SwitchBot Hub Mini Review: infraroodapparaten slim maken

0
72

Waardering:
8/10
? < ul>

 • 1 – Werkt niet
 • 2 – Nauwelijks functioneel
 • 3 – Ontbreekt ernstig op de meeste gebieden
 • 4 – Functioneert, maar heeft tal van problemen
 • 5 – Prima maar laat veel te wensen over
 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig en waard om te kopen
 • < li>8 – Fantastisch, bijna best-in-class

 • 9 – Best-in-class
 • 10 – Perfectie op het randje
 • Prijs :
  Vanaf $ 39
  Amazon SwitchBot

  Bill Loguidice/How-To Geek

  De SwitchBot Hub Mini is een IR-blaster die opdrachten op afstand doorgeeft aan een of meer apparaten die infraroodbediening bieden. Hoewel IR-technologie niet in elke nieuwe elektronica zit, zijn er genoeg apparaten om van de SwitchBot Hub Mini een handig hulpmiddel te maken.

  Als je al zoiets als een SwitchBot Lock of SwitchBot Bot hebt, is de SwitchBot Hub Mini de enige manier om die apparaten buiten het lokale Bluetooth-bereik te bedienen vanaf elke plek met een internetverbinding. Als je er gebruik van kunt maken, kan dit kleine kastje verbonden intelligentie toevoegen aan anders domme apparaten.

  Dit is wat we leuk vinden

  • Compact en lichtgewicht
  • Eenvoudig in te stellen
  • Veel IR-blasteropties met een grote database
  • Voegt verbonden functies toe aan andere SwitchBot-apparaten

  En wat we doneren 't

  • Meegeleverde USB-C-voedingskabel kan langer zijn
  • Op maat gemaakte apparaten werken niet met services van derden

  How-To Geek's deskundige reviewers gaan hands-on met elk product dat we beoordelen. We hebben elk stuk hardware urenlang getest in de echte wereld en ze door benchmarks in ons lab laten lopen. We accepteren nooit betalingen om een ​​product aan te bevelen of te beoordelen en verzamelen nooit beoordelingen van andere mensen. Lees meer >>

  Inhoudsopgave

  De SwitchBot Hub Mini leren kennen
  De app instellen en gebruiken
  Moet je de SwitchBot Hub Mini kopen?

  < h2 role="heading" aria-level="2">De SwitchBot Hub Mini leren kennen

  Bill Loguidice/How-To Geek

  • Product Grootte: 65 x 65 x 20 mm (2,6 x 2,6 x 0,8 inch)
  • Gewicht: 36 g (1,3 oz)
  • Power Input: DC 5V, 1A

  De SwitchBot Hub Mini is een directe vervanging van de oudere SwitchBot van het bedrijf Hub plus. Met ongeveer de helft van het formaat en het gewicht, en met behulp van USB-stroom versus een AC naar DC-adapter, behield SwitchBot dezelfde functionaliteit in een aanzienlijk slanker puck-achtig pakket.

  De SwitchBot Hub Plus zit in een onopvallende geheel witte behuizing en weegt bijna niets met een slanke 1,3 ounces (36 gram). Het kan plat op een tafelblad worden geplaatst op zijn rubberen voetjes of aan een muur worden gehangen met zijn middelste montagegat, ook wel sleutelgatsleuf genoemd. Er wordt geen bevestigingsmateriaal meegeleverd, behalve een 3M-lijm die over het sleutelgat-sleufgebied wordt geplaatst met behulp van de gedrukte richtlijnen.

  Er zit niets anders in het pakket dan een 1,5 meter lange USB-C-kabel en een handleiding. Er wordt geen power brick meegeleverd, maar de SwitchBot Hub Mini werkt met elke 5V 1A-voedingsbron met een USB-A-ingangstype. Natuurlijk kan de meegeleverde kabel voor sommige situaties te kort zijn, dus als je hem vervangt door iets langer of door een USB-C naar USB-C-connector, ontstaan ​​er extra mogelijkheden.

  De app instellen en gebruiken

  Bill Loguidice/How-To Geek

  • Infraroodbereik: Tot 30 meter (32,8 yards) zichtlijn, verticaal 360 graden, horizontaal – 180 graden
  • Wi-Fi: < /b>802.11 b/g/n (alleen 2,4 GHz)
  • Bluetooth: 4.2 of hoger, tot 87,5 yard (80 meter )
  • OS-compatibiliteit: Android 4.3+, iOS 10.0+, watchOS 1.0+
  • Services van derden: Amazon Alexa, Google Assistant, IFTT, Siri

  Zoals gebruikelijk bij SwitchBot-producten, omvat de installatie het inschakelen van het apparaat en het installeren van de SwitchBot-app (beschikbaar voor iPhone en Android), waarvoor een SwitchBot-account moet worden aangemaakt. Wanneer de SwitchBot Hub Mini horizontaal wordt geplaatst, is het infraroodbereik van de SwitchBot Hub Mini ongeveer 30 meter in een spreiding van 180 graden, wat betekent dat het signaal van de boven- en onderkant van het apparaat gaat, evenals de voorkant, maar niet de zijkanten.

  Verticaal opgehangen, is het infraroodbereik van de SwitchBot Hub Mini hetzelfde, maar het signaal reist in een volledig patroon van 360 graden, inclusief de linker- en rechterkant. Aangezien IR-signalen altijd een locatielijn vereisen tussen de twee communicerende apparaten, staat geen van beide plaatsingsoriëntaties toe dat het signaal van achter (onder) het apparaat komt.

  Volledige weergave1 van 5 in-/uitschakelenVorige dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia

  Als de SwitchBot Hub Mini eenmaal is ingeschakeld, knippert er een langzaam wit licht aan de voorkant van het apparaat. Ik volgde de instructies in de app en drukte op de knop Toevoegen/Resetten totdat het LED-indicatielampje op het apparaat snel begon te knipperen.

  Vanaf daar duurde het een paar seconden voordat ik werd gevraagd om het apparaat een naam te geven , selecteer de kamer en voer mijn wifi-gegevens in.

  GERELATEERDWat is het verschil tussen 2,4 en 5 GHz wifi ( en welke moet ik gebruiken)?

  Qua Wi-Fi werkt het alleen op 2,4 GHz-netwerken, maar het had geen problemen om verbinding te maken met mijn mixed-mode Eero 6+ mesh-netwerk, wat niet altijd geldt voor andere apparaten met een dergelijke vereiste. Na het updaten van de firmware was ik klaar om te gaan.

  De eerste stap in de app is het toevoegen van een afstandsbedieningsfunctie. Er zijn meer dan een dozijn apparaattypes in de app, van Air Conditioner tot Light tot Air Purifier en meer, inclusief “Overige.” Voor mijn test heb ik de Hub Mini geprobeerd met onze tv in de familiekamer (LG Super UHD LED TV SJ8570), die kan worden bediend via IR. Ik heb de tv-categorie geselecteerd en de aanwijzingen gevolgd om deze aan de afstandsbediening te koppelen. De indrukwekkende database met televisies kon bij de eerste poging overeenkomen met mijn tv-model en gaf me een volledig functionele afstandsbediening direct op mijn telefoon, evenals een apparaatwidget in de app. De database met andere opgenomen apparaattypen is even indrukwekkend.

  Toggle Volledige weergave1 van 13Vorige dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia

  Het is belangrijk op te merken dat ondanks de aanzienlijke database van productsoorten en merkproducten, het gebruik van de “Others” categorie is nog steeds een optie. Afstandsbedieningen die zijn gemaakt onder de categorie Overige en aangepaste knoppen werken echter niet met services van derden, zoals Amazon Alexa of Google Assistant.

  GERELATEERDWat is NFC (Near Field Communication) en waarvoor kan ik het gebruiken?

  Misschien wel de krachtigste functie van de app is de mogelijkheid om schema's en scènes in te stellen. Zo zet je bijvoorbeeld de radio op een bepaald tijdstip in de ochtend aan of zet je je airco op een bepaalde temperatuur zodat hij klaarstaat als je thuiskomt. Voor mij was de beste eigenschap dat ik eindelijk mijn SwitchBot Lock kon bedienen vanaf elke plek waar ik een internetverbinding heb. Ik kon ook Alexa-spraakbesturing toevoegen om mijn deur vanuit vrijwel elke kamer in mijn huis te vergrendelen en ontgrendelen, wat vooral fijn is als ik mijn telefoon niet bij me heb.

  Toggle Full-size Bekijk1 van 3Vorige dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia

  Ten slotte kunt u in de SwitchBot-app het indicatielampje van de SwitchBot Hub Mini in- of uitschakelen en beslissen of het in de stand-bymodus moet blijven branden. U kunt ook een NFC-tag koppelen om een ​​functiesnelkoppeling te maken, waarbij u eenvoudig met uw telefoon of tablet op de tag tikt om snel de gewenste vooraf ingestelde functie uit te voeren.

  Kortom, als u iets nodig heeft om te tweaken, automatiseren of gedaan te hebben, met een beetje fantasie, kun je waarschijnlijk tussen de functies van de hub en de app uitzoeken hoe je dit moet doen.

  SwitchBot Smart Lock

  ☆☆ ☆☆☆ Koppelingspictogram Lees How-To Geek's volledige recensie

  Pas je standaard deurslot achteraf aan en maak het slim zonder de hardware van je huis te vervangen.

  Amazon

  class=”product-price”>$99.00
  $109.99 Bespaar 10%

  SwitchBot

  Moet u de SwitchBot Hub Mini kopen?

  Als je op zoek bent naar een goede IR-blaster, dan is de SwitchBot Hub Mini een verrassend solide keuze. Als u alleen een IR-gebaseerd apparaat of twee wilt automatiseren, is de SwitchBot Hub Mini zo laag geprijsd dat het zinvol kan zijn om deze op te nemen in uw smart home-opstelling. Als je andere SwitchBot-apparaten bezit, zoals de SwitchBot Lock of SwitchBot Bot, is dit natuurlijk een must-have. Door over te stappen van Bluetooth-bereikcontrole naar overal met een internetverbinding, worden de eigen slimme automatiseringsapparaten van het bedrijf nog nuttiger.

  Enkele van de nadelen zijn de relatief korte USB-C-kabel en geen voeding, maar beide zijn in het slechtste geval kleine ongemakken. Mogelijk moet u ook extra Switch Hub Mini-eenheden kopen, afhankelijk van waar uw IR-gebaseerde apparaten zich bevinden. Maar nogmaals, met zijn relatief lage prijs en eenvoudige installatie, als je extra hubs nodig hebt, zijn er geen significante obstakels om dit te laten gebeuren. Over het algemeen is het een uitstekende keuze om toe te voegen aan uw verbonden smarthome-ecosysteem.

  Beoordeling:
  8/10
  ?

  • 1 – Werkt niet
  • 2 – Nauwelijks functioneel
  • 3 – Ontbreekt ernstig op de meeste gebieden
  • 4 – Functioneert, maar heeft tal van problemen
  • 5 – Prima maar laat veel te wensen over
  • 6 – Goed genoeg te koop in de uitverkoop
  • 7 – Geweldig en de moeite waard om te kopen
  • 8 – Fantastisch, bijna best-in-class
  • 9 – Best-in-class
  • 10 – Perfectie op het randje

  Prijs: < strong>
  Vanaf $ 39 Amazon SwitchBot

  Dit is wat we leuk vinden

  • Compact en lichtgewicht
  • Eenvoudig in te stellen
  • Veel IR-blasteropties met een grote database
  • Voegt aangesloten functies toe aan andere SwitchBot-apparaten

  En wat we niet doen

  • Meegeleverde USB-C-voedingskabel kan langer zijn
  • Aangepast ingestelde apparaten werken niet met services van derden

  LEES VOLGENDE

   < li>› Amazon laat je geen Kindle- of gedrukte tijdschriften meer kopen
  • › Deze Anker-batterij wordt teruggeroepen wegens brandgevaar
  • › 8 oplossingen voor een tweede monitor die niet wordt gedetecteerd op Windows
  • › Waarin verschilt SSH van Telnet?
  • › Kodi 20.1 is gearriveerd: dit is wat er nieuw is
  • › De Pixel-telefoons van Google hebben nieuwe camera- en gezondheidsfuncties