11 virale producten waar u geen spijt van zult krijgen

0
70
Owala/VEHHE/GDREAMT

In de snelle wereld van vandaag is het niet ongewoon om producten tegen te komen die beweren het volgende grote ding te zijn. Niet alle items maken echter hun hype waar. Om u te helpen de rommel te doorzoeken en het beste van het beste te vinden, hebben we een lijst samengesteld met 10 virale producten waarvan u geen spijt zult krijgen als u ze koopt.

Tabel van de inhoud

Owala-waterfles
Oplaadbare kaarsaansteker
Face Ice Roller
Scrub Daddy Sponges
Fullstar All -in-1 Groentesnijder
Product Trend Battery Organizer
ChomChom Pet Hair Remover
Avocado Saver
GDREAMT siliconen ijsblokjesbakjes
The Pink Stuff
SZELAM digitale klok

Owala bidon

Owala

Zelfs als je al een Hydroflask en Stanley Cup hebt, zul je geen spijt krijgen van de Owala-waterfles. Dit product is onlangs viraal gegaan op TikTok en verdient alle hype. Dubbelwandige isolatie houdt drankjes tot 24 uur koud, terwijl een beschermend push-to-open deksel de tuit schoon houdt van vervelende ziektekiemen. Je vindt er ook een discrete draaglus voor het gemak en een tuit waarmee je kunt drinken door het ingebouwde rietje of een slok kunt nemen door de fles naar achteren te kantelen.

Owala FreeSip geïsoleerde roestvrijstalen waterfles

Een geweldige waterfles die stijlvol en functioneel is.< /p> Amazon

Oplaadbare kaarsaansteker

VEHHE

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en oplaadbare kaarsaansteker, dan is de VEHHE Candle Lighter een goede keuze. Het winddichte ontwerp maakt hem ideaal voor gebruik buitenshuis, en de veiligheidsfuncties zoals de automatische stroomonderbreking en het veiligheidsslot maken hem een ​​geweldige optie voor gezinnen met kinderen. Bovendien zorgt de via USB oplaadbare lithium-ionbatterij voor langdurig gebruik en de aanstekerset bevat een USB-oplaadkabel en productinstructies voor extra gemak.

VEHHE kaarsaansteker

Geweldig voor het aansteken van kaarsen die zijn opgebrand.

Amazon

$ 9,99
$ 19,99 Bespaar 50%

Face Ice Roller

BAIMEI

Een gezichtsijsroller is een uitstekende (en betaalbare) investering voor iedereen die zijn huidverzorgingsroutine wil verbeteren. De koude temperatuur van de ijsroller kan wallen en ontstekingen helpen verminderen, waardoor hij perfect is voor gebruik na een lange dag of na het sporten. Het helpt ook de bloedsomloop te verbeteren en de lymfedrainage te bevorderen, waardoor uw huid er helderder en frisser uitziet.

< h3>Ijsroller voor gezichts- en Gua Sha-gezichtstools

Zelfs als je normaal gesproken niet van schoonheidstools houdt, zul je merken dat dit ontspannend en bevredigend is om te gebruiken.< /p> Amazon

$9.99
$15.99 Bespaar 38%

Scrub Daddy Sponges

Scrub papa

Scrub Daddy-sponzen bestaan ​​al een tijdje, maar het merk veroverde vorig jaar het internet stormenderhand. Hun unieke textuur verandert met de temperatuur van het water, waardoor ze zacht en zacht zijn voor delicate oppervlakken en stevig voor zwaardere schrobklussen. En met hun schattige smiley-ontwerp zijn Scrub Daddy-sponzen gewoon leuk om in de keuken te hebben.

< h3>Scrub Daddy Colour Sponge Set

De beste spons die je ooit zult kopen.

Amazon

$ 10,75
 

Fullstar All-in -1 Groentesnijder

Fullstar

Als je op zoek bent naar een groentesnijder, dan is de Fullstar alles-in-1 groentesnijder een van de beste opties die er zijn. Met vijf verwisselbare messen en een instelknop biedt deze keukengadget ongeëvenaarde functionaliteit voor al uw behoeften op het gebied van snijden, raspen en hakken. Dit apparaat maakt het gemakkelijk om uien, aardappelen, groenten en meer in een enkele stap in kleine stukjes te hakken.

Fullstar alles-in-1 groentesnijder

Snij groenten snel en efficiënt.

Amazon

$39.98
$44.99 Bespaar 11%< /p>

Product Trend Battery Organizer

Producttrend

Moe van het zoeken naar batterijen in je rommellade? De Product Trend Battery Organizer is een game-wisselaar. Met ruimte voor maximaal 100 batterijen van alle soorten en maten, inclusief een compartiment voor knoopcelbatterijen, hoef je je nooit meer zorgen te maken dat ze rondrollen. Bovendien helpt de meegeleverde batterijtester u direct de lading van elke batterij te testen. Met de ergonomische handgreep en wandmontage is het gemakkelijk om alle batterijen in huis te vervoeren of op te slaan.

Battery Pro Organizer en Tester

Perfect voor het ordenen van al die batterijen in je rommellade.

Amazon

$ 23,99
 

ChomChom Pet Hair Remover

ChomChom Roller

< p>Als je een huisdiereneigenaar bent die constant vecht met dierenhaar, dan is de ChomChom Pet Hair Remover misschien precies wat je nodig hebt. Met duizenden 5-sterrenrecensies op Amazon is deze roller voor dierenhaar perfect om je kleding en huis pluisvrij te houden. Het doet wonderen op meubels, stoffering en alles wat doorzeefd is met bont, waardoor het verzorgen onderweg een fluitje van een cent wordt.

ChomChom Pet Hair Remover

Houd uw huis schoon pelsvrije haven.

Amazon

$ 29,99
$ 31,95 Bespaar 6%

Avocadobesparing

Avocado's zijn duur en bederven snel. Als je elke week een halve avocado verspilt, kan dat enorm schelen in je boodschappenbudget. Je bent niet de enige met je avocado-frustraties, daarom is de avocado-saver uitgevonden. Dit handige hulpmiddel beschermt het vruchtvlees van de avocado en houdt het groen totdat je klaar bent om de andere helft op te eten.

MSC International Joie Fresh Stretch Pod voor Avocado's

Gooi nooit meer een bruine avocado weg.

Amazon

$6,88
 

GDREAMT siliconen ijsblokjesbakjes

GDREAMT

Op zoek naar een leuke en functionele manier om je ijsblokjesspel te upgraden? Zoek niet verder dan de GDREAMT siliconen ijsblokjesbakjes. Gemaakt van veilige, niet-giftige materialen en met snelle en flexibele ijsverwijdering, zijn deze bakjes perfect voor alles van water tot soep tot babyvoeding. En met stapelbare en afneembare deksels blijft uw vriezer netjes en georganiseerd.

IJsblokjesbakjes met deksels

Veel gemakkelijker te gebruiken dan plastic bakjes.

Amazon

$ 13,99
 

The Pink Stuff

Stardrops

The Pink Stuff was vorig jaar overal bezig met het schoonmaken van TikTok. Deze veelzijdige en effectieve pasta-reiniger kan een breed scala aan hardnekkige vlekken en rotzooi aanpakken zonder schade aan te richten. De unieke formule is zacht voor oppervlakken en toch krachtig genoeg om vuil, roet en zelfs aangebrand voedsel te verwijderen. Met zijn aantrekkelijke roze kleur en milde geur voegt The Pink Stuff een vleugje plezier toe aan je schoonmaakroutine.

The Pink Stuff

Maak alles veilig en efficiënt schoon.

Amazon

$5.97
 

SZELAM digitale klok

SZELAM

De SZELAM Digital Clock lijkt in de huizen van elke influencer te zijn. Hoewel dat op zich geen reden is om iets te kopen, is deze klok het geld wel waard. Het schattige, minimalistische ontwerp past in elke kamer en het dient als make-upspiegel wanneer het scherm is uitgeschakeld. Het beschikt ook over dubbele USB-poorten voor al uw oplaadbehoeften.

SZELAM digitale klok groot display< /h3>

Een stijlvolle en functionele klok voor meerdere doeleinden.

Amazon

$ 23,95
$29,98 Bespaar 20%

Niet alle virale producten zijn de hype waard, maar deze wel. Van functionele waterflessen tot geweldig schoonmaakgereedschap, je zult er geen spijt van krijgen als je deze handige items koopt om je leven gemakkelijker te maken.