Recension av Peak Design Car Vent Mount: Justerbar men ändå robust

0
43

Betyg:
8/10
? < ul>

 • 1 – Absolut hett sopor
 • 2 – Sorta ljummet sopor
 • 3 – Starkt felaktig design
 • 4 – Vissa fördelar, många nackdelar< /li>
 • 5 – Acceptabelt imperfekt
 • 6 – Tillräckligt bra för att köpa på rea
 • 7 – Utmärkt, men inte bäst i klassen
 • 8 – Fantastiskt, med några fotnoter
 • 9 – Håll käften och ta mina pengar
 • 10 – Absolut design Nirvana
 • Pris: >
  Från 64,95 USD
  Toppdesign

  Hannah Stryker/Review Geek

  Bilventilsfästen fungerar aldrig så bra, och telefoner är vingliga. Med det nya Peak Design-ventilfästet behöver du inte oroa dig för det.

  Biltelefonfästen med sugkoppar eller självhäftande kuddar är klumpiga och röriga, och ventilationsfästena är inte bättre. Om du letar efter ett robust telefonfäste för din bil, ett med valfri trådlös laddning, MagSafe och inget krångel, behöver du inte leta längre än det nya Peak Design Car Vent Mount.

  Det här är inte ditt typiska ventilationsfäste. Peak’s lösning har en unik tvådelad klämma och krok för att säkert fästa sig på två ventilationsblad, vilket gör den otroligt stabil, och du kommer att älska resultaten.

  Här är vad vi Gilla

  • Stadigare än förväntat
  • 360-graders justerbarhet
  • Trådlös laddning som tillval

  Och vad vi Gör det inte

  • Fungerar inte med vissa bilventiler
  • Lite dyrt
  • Långsam trådlös laddning

  < p>Recension Geeks expertgranskare går praktiskt in på varje produkt vi recenserar. Vi testar varje hårdvara i timmar i den verkliga världen och kör dem genom riktmärken i vårt labb. Vi accepterar aldrig betalning för att rekommendera eller recensera en produkt och samlar aldrig ihop andras recensioner. Läs mer >>

  Innehållsförteckning

  Vad finns i kartongen
  Installation &amp ; Justerbarhet
  Stabil, robust och valfri trådlös laddning
  Bör du köpa en?

  Vad’ s i rutan

  Hannah Stryker/Recensionsnörd figur>

  Peak Design-ventilfästet är ganska dyrt, från $64,95 för den vanliga modellen, eller så kan du spendera $99 för fästet med trådlös laddning som vi använder, men det kommer med allt du behöver.< /p>

  I lådan hittar du huvudtelefonfästet, svängarm och magnetiskt monteringshuvud, allt monterat och redo att användas. För de som undrar är den tillverkad av högkvalitativt bearbetad/anodiserad aluminium och högtemperatur-neodymiummagneter som fungerar utmärkt med MagSafe.

  Om du skaffar det trådlösa laddningsfästet för bilventilation, är det&#8217 ;kommer också med en snabbladdande 12V laddningsportkontakt, en 1m USB-C till USB-C-kabel och tre praktiska små kabelklämmor för en ren installation.

  Installation & Justerbarhet

  Hannah Stryker/Recensionsnörd figur>

  Vi är alla bekanta med att installera biltelefonfästen. De flesta använder en sugkopp som ofta är omöjlig att montera på grund av alla texturer, tyger och kurvor på många bilinstrumentbrädor. Eller så lägger du till ett permanent 3M-lim någonstans, som ofta har samma problem som en sugkopp.

  Mellan det strukturerade strecket i min Toyota Tacoma och de 115 grader varma sommarmånaderna i Las Vegas fungerar ingenting. Ventilfästen är inte tillräckligt stabila och täcker mina ventiler, vilket uppenbarligen inte är idealiskt. Och i vissa stater är vindrutefästen olagliga.

  Tack och lov löser Peak Design bilventilationsfästet alla dessa problem i en lättanvänd design. Dessutom är den mycket anpassningsbar tack vare att den kan rotera 360 grader, så att du kan placera fästet och telefonen borta från AC-ventiler för att hålla luften flödande.

  Växla vy i full storlek1 av 3Föregående bild
  Hannah Stryker/Granska GeekNästa bild Föregående bild
  Hannah Stryker/Granska GeekNästa bild Föregående bild
  Hannah Stryker/Review GeekNext Slide

  Installationen är enkel. Du vrider på den runda vridknappen på mitten av fästet framtill för att ställa allt i linje. Sedan bakom det finns en utdragbar krok. Dra ut kroken helt och lägg den sedan ovanför ett ventilationsblad. Under kroken finns din typiska gummiklämma som glider över ventilationsbladet, som också är justerbart för att passa ett brett utbud av fordon.

  Skjut klämman på plats på ett luftventilblad och vrid på vredet för att dra åt kroken till ett andra blad. Resultatet är en säker passform som inte vickar runt som de flesta ventilationsfästen. Se till att inte dra åt kroken för hårt, eftersom det kan skada ventilen. Tänk på att du inte kommer att kunna justera ventilen mycket när den väl har installerats.

  Härifrån justerar du monteringsarmen och magnethuvudet var du vill och smäller din telefon på plats. Så enkelt är det. Tyvärr, på grund av designen, fungerar den bara med dina vanliga luftventiler som har raka horisontella eller vertikala blad. Den passar inte utvalda nyare fordon med runda, böjda eller smala ventilationsöppningar.

  Stabil, robust och trådlös laddning som tillval

  Hannah Stryker/Review Geek< /figur>

  Vårt fordon har bara tre ventilationsblad, och det passar utmärkt. Ärligt talat, detta är utan tvekan ett av de bästa ventilationsfästena jag någonsin har provat. När du väl har fått den på plats är hela enheten exceptionellt robust och du behöver inte oroa dig för att den ska vicka loss eller att telefonen studsar när du kör.

  Pressmaterialet hävdar att den är “stark och stabil nog för terrängkörning,” och jag är glad att kunna bekräfta att så verkligen är fallet. Jag tar min 4×4-lastbil på några knotiga terrängstigar i Nevadas öken, och Peak Design-ventilfästet hanterade det hela som en mästare. Och ja, magneterna är otroligt starka för dem som aldrig har provat Peak’s mobilsystem, så din telefon kommer inte heller att ramla av.

  RELATERATHur man lägger till MagSafe på Android-telefoner

  Du kan välja mellan en vanlig magnetmodell eller trådlös laddning. Och även om bekvämligheten är stor, är mitt enda verkliga klagomål hastigheten. Beroende på din telefon är den trådlösa utgången 5W/7,5W/10W/15W, vilket tekniskt sett klassas som snabb trådlös laddning.

  Och medan de trådlösa hastigheterna är snabbare än många av konkurrenterna, eller vanliga Qi-laddare , det var fortfarande ganska långsamt på min Galaxy S22 Ultra. Jag gissar att jag fick runt 9-10W, men telefonens display sa aldrig “snabb trådlös laddning.” Det gick inte så snabbt.

  Ändå är trådlös laddning utmärkt för dem som inte vill ha med att koppla in en kabel varje gång de sätter sig i bilen. Nu vill jag bara att Peak Design gör samma fäste med ett klämhuvud för alla som inte har ett magnetfodral eller en ny iPhone.

  Bör du köpa en?

  Hannah Stryker/Recensionsnörd

  Peak Designs bilventilfäste är det första jag har använt som ger mig förtroende för att min telefon eller fästet inte kommer att flyga av. Ärligt talat hatar jag ventilfästen eftersom de vanligtvis är instabila, täcker min AC eller gör telefonen för varm under vintern.

  Det här ventilfästet har inga av dessa problem och passar bättre än något annat jag& #8217;har försökt. Ska du köpa den? Absolut. Det fungerar utmärkt och är byggt för att hålla.

  Du behöver inte oroa dig för att sugkoppar och lim orsakar skador eller hoppar av, och med den 360-graders justerbara armen fungerar det var som helst. Om du har letat efter ett bättre ventilationsfäste för biltelefon är det här du ska köpa.

  Betyg:
  8/10
  ?

  • 1 – Absolut hett sopor
  • 2 – Sorta ljummet sopor< /li>
  • 3 – Starkt felaktig design
  • 4 – Vissa fördelar, många nackdelar
  • 5 – Acceptabelt imperfekt
  • 6 – Tillräckligt bra för att köpa På rea
  • 7 – Fantastiskt, men inte bäst i klassen
  • 8 – Fantastiskt, med några fotnoter
  • 9 – Håll käften och ta mina pengar< /li>
  • 10 – Absolute Design Nirvana

  Pris:
  Från 64,95 USD
  Toppdesign

  Här är vad vi gillar h3>

  • Stadigare än förväntat
  • 360-graders justerbarhet
  • Trådlös laddning som tillval

  Och vad vi inte gör

  • Fungerar inte med vissa bilventiler
  • Lite dyrt
  • Långsam trådlös laddning
  • li>