluspunten, veel nadelen
  • 5 – Aanvaardbaar onvolmaakt
  • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
  • 7 – Geweldig, maar niet de beste in zijn klasse
  • 8 – Fantastisch, met enkele voetnoten
  • 9 – Hou je mond en pak mijn geld
  • 10 – Absolute Design Nirvana

  Prijs:
  Vanaf $ 195
  Amazon Peloton

  Dit is wat we leuk vinden

  • Geweldig alternatief voor traditionele krachttraining
  • Eenvoudige installatie
  • Zeer responsieve bewegingsregistratie
  • Intuïtieve gebruikersinterface
  • Geen slechte prijs (en genoeg bundels om uit te kiezen)

  En wat we niet doen

  < p>

  • Gebruikersbeelden kunnen er beter uitzien
  • Stemassistent kan kieskeurig zijn
  • Afstandsbediening is even wennen
  • < /ul>