Karnataka: PM Modi huldigt de permanente campus van IIT-Dharwad in

0
56

Premier Narendra Modi heeft zondag de permanente campus van het Indian Institute of Technology, Dharwad, ingehuldigd. De premier zei dat naarmate het aantal instituten zal toenemen, steeds meer mensen onderwijs zullen krijgen.

PM Modi zei dat deze nieuwe campus van IIT Dharwad een nieuw hoofdstuk zal schrijven in de ontwikkeling van Karnataka. Dankzij de hightechfaciliteiten van IIT Dharwad wordt het een van de beste instituten ter wereld.

Aanbevolen voor jou

  • 1NEET PG 2023 Resultaat bekendgemaakt, bekijk hier de cut-off score per categorie
  • 2Studenten protesteren buiten Jamia Millia Islamia en eisen op CUET gebaseerde toelating voor alle cursussen
  • 3NEET UG: 97% meer MBBS-stoelen; lijst van staten met de meeste medische hogescholen

Lees ook |Nieuwe cursus door IIT's: 4-jarige BS-graad in datawetenschap en toepassingen

Het instituut is gebouwd voor een bedrag van meer dan 850 crore en momenteel biedt een vierjarig BTech-programma, vijfjarige BS-MS-programma's, MTech- en PhD-programma's aan. Het werd in 2016 opgericht als een instituut van nationaal belang.

Eerder werden de academische activiteiten gehouden op de transitcampus van het Water and Land Management Institute (WALMI), Dharwad. Op dit moment zijn er 856 studenten en 73 docenten in het instituut. De nieuwe campus is gebouwd op 470 hectare grond.

Lees ook

NEET PG 2023 resultaat bekend gemaakt, controleer hier de cut-off score per categorie

NEET UG: 97% meer MBBS-stoelen; lijst van staten met de meeste medische k…

Dr. Syedna Mufaddal Saifuddin is de nieuwe kanselier van Jamia Millia Islamia

Toppers' Tips: hoe Shrenik Sakla zich voorbereidde op JEE Main, Advanced en …

Het heeft een vijfsterrenbeoordeling gekregen van de Green Rating for Integrated Habitat Assessment (GRIHA) voor een groot ontwikkelingsmasterplan met het ontwerpen en bouwen van een groene, slimme campus van wereldklasse met ultramoderne infrastructuur.

(Met input van PTI)

© IE Online Media Services Pvt Ltd