Horoskop i dag, 14. mars 2023: Sjekk astrologisk spådom for Væren, Vekten, Steinbukken, Fiskene og andre tegn

0
52

Dagens måne er på subtile måter på linje med “jordens”-tegnet, Steinbukken, og minner meg om den eldgamle profetien om at verden vil bli ødelagt i en flom når solen, månen, Merkur, Venus, Mars, Jupiter og Saturn faller alle sammen i Steinbukken. Slapp av, det kommer ikke til å skje i dag. Dessuten tar jeg aldri slike profetier bokstavelig.

 VÆREN (21. mars – 20. april)

Stjernene favoriserer konkurranse fremfor kompromisser, så alle selvsikkere og energiske individer bør ha en feltdag. Arbeidsgivere kan forresten være irritable og uberegnelige, så trå forsiktig. Det du kan gjøre for deg selv er å lære å utøve din egen autoritet i stedet for å vente på at andre skal gjøre det for deg.

Anbefalt for deg

  • 1Horoskop i dag, 15. mars 2023: Sjekk astrologisk spådom for Løven, Fiskene, Skytten, Tvillingene og andre tegn
  • 2Horoskop i dag, 13. mars 2023: Sjekk astrologisk spådom for Tvillingene, Steinbukken, Fiskene, Tvillingene og andre tegn

TYREN (21. april – 21. mai)

Hvis du klør etter å komme videre med et viktig profesjonelt mål, må du kanskje holde deg tilbake for nå. I det minste bør du ivareta grunnleggende saker som du kanskje har oversett, men uten som ingen satsing vil lykkes. Ekstra oppmerksomhet på detaljer vil gi resultater.

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Bak overfladiske kontanter og økonomiske problemer ligger et dypere spørsmål, som er verdien du tillegger til nære samarbeidspartnere. Det er ikke behov for skyldfølelse, men pass på å ikke ta noen for gitt igjen. Og ikke døm venner etter hvor mye de tjener.

KREFT (22. juni – 23. juli)

Det er en fin periode for romantiske gaver og gaver, hovedsakelig på grunn av et nært samløp mellom sektorene i diagrammet som styrer penger og inspirasjon. Ethvert kjøp som bringer deg nærmere en nostalgisk opplevelse er slående passende, og det kan være morsomt å gjenoppleve fortiden din.

LES OGSÅ |UPSC Key- 9. mars 2023: Vet om Tipraland, Committees of Parliament, Maitri Scholarship og Den internasjonale kvinnedagen

LEO (24. juli – 23. august)

Partnere vil gradvis begynne å gjøre sin tilstedeværelse følt. Syklusen som nå tar fart handler om personlig sikkerhet, og du vil snart se etter permanente forhold, ikke flyktige møter. Stabilitet er nøkkelen til tilfredshet, selv om det ikke alltid virker slik.

JOMFRU (24. august – 23. september)

Du kan gi deg selv minst en dag til å tenke over visse viktige saker, og ikke føle at du må gjøre det rent hvis du ikke vil. Nå føler mange av dere at dere har fått nok av å være en dørmatte for andre å gå på. Stå opp for deg selv!

Annonse

LIBRA (24. september – 23. okt.)

Du er absolutt i humør for forandring hjemme, og jeg tviler på hvis du vil tåle idioter. Det er en ulempe – ideene dine kan være fantastiske, men kan også være bare en midd upraktiske. Du må kanskje gå tilbake til utgangspunktet hvis du skal oppnå noe av varig verdi.

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov.)

Uansett hva du tenker eller sier i dag vil helt sikkert ha et snev av poesi over seg. Dette er perfekt for alle artister eller elskere, men kanskje ikke så ideelt for de som står overfor en uunngåelig praktisk rutine. Det beste rådet er nok å ta viktige saker i ditt eget tempo – og ikke la deg selv bli forhastet.

SKYTTEN (23. nov. – 22. desember)

Venus driver nå mot slutten av sin nåværende romantiske fase, så du har bare noen dager igjen til å maksimere fordelen din i en følelsesmessig situasjon. Egentlig bør du ta telefonen, eller på annen måte finne en måte å sende ut invitasjoner, før midt på ettermiddagen.

Annonse LES OGSÅ |Hvorfor Raghuram Rajans syn på at India går tilbake til “hinduistisk” vekst er problematisk

STEINBOKK (23. desember – 20. januar)

Du har en eller to følelsesmessige hemmeligheter for å være sikker, men alle har rett til sitt privatliv. Men husk at partnere før mye lenger vil være fast bestemt på å finne ut nøyaktig hva som har skjedd. Du bør ha en overbevisende historie klar!

VANNMANN (21. jan. – 19. februar)

Du har ikke noe annet valg enn å lytte til andre mennesker, ellers kan du kaste bort det du har fått så smertefullt. Enighet vil forresten sannsynligvis være veldig mye lettere å oppnå hvis du tar deg bryet med å forklare deg ordentlig, i stedet for å forvente at andre skal være enige i hvert ord du sier.

Les også

img src=”https://images.indianexpress.com/2023/03/horoscope_2-3.jpg?resize=450,250″ />Horoskop i dag, 15. mars 2023: Sjekk astrologisk spådom for Leo, P…

Ukehoroskop, 12. mars 2023 – 18. mars 2023: Væren, Vekten, Jomfruen og…

Numerologiske spådommer – 13. mars til 19. mars

Horoskop i dag, 10. mars 2023: Sjekk astrologisk prediksjon for Væren,…

FISKENE (20. februar – 20. mars)

Hold deg aktiv, hold deg opptatt, og ikke skli inn i et hypersensitivt spor. Det største problemet kan være hvis du føler deg dårlig i været, noe som igjen kan være et resultat av tidligere avlat. Faktisk er dine himmelske energinivåer veldig høye, så det er et spørsmål om å ta fart selv.