UPSC CSE 2022: Fase II Persoonlijkheidstesten begint

0
37

UPSC CSE 2022-updates: De Union Public Service Commission (UPSC) is vandaag begonnen met de Civil Services 2022 fase 2-interviews. Kandidaten die in de persoonlijkheidstest verschijnen, kunnen e-summon downloaden op de officiële website – upsc.gov.in

De fase II-interviews zullen worden gehouden van 13 maart tot 21 april. Volgens eerdere resultaattrends heeft UPSC de CSE-resultaten binnen twee tot drie dagen na het einde van de interviews bekendgemaakt. De pdf met het eindresultaat bevat de naam en het rolnummer van de gekwalificeerde kandidaten. UPSC voerde de persoonlijkheidstest uit voor de kandidaten die het voor- en hoofdexamen met goed gevolg hebben afgelegd.

Aanbevolen voor jou

  • 1NEET PG 2023 Resultaat bekendgemaakt, controleer hier de cut-off score
  • 2Studenten protesteren buiten Jamia Millia Islamia en eisen op CUET gebaseerde toelating voor alle cursussen
  • 3NEET UG: 97% toename in MBBS stoelen; lijst van staten met de meeste medische hogescholen

Lees |UPSC CSE: Waarom is het slagingspercentage van vrouwen gedaald ondanks een zevenvoudige toename van het deelnamepercentage in twee decennia?

Het voorlopige examen van de UPSC CSE werd gehouden op 5 juni 2022 en de resultaten van het onderzoek werden vrijgegeven op 22 juni. Het hoofdonderzoek werd afgenomen van 16 tot 25 september en de resultaten werden bekendgemaakt op 6 december. De persoonlijkheidstests werden uitgevoerd van 30 januari tot 10 maart. 

Lees ook

NEET PG 2023 resultaat verklaard, controleer hier de cut-off score per categorie

NEET UG: 97% meer MBBS-stoelen; lijst van staten met de meeste medische k…

Dr. Syedna Mufaddal Saifuddin is de nieuwe kanselier van Jamia Millia Islamia

'Het aandeel van het BBP van India dat aan onderwijs wordt besteed, komt niet overeen met het land…

Vorig jaar had Shruti Sharma alle India Rank 1 in het UPSC CSE 2021 eindresultaat. Alle top drie posities werden veiliggesteld door meisjeskandidaten. Ankita Agarwal heeft AIR 2 veiliggesteld en Gamini Singla van Chandigarh heeft plaats 3.

© IE Online Media Services Pvt Ltd